Gayatry Rawat mostly clean my…
Gayatry Rawat mostly clean my apartment. She is doing a good job. I can recommend Vaskly.no
Vaskly.no er et renholdsfirma som tilbyr profesjonelle rengjøringstjenester i Oslo, Drammen, Asker, Sandvika og nærliggende områder. Vi tilbyr fast hjemmevask, engangsvask, flyttevask, Airbnb-rengjøring og vask av sengetøy og håndklær. Kundene kan enkelt bestille renhold på nett til tydelige priser. Vårt mål er å levere pålitelig rengjøring, god kommunikasjon og jevn kvalitet – slik at både private hjem og utleieboliger alltid føles rene og innbydende. Les mer og bestill på Vaskly.no.
Etats-Unis
Nå har jeg brukt firmaet Vaskly mange ganger og jeg har vært veldig fornøyd hver gang.Jeg vil særlig fremheve Gayatry, hun gjør en veldig god jobb, alltid perfekt rengjort. Hun er veldig serviceinnstilt. Hun kan anbefales på det varmeste.
Hilsen Marit
Den faste renholderen min fra Vaskly.no er alltid hyggelig, punktlig og veldig flink. Hun jobber raskt og grundig, og jeg er også fornøyd med vikarene som har kommet. Ved eventuelle endringer ønsker jeg helst beskjed dagen før, gjerne både på SMS og e-post. Ellers er det enkelt å kommunisere med Vaskly.no via chatten på nettsiden.

Réponse de Vaskly.no
Hadde rengjøring fra Vaskly.no for et par uker siden og er veldig fornøyd, som alltid. Jeg sier fra om hva jeg ønsker å få gjort, og renholderen følger det opp. Hvis det oppstår noe, ordner Vaskly.no det raskt. God service og hyggelig renholder!

Réponse de Vaskly.no