Skygg unna!
Skygg unna!
Dette firmaet anbefales det ikke å gjøre noen handel med - det har jeg dessverre kjip og dyr erfaring med, så til advarsel.
Kun få timer etter bestilling, ante jeg at noe ikke var helt ok - så sendte mail for å kansellere.
Har sendt flere meldinger om at det haster, om kansellering - men alle mine mail står fortsatt ubesvart.
Nå er det gått noen dager siden ordren dessverre gikk gjennom - og idag mottok jeg beskjed om at "ordren var sendt".
Så alle fortvilte forsøk på å få kontakt var altså helt forgjeves, og sendes den til postkasse, har en ingen mulighet til å la være å hente - som jeg antar det spekuleres i. For da står en ganske hjelpeløs tilbake - og må anse pengene for tapt.
Eneste håp nå, er at dette er rapportert til Klarna - og desto flere som tar den jobben det er, dess bedre, for da kan de bli strøket på Klarnas liste.
Eneste grunn til at jeg kjøpte, var at de hadde Klarna, for det føles som en sikkerhet. Problemet er rapportert, så da er det bare å vente å se hva Klarna - som er seriøse - kan gjøre.
Kjøpte sett på 3 kniver som fungere som "skrellere" - til en "rabattert" sum på rundt kr. 400.-
En akkurat lik kniv selges på Temu for 50-60.- - og da kan man kjøpe kun én. (Og Temus AI er effektiv, og returfrakten gratis - atskillig å foretrekke foran de som kjøper opp samme vare, og selger dyrt - og ikke svarer kundene sine.)
Det er mange måter å kjøre scam på - å direkte ta pengene, eller annonsere flott med super kundeservice og raske responstid - og sende mennesker noen billige saker.....og sørge for at en aldri svarer, sende varen - og folk gir opp.
Utrolig skuffende.
Så - advarsel sendt til evt nye kjøpere.