Den 24 mars skrev jeg en anmeldelse: Bestilte to sykler på "kampanje" og var lite fornøyd. I ettertid tok Vaya kontakt, det viste seg at det var feilformulering i tekst på den norske web-siden. De her... Voir plus

Jeg ønsket en sammenleggbar, funksjonell elsykkel, med gode spesifikasjoner som god rekkevidde, bra dreiemoment, fint design og det mener jeg både FB-2 og Mini syklene jeg kjøpte, er et godt bevis på.... Voir plus

Fikk opprinnelig feil produkt tilsendt, men etter hyggelig samtale med kundeservice ble det ryddet opp i på en veldig god måte.

1. Magasin de vélos
  2. Magasin d'accessoires de vélo

Kaiser Europe er et nystiftet dansk selskab, der designer og producerer innovative og stilfulde el-cykler/el-løbehjul og andre eldrevne el-køretøjer. Vi brænder for at skabe en unik og problemfri cykeloplevelse for vores kunder. Vi arbejder hårdt på at skabe cykler af den bedste kvalitet, ydeevne og æstetik.

4,3

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Feil produkt ved første forsøk, men kundeservice ryddet opp

27 mars 2026

Hej Vegar

Tak for din anmeldelse. Vi kan se, at vi har sendt og leveret din ordre, så vi vil meget gerne høre nærmere hvad der er galt, så vi kan finde en løsning.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med flere oplysninger.

Hasse

👍/från Sverige

1 avril 2026

Hej

Rigtigt god

At det gik stærkt også selv om det var mit i påsken

31 mars 2026

Hej Christian

Vaya Nordic

Det var väldigt Bra Beställde på söndag…

Det var väldigt Bra Beställde på söndag fick Batterierna på Fredagen gick jättebra Men jag skulle vilja Betala när jag har fått dom nu var det förskottsbetalning jag brukar betala med klarna men det gick väldigt bra MVH Bobo

25 mars 2026

Hej Bo

Vaya Nordic

Det baggage bære jeg fik sendt passede…

Det baggage bære jeg fik sendt passede slet ik til min Vaya fb2
Det var til en helt anden cykle
Lige til skrald spanden man

10 mars 2026

Hej Adrian,

Jeg kan se på din ordre, at den bestilte vare er ikke et bagagebærer til en Vaya FB2, men til en mini cykel. Det er altså et forkert produkt du har bestilt, hvis det var ment til FB2, hvilket er årsagen til, at det ikke passer.

Derudover er bagagebærer til FB2 ikke en vare som vi sælger på vores webshop.

Varen kan returneres ifg. reklamations og returretten.

Med venlig hilsen
Vayabike

El-løbehjul

Jeg købte for et års tid siden et løbehjul. Vaya V9. Efter en mdr. måtte det sendes retur og jeg fik et nyt da det første ikke ville tænde og gik ud under kørsel.
Det nye fungere som sådan ok, døjet lidt med at moteren ikke har helt så meget kræft mere som da jeg fik løbehjulet. Og ind imellem kan jeg mærke at det taber farten under kørsel. Så det hakker lidt når jeg kører, specielt når den står på D (15km).
Men nu efter et år. Er opladeren gået i stykker. Jeg har altid være forsigtig med det, og taget det ud når jeg var færdig med at lade.
Jeg kan desværre ikke bare bytte løbehjulet/opladeren. Da jeg har mistet mailen med alle oplysningerne.

19 mars 2026

Hurtig levering⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig levering⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Er meget glad for motionscyklen ⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️.
Kan anbefales.

29 janvier 2026