Vdvsneakers Avis

4,2

Prima ervaring! Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld. Na vlot contact per mail is dit nog aangepast voor verzending en kregen we de schoenen volgens levertijd thuis bezorgd.

Goedemiddag, de reactie die je geeft klopt helemaal niet. 15 nov besteld 3 dec geleverd dat is niet wat er geschreven wordt dat deze binnen de 10 werkdagen geleverd is. Dus geen bestelling meer bi... Voir plus

Super service. De schoenen die wij besteld hadden, waren helaas te klein. In overleg met Vdvsneakers de schoenen omgeruild, dit ging heel vlot en makkelijk. Daarnaast kreeg mijn dochter nog een extr... Voir plus

Hele goeie ervaring gehad!! De schoenen werden heel snel verzonden en kwamen in perfecte staat aan met originele doos super bedankt!! Erg diverse keuze aan schoenen dus zal zeker een kijkje nemen!

1. Magasin de chaussures

Jouw favoriete leverancier van exclusieve sneakers! Wij bieden de meest exclusieve sneakers aan voor eerlijke prijzen in Nederland/ Belgie. Elk paar sneakers wordt handmatig geïnspecteerd om authenticiteit en kwaliteit te garanderen. Bovendien worden de sneakers dubbel verpakt verzonden voor optimale bescherming. Retourneren is bij ons eenvoudig en probleemloos geregeld.

Bien

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Goede service

Goede service, per ongeluk verkeerde maat besteld. Maar tot een snelle en goede oplossing kunnen komen. Zeker een aanrader om hier je sneakers te bestellen.

26 septembre 2024

Schoenen zoals verwacht

Schoenen zoals verwacht
Bezorgen ging een beetje anders
Dan dat ik had gehoopt

23 août 2024

Réponse de Vdvsneakers

Hey, Bedankt voor je review. We waarderen je review enorm, veel plezier met de sneakers! Vdvsneakers

Deze verkoper is een topper altijd…

Deze verkoper is een topper altijd correct en netjes. Schoenen zijn 100% authentiek en nieuw. Voor schoenen moet je bij deze verkoper zijn.

10 août 2024

Just go VDV ;)

Goede communicatie, denkt met je mee en voorziet van passend advies. Dit was niet m’n eerste paartje, en zeker niet m’n laatste!

9 août 2024

Pakketje kwam wat later

Pakketje kwam wat later, als compensatie hebben ze me een goede kortingscode gegeven. Mooie ASICS ook binnen gekregen voor een goede prijs.

7 août 2024

Réponse de Vdvsneakers

Goeie communicatie en snelle levering…

Goeie communicatie en snelle levering zeker een aanrader!

2 juillet 2024

Top-Tier Sneakers and Exceptional Service

I recently ordered from VDV Sneakers and was thoroughly impressed. The shopping experience is smooth, and their customer service is responsive and helpful.

My sneakers arrived on time and exceeded my expectations in both quality and comfort. VDV Sneakers has quickly become my go-to for luxury footwear. If you’re looking for top-notch sneakers with a seamless online experience, I highly recommend them.

1 août 2024

Erg fijne communicatie

Erg fijne communicatie, heel fijne service en zoekt echt de schoen voor je ook als ze ze niet hebben!

29 juillet 2024

Réponse de Vdvsneakers

Top service en snelle levering

Goede en snelle service! Heb al meerdere paren gehaald bij VDV Sneakers en ben nog steeds tevreden. Zeker een aanrader!

15 septembre 2023

Snelle levering goede communicatie