Stichting VE-Tours Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Net terug van de Normandië tour. Ik was er al vaker geweest maar nu dus met de bus onder leiding van gids Danny & Stephanie. Dit is een totaal andere ervaring. Alles is keurig geregeld en indien nodig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dagtour rondom Nijmegen en zoals altijd perfect geregeld door Danny en Stephanie. Weer nieuwe wetenswaardigheden opgedaan, op naar de volgende Tour met VE Tours!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer indrukwekkende Amsterdam memorial tour gemaakt met VE tours. Gids Danny en begeleider Stephanie hebben alles tot in de puntjes geregeld. Beide hebben veel kennis van wat er zich in de oorlogsjar... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

De zorgvuldigheid waarmee deze mensen deze reis in elkaar hebben gezet is in alles te merken. Daarnaast is de bezieling waarmee gids Danny zijn werk doet mooi om te zien en de liefde die reisleidster... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'excursions
  2. Agence de visites touristiques en bus
  3. Fournisseur d'excursions culturelles
  4. Agence de visites touristiques
  5. Agence de voyages

À propos de Stichting VE-Tours

Écrit par l'entreprise

VE-Tours is een jonge en dynamische organisatie. Wij organiseren reizen naar de slagvelden uit de tweede wereldoorlog in Europa.

VE staat voor Victory in Europe. *08 mei 1945*

VE Tours heeft een doel dat we kunnen samenvatten in 3 kernwoorden

Discover….

Learn….

Remember!

onze missie is om de verhalen van deze helden door te vertellen zodat zij en hun verhalen altijd zullen doorleven van generatie op generatie. Tijdens onze reizen nemen we u mee naar de slagvelden om u in de voetsporen te laten treden van onze bevrijders.

Doormiddel van bezoeken aan indrukwekkende locaties, musea, monumenten, beeldmateriaal en verhalen willen wij u een goed beeld geven van wat er allemaal heeft afgespeeld tijdens de tweede wereldoorlog.

Vrijheid lijkt soms zo vanzelf sprekend, maar dat is het niet. daar is jaren gelden heftig voor gestreden en een grote prijs voor betaald. Wij willen tijdens de reizen onze missie over brengen.

Ontdek de indrukwekkende locaties Discover,

kijk en luister naar wat zich allemaal heeft afgespeeld Learn,

en zorg samen met ons dat wij dit nooit vergeten Remember.

Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat de verhalen van onze bevrijders van generatie op generatie doorverteld blijven worden. Heeft u interesse gekregen in een van onze reizen.

U kunt bij ons terecht voor georganiseerde busreizen. Maar ook voor kleine en grote groepen privé reizen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

61 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Herdenkingstoer Auschwitz 2023

De herdenkingstoer betrof het bezoek aan meerdere concentratiekampen, Auschwitz wel de bekendste en beruchtste, alswel aan Dresden, zoutmijnen en musea. Het is een 7 daagse toer met reisleiding Stefanie en gids Danny. Bekwame en enthousiaste persoonlijkheden. Reis en bezoeken zijn goed geregeld en als er eens iets niet loopt als gepland, dan proberen ze een alternatief te vinden of te regelen. De hotels zijn van redelijk goede tot uitstekende kwaliteit. Een strak schema, maar ook ruimte om op eigen gelegenheid eropuit te gaan. Een onvergetelijke ervaring. Op naar de volgende herdenkingstoer!

11 novembre 2023

Kampen en Grebbelinie tour

Kampen en Grebbelinie tour was uitstekend! Ik was voor de eerste keer mee met VE-Tours. Hobbymatig al heel veel ervaringen met diverse tour aanbieders en deze is zeker aan te bevelen. Danny en Stephanie bedankt voor deze mooie dag!
Rustige en heldere uitleg, uitstekend vervoer met koffie en wat lekkers onderweg, uitgebreide lunch en een mooi naslagwerk.
De informatie op de locaties was uitstekend. Ik heb mn volgende tour al geboekt.

7 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Driedaagse reis naar Hürtgenwald..

Driedaagse reis naar Hürtgenwald, voor het eerst met VE-tours mee. We hadden nooit eerder over deze slag gehoord maar in die drie dagen veel gehoord en geleerd dankzij Danny en Stephanie, het hotel, het Duitse eten alles was goed geregeld! Tot de volgende reis!

Weer een ervaring rijker

Weer een ervaring rijker. Deze 3-daagse reis naar Hürtgenwald is er eentje om zeker een keer te doen.
Veel geleerd en gezien hoe deze relatief onbekende slag is geweest voor de mensen die hier hebben gestreden voor onze vrijheid.
Gids Danny neemt je mee in dit indrukwekkende stuk geschiedenis en Stephanie zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt.

Bedankt VE-tours
De volgende reis is al weer geboekt.

Tot snel in Berlijn........ Martin, Joran en Ronald

6 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige en leerzame 3-daagse reis…

Prachtige en leerzame 3-daagse reis naar Hurtgenwald achter de rug.
Goede uitleg van Danny over de gevechten en tactieken die hier werden gehouden en alle bijkomende zaken zoals entree lunch drinken geregeld door Stephanie.
Ik ga zeker nog een keer mee op een reis van jullie
Dank jullie wel

Beste John,

Bedankt dat je met ons mee was op onze Hurtgenwald Battlefield tour. Wij hopen dat jullie nogmaals met VE-Tours mee gaan op een van onze andere reizen.

Meerdaagse tour door het Hürtgenwald

Alles was super geregeld.

Het hotel was goed. De reisleiding was super, de bus was super, en de 3 dagen waren super interessant en indrukwekkend. Denny en Stephanie bedankt voor deze 3 dagen ze wagen geweldig.

Beste Michael ,

Noté 5 sur 5 étoiles

Zoveel historie dicht bij huis!

Een enthousiast gebrachte, complete excursie met oog voor alle details!

28 mars 2023

Beste Perry & Friends,

Bedankt dat je met ons mee was op onze Operation
Market Garden "Eindhoven". Wij hopen dat jullie nogmaals met VE-Tours mee gaan op een van onze andere reizen.

Market garden dagtour noord

Ik heb een fijne en informatieve dag gehad

13 mai 2023

Beste Xander,

Bedankt dat je met ons mee was op onze Operation
Market Garden "Arnhem" battlefield tour. Wij hopen dat jullie nogmaals met VE-Tours mee gaan op een van onze andere reizen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige Dagtour Slag om Arnhem!

Danny en Stephanie tonen in chronologische volgorde de geallieerde routes richting Arnhem. De dagtour Market Garden Arnhem is een echte aanrader! Tip; het verhaal over de zuidelijke operatie van Market Garden is een mooie aanvulling op deze tour. VE-Tours biedt ook hier een geweldige tour aan!

25 août 2023

Beste Niek,

Market Garden 2 dagen

Goede verzorgde 2 dagen, ondanks de zwaarte van de gebeurtenissen toch ook veel gelachen, Doet elk mens goed. Deze tour is ook per dag te boeken, echter ik zou willen adviseren doe beide dagen, voor een compleet plaatje! Kijk uit naar de volgende tour in oktober en de Auschwitz reis. Dank beide.

27 mai 2023

Prima eerste kennismaking met D-day

Alles goed geregeld, goede prijs- kwaliteits verhouding. Gids met veel kennis.
Minpuntjes ( persoonlijk). Relatief veel tijd gestoken in het bezoeken van begraafplaatsen. Max 30 min was goed genoeg voor mij.
De PAK op het strand in de bunker was geen PAK 40
(is 75 mm) maar een PAK 43 ( is 88 mm)

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben Normandië bezocht met…

We hebben Normandië bezocht met VE-tours, dit was op zich al een geweldige ervaring. De kennis van de gids is bijna onuitputtelijk. De reisleidster was erg behulpzaam en ervaren. Kortom een top reis die veel indrukken bij ons heeft achter gelaten.
Wij bevelen reizen met VE-tours absoluut aan.

4 février 2023

Indrukwekkend en leerzaam

Op een leerzame en indrukwekkende reis naar Normandië met VE tours geweest. De reis onder begeleiding van Stephanie en Danny was tot in de puntjes geregeld. Danny is inderdaad een ''lopende encyclopedie'' en Stephanie heeft er voor gezorgd dat we niks tekort zijn gekomen tijdens de busreis en gedurende het verblijf in het hotel. Een reis om niet snel te vergeten. Bedankt!

24 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een zeer goed georganiseerde…

Het was een zeer goed georganiseerde reis waarin alle elementen van, vooral, de Amerikaanse kant worden belicht. Misschien wat meer tijd voor de musea waar we zijn geweest, zou wat mij betreft wel mogen. Voor het overige; zeer geslaagd!!

Beste J.Maarsen,

Wij van VE-Tours willen jullie hartelijk danken voor de mooie feedback op onze 5 daagse Normandië Battlefield tour. We zijn blij te lezen dat jullie dit als een geweldige ervaring omschrijven.

De tip voor meer tijd in de musea nemen wij mee voor de volgende reis.

Wij danken jullie voor het in ons gestelde vertrouwen. Hopelijk mogen wij jullie nog eens ontvangen op een van onze andere meerdaagse reizen of dagtours.

Team VE-Tours

Normandie D-Day tour

Uitstekende tour met een goede opbouw voor een beter begrip van de gebeurtenissen op D-Day.
Bijzonder fijne reisleiding in de vorm van gids en know it all Danny. De tour werd in goede banen geleid door onze fijne reisleidster Stephanie. Een fijne en leerzame reis met ruimte voor improvisatie o.l.v. fijne mensen. Zeer aan te bevelen!!

Beste Tim,

Wij danken jullie voor het in ons gestelde vertrouwen. Hopelijk mogen wij jullie nog eens ontvangen Bij VE-Tours op een van onze andere meerdaagse reizen of dagtours.

Team VE-Tours

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus