Jag började med 30 dagars och kände att det var väldigt bra för min rygg. Det var en utmaning att göra rörelserna så sakta men det var så välbehövligt! Jag är så glad att jag hoppade på medlemskapet,... Voir plus
Efter ett uppehåll i mitt medlemskap har jag hittat tillbaks igen. Här får jag stöd och hjälp att fortsätta min läkning. Jag ser fram emot TRYGG upplägget och sköna Somatics övningar... och att... Voir plus
Gabriella pratar på ett lugnt sätt och bra instruktioner. Denna utmaning på 30 dagar har fått mig mycket mera avspänd i kroppen. Och hjälpt en del mot min smärta. Kommer att fortsätta med detta. Myck... Voir plus
Jag tycker att Gabriella visar på ett tydligt och enkelt sätt de olika övningarna. De är verkligen mumma för mina höfter och ländrygg! Det som kan förbättras är de olika ljudnivåerna i de olika video... Voir plus
Jag hjälper kvinnor och män med långvarig ryggsmärta och spänningar att hitta varaktig lindring och återfå glädjen i rörelse. Genom mina unika program, enskilda sessioner och medlemskap hjälper jag dig ta kontroll över din kropp och värk och leva ett aktivt liv igen.
Veberöd, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
Jag tycker att övningarna var omväxlande och bra . Det blev en bra balans mellan de olika momenten .
Gabriella är pedagogisk och uppmuntrande och hennes kurs gjorde mig mycket bättre (efter nästan två års problem). Med hennes små stegvisa enkla övningar är dagarna med ihållande värk borta. Kan därför varmt rekommendera Värkfri.
Bra och lugna övningar som inte tar så lång tid och som ska göras i ett mycket lugnt tempo. Det är till att börja med svårt att tro att dessa lugna övningar ska kunna göra nytta,men det gör de! Har haft god nytta av dem när jag nu en period haft väldigt ont i ländryggen.
Rekommenderas! !
Julkalendern med ett smörgåsbord av övningar tyckte jag var riktigt prisvärd och här får du en hel del övningar som man kan nöta på med och få in i det vardagliga livet. Jag kan varmt rekommendera Gabriellas ideer och övningar :) Jag har kört en del av dessa nu i över ett halvår och det hjälper min svaga rygg!
Bra upplägg och bra övningar och hjälp för den som inte fått någon innan. Även bra repetition för en annan som gjort mycket av grejerna redan. Har inte nått dit jag vill men har hjälpt mig en bit på vägen!