VanHerman Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Een balance topper besteld 200x220. Annemarie belde keurig om te vragen of de maat klopte, topservice! Was vooraf wat huiverig, FB reclame, was benieuwd naar de betrouwbaarheid. Nou ik kan je vert... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Topper ligt perfect. Er waren problemen met de levering van de gratis kussens. Ze hebben alle moeite gedaan om ervoor te zorgen dat wij de kussens alsnog hebben ontvangen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds een paar dagen slapen we op de Balance topper van VanHerman. Ik moet eerlijk zeggen dat we ons bed niet meer uitkomen. Het is goed te weten dat er een afritsbare en wasbare hoes om heen zit. Sc... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik schrijf niet vaak recensies, maar voor Van Herman maak ik graag een uitzondering. Ik kampte al tijden met een onrustige slaap en een stijve rug bij het opstaan. Dit matras heeft dat volledig opgelo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de lits

Écrit par l'entreprise

Wij zijn Herman en Annemarie en staan al meer dan veertig jaar met beide benen in de beddenbranche. In al die jaren hebben we één ding geleerd: goed slapen maakt het verschil in je dagelijks leven. Met Van Herman richten we ons volledig op toppers. Geen doolhof aan modellen, maar drie zorgvuldig gekozen uitvoeringen die écht werken. Zo maken we de keuze eenvoudig en overzichtelijk, zonder concessies in kwaliteit.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

117 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

VanHerman.nl

Via de socials de advertentie voorbij zien komen. Online de vragenlijst ingevuld, zo kwamen we beiden uit op de Ergo Fit topper. Voor de zekerheid nog even gebeld met Annemarie en enkele aanvullende vragen gesteld. Daarna de twee toppers besteld. Maandag besteld, donderdag ontvangen. De toppers gelijk uit de vacuüm verpakking gehaald, na enkele uren hadden ze de gewenste dikte. Vannacht voor het eerst op de topper geslapen. We hebben goed geslapen, de topper ondersteunt goed en is heerlijk dik. Het is nog heel even wennen, maar het voelt nu al prima.
Tevreden over de hele gang van zaken.

13 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had onlangs de Balance topper besteld. Omdat ik op zoek was naar een stevige topper en deze voor mij persoonlijk toch nog iets te zacht aanvoelde, kon ik de topper zonder problemen retourneren. Ik ben goed geholpen en de dame was heel vriendelijk en behulpzaam.

27 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service. Wij hadden de verkeerde maat voor onze topper besteld. We konden hem zo omruilen. De te kleine werd gehaald en de goede gebracht z9nder bij te betalen.
Ook een prima topper. Ligt prima

26 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne topper en prima advies

Prettig contact op Oudjaarsdag met Annemarie, die mij advies gaf over de juiste topper voor mij. De topper werd snel verstuurd, helaas duurde het ontvangen lang door het slechte weer in januari. Maar ik slaap uitstekend op deze fijne topper!

26 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne topper bij van Herman gekocht

Fijne topper bij van Herman gekocht, omdat onze vorige topper aan vervaning toe was, gekozen voor de Ergofit topper met split van Herman. Ik slaap weer heerlijk en rustig, lig niet meer de hele tijd te draaien, omdat ik van de pijn niet weet hoe ik liggen moest. Heel blij met deze topper, deze was ook nog eens goed betaalbaar.

17 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Allereerst super tevreden ik slaap…

Allereerst super tevreden ik slaap heerlijk nu de servive ik was best wantrouwig via internet maar wat een grandioze service ik bestede verkeerdr maat echt service mijn schuld maar geen probleem netjes omgeruild zoon gebracht zo lief behulpzaam nee weer verkeerde maat ik zelf gedaan he echt eeer geen problerm en vandaag herman zelf mn juiste goede maat echt verbazing wat n grandioos bedrijf en medeweking [service )herman annemarie en zoon ik ga t zeker hiet in denhaag rijswijk verspreiden jullie hebben top kwaliteit vriendelijkheid service op de juiste plek heel veel verkoopsukces toppers astrid verhulst

6 février 2026

Ergo fit topper

Ergo fit topper besteld en snel ontvangen! De topper ligt fantastisch! Het vormt zich geheel naar je lichaam en de drukpunten (schouder, heup etc) worden voelbaar ontlast, heerlijk! Daarnaast is de service uitstekend en gemakkelijk en snel bereikbaar. Dank!

5 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds kort een geweldige Ergo Fit 12 cm…

Sinds kort een geweldige Ergo Fit 12 cm dikke split topper gekocht bij Van Herman.
Het is heerlijk om naar bed te gaan en we slapen erg goed en worden uitgerust wakker.
Een echte aanrader dus.

3 janvier 2026
Logo de VanHerman

Réponse de VanHerman

Mooi om te horen dat de topper zo goed bevalt!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus