Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse at handle hos V-V, levering allerede dagen efter. Alle 6 kilo nødder er af allerhøjeste kvalitet, sjældent har jeg set så få "knækkede" kerner i hver pose, selv valnødderne er s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Produkter af høj kvalitet! God og hurtig kundeservice! Hurtig levering. Jeg bager en masse kager, laver is og slik, og jeg prøvede mange forskellige vaniljestænger, men deres er langt de bedste! Altid... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Endnu en meget positiv købsoplevelse. Bestilte kort før Palmesøndag og fik varerne onsdagen før Påske. Super hurtig levering og det hele kørte helt uden problemer. Det er dejligt når alting bare sker... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte økologiske vaniljestænger og må sige det var de bedste vaniljestænger, vi længe har fået. Så fyldt med skøn duft og smag, at jeg efter at have brugt vaniljekornene, gemte stængerne i noget s... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Producteur de produits alimentaires
  2. Boulangerie
  3. Restaurant danois
  4. Courtier en denrées alimentaires
  5. Fournisseur de produits alimentaires
  6. Grossiste en boulangerie

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Vanilla-Vanilla Danmark, hvor vi sætter kvalitet og fremtid i centrum. Vi er en dansk fødevarevirksomhed, der tilbyder produkter med en overflod af smag og mange anvendelsesmuligheder. Vores produkter er nemme at bruge til alt fra varme retter til kolde desserter. Vi har en udtalt bevidsthed om kvalitet i hele virksomheden. Desuden har vi fokus på fremtiden med kontinuerlig udvikling, kreativitet og samarbejde med vores leverandører og kunder for at opnå størst mulig succes. Kvalitet i Centrum Hos Vanilla-Vanilla Danmark er kvalitet kernen i alt, hvad vi gør. Fra nødder, chokolade, håndplukkede vaniljeprodukter fra de fineste leverandør til omhyggelig forarbejdning og emballering, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Hver nød, chokolade, vaniljestang, vaniljepulver, hver dråbe vaniljeekstrakt og vaniljesukker er en afspejling af virksomhedens engagement i at levere det bedste til vores kunder. Fremtid med Bæredygtighed og Ansvarlighed - Vanilla-Vanilla Danmark er også forpligtet til at drive virksomheden på en bæredygtig og ansvarlig måde. I øjeblikket arbejder vi tæt sammen med alle leverandører for at sikre et retfærdigt og etisk ansvarligt forsyningskæde. Kundeservice i Verdensklasse - Vores dedikerede kundeserviceteam står altid klar til at hjælpe med spørgsmål, rådgivning eller produktanbefalinger.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode varer samt hurtig og sikker…

Gode varer samt hurtig og sikker levering.

1 mai 2026

Hej Finn,
Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både varerne og den hurtige og sikre levering. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen hos os.

Bedste hilsner

Varmt anbefales

Super lækre vanille produkter. Varm anbefaling

12 mai 2025

Hej Mette,
Tak for din flotte anmeldelse og varme anbefaling. Det glæder os meget, at du er glad for vores vaniljeprodukter. Vi sætter stor pris på din støtte og håber, du får stor glæde af produkterne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid pålidelig levering og rimelige holdbarhedsdatoer

Altid pålidelig levering og altid med rimelige holdbarhedsdatoer.

29 mars 2026

Hej Birgitte,
Tak for din fine anmeldelse og de pæne ord. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringen og holdbarheden på varerne. Det betyder rigtig meget for os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Alt perfekt

30 mars 2026

Hej Kirsten,

Vi er glade for at høre, atalt er perfekt. Det betyder meget for os.

Skriv endelig, hvis du ønsker anbefalinger eller hjælp til produkter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lynhurtig levering af kvalitets mandler…

Lynhurtig levering af kvalitets mandler og cashew nødder. Mit første men absolut ikke sidste køb hos Vanila-Vanila!

1 avril 2026
Avis spontané

Hej Heidi,
Vi takker for din skønne anmeldelse.

Vi er virkelig glade for at høre, at både leveringen og kvaliteten på mandlerne og cashewnødderne levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os.

Vi glæder os til at sende til dig igen næste gang og skriv endelig, hvis du ønsker anbefalinger til nye favoritter.

Gode produkter

Jeg er tilfreds med kvaliteten af nødderne og dejligt nemt at afhente varerne.

23 mars 2026

Hejj Hanne,
Tak for din anmeldelse 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af nødderne og at afhentningen fungerede nemt for dig. Det betyder meget for os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækre produkter og hurtig levering

Produkterne er af meget høj kvalitet, og smager fantastisk.
Super hurtig levering og god service.

12 mars 2026

Hej Christine,
Mange tak for din anmeldelse.

Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, smagen og leveringen og at du har haft en god oplevelse med vores service. Det betyder meget for os.

Vi håber, du får rigtig god glæde af produkterne, og at vi må byde dig velkommen igen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Leverer råvarer fra EU af rimelig god…

Leverer råvarer fra EU af rimelig god kvalitet

25 février 2026

Kære Torben,
Tak for din tilbagemelding og fordi du handler hos os.
Vi er glade for, at kvaliteten lever op til dine forventninger. Hvis der er noget, du gerne vil have bedre næste gang (størrelse, ristning, saltning eller pakning), så skriv endelig, vi tager altid input med.

Blev leveret hurtigt

23 février 2026

Kære Else,
Tak for en fin anmeldelser.
Vi ser frem til at sende flere lækre sager din vej.

OK levering

Virksomheden holder, hvad den lover - på sin hjemmeside.
Så det giver en god anmeldelse.

19 janvier 2026

Hej Jørgen,
Tak for din fine anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre, at leveringen levede op til dine forventninger, og at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget for os altid at holde, hvad vi lover.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Bedste hilsner

Nem bestilling og afhentning

Nem bestilling og afhentning

Hej Birte,
Vi takker for din anmeldeser og ser frem til at betjene digigen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid top kvalitet og pris

Flot udvalg, super kvalitet og fair pris.

Hej Annette,
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du oplever både høj kvalitet, et flot udvalg og fair priser. Det betyder meget for os, tak fordi du handler hos Vanilla-Vanilla Danmark.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fra Vanilla-Vanilla for man altid god…

Fra Vanilla-Vanilla for man altid god service, hurtig levering og super gode produkter.
Bent

Hej Bent,
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at du oplever god service, hurtig levering og produkter af høj kvalitet. Din feedback betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte vores arbejde.

Alting er altid i orden

Alting er altid i orden. Både produkt og forsendelse.

29 novembre 2025

Hej Dorte,
Tusind tak for din fine tilbagemelding!
Det glæder os rigtig meget at høre, at både produkter og forsendelse altid lever op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din tillid og dit køb hos os.

Altid super kvalitet

Altid super kvalitet

29 novembre 2025

Hej Helle,
Mange tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du altid oplever super kvalitet hos os. Det betyder meget for vores lille virksomhed.

Tak fordi du handler hos Vanilla-Vanilla Danmark

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt udvalg og hurtig levering

Godt udvalg og hurtig levering - helt perfekt

4 novembre 2025

Hej Lotte,
Tak for din positive feedback. Det er vi meget glade for at høre. Vores mål er netop at tilbyde et bredt udvalg og en hurtig levering, så det er fantastisk, at det lige præcis er det, du har lagt mærke til. Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

De er gode og billige

De er gode og billige

3 novembre 2025

Hej Erik,
Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og priserne på vores varer.

Det er netop vores mål at levere god kvalitet til en fair pris, så det gør os virkelig glad, at du har lagt mærke til det.

Vi håber at se dig som kunde igen snart!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus