Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn erg blij met Veggiebox. Voor een fijne prijs krijg je echt veel groente en fruit en doordat de inhoud wisselt, ga je automatisch creatiever koken. Wij koken graag vers en proberen zo min... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Samen met mijn dochter haalde ik de Biobox en de Exotische Box op. Alleen het uitpakken was al een feestje: steeds weer nieuwsgierig kijken wat erin zat! Wij kiezen graag voor verse producten en vinde... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik wil graag wat minder voedsel verspillen en dit klonk echt top! Echter bij thuiskomst heel veel weg moeten gooien in verband met schimmel en rot van binnen. Uiteindelijk weinig kunnen redden van de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een geweldige en laagdrempelige manier om voedselverspilling tegen te gaan en kennis te maken met wat je normaal misschien niet koopt. Eenvoudig groenten en fruit bestellen via de app en ophalen op ee... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,1

Tous les avis

110 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Duurzaam voor een fijne prijs

Het is telkens weer een verrassing om te ontdekken wat er in de fruit/veggie box zit.
Mooie producten, altijd gevarieerd en een leuke uitdaging om er iets lekkers van te koken. Ben fan!!!

6 juin 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Lekkere en goede producten en steeds…

Lekkere en goede producten en steeds meer bio! En veel goedkoper dan wanneer je het in winkel of op markt koopt.
Ook goede service wanneer je ontevreden bent over de kwaliteit of iets dergelijks. 👍🏼

5 août 2026

Veggiebox

Vandaag voor het eerst een groente en een fruit pakket opgehaald. Zorg voor genoeg tassen, want je krijgt heel veel mee. Op sommige artikelen zit een plekje, maar deze zijn zeker nog bruikbaar. Nieuwe producten nodigt ons uit om eens wat anders dan normaal te eten. Dit nodigt zeker uit tot vaker bestellen. Er is meer dan genoeg keuze aan boxen.

1 août 2026

Ongelijk goed concept

Ongelijk goed concept! Erg blij elke keer weer met alle goed gevulde boxen. Veel variatie en leuke afwisseling van groente en fruit. De prijs is echt goed voor de hoeveelheden die je krijgt.

1 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldig lekker groente en fruit

Geweldig lekker groente en fruit. Via stadspas 7 euro. En heel veel actie zoals deze week 2 boxen mango voor 6 euro. In elke box zit 9 tot 12 stuks

30 juillet 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Super goed initiatief

Super goed initiatief om voedselverspilling tegen te gaan. Soms ook leuke aanbiedingen met veel groente/fruit over.
Wat ik wel (soms) een nadeel vind is dat er bijna altijd wel iets rot/beschimmeld tussen zit.
Ik snap heel goed dat je niet alles kan sorteren maar soms is het net ff too much helaas.

11 juillet 2026

Toppie

Betere prijs en kwaliteit groenten en fruit dan wat je bij de AH of een andere supermarkt zal vinden.

25 juillet 2026

Fijne eerste ervaring

Fijne eerste ervaring. Afhaallocatie was makkelijk te vinden, de box zelf was prima in orde en hele vriendelijke mensen ter plaatse die de boxen uitdeelden.

26 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Elke keer weer een feestje.

Elke keer weer goed en ruim voldoende gevuld! De producten worden netjes in kratten geleverd en de bezorging is keurig om de twee weken. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Het leukste moment is toch wel het uitpakken: het is iedere keer weer een klein feestje om te ontdekken wat er allemaal in de verschillende boxen zit. Een aanrader voor iedereen die van verse producten en verrassingen houdt!

25 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben erg tevreden over de service…

Ik ben erg tevreden over de service producten en kwaliteit van de producten iedere keer iets anders waardoor er veel variatie is en voor zo een goede prijs vergeleken met de supermarkt ik ben nu al paar jaar al klant van hun

13 juillet 2025

Erg betrouwbaar

Mooi initiatief om goed en gezond fruit en groenten op deze manier op de markt te brengen. Prijs kwaliteitverhouding is enorm goed. Ze zijn betrouwbaar, komen hun afspraken na en zijn op tijd.
Ik vind het echt een aanrader!

9 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Rotte avocado's en uitgedroogde sinaasappels.

Uitgedroogde sinaasappels en rotte avocado's. Erg slecht. Nooit meer, sonde van alle moeite en alsnog alles de kliko in. Dit heeft niets te maken met voorkomen van voedselverspilling.. Wat wij gekocht hebben is gevaarlijk voor je gezondheid.

5 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vind Veggiebox echt een top bedrijf

Ik vind Veggiebox echt een top bedrijf. Zij redden fruit en groente. En ik kan voor een hele nette prijs mooie gezonde producten kopen, die anders weggegooid waren. En de boxen zijn echt goed gevuld. En ik vind het altijd weer verrassend wat er in zit.

1 juillet 2026

Top concept!

Goede kwaliteit producten, snelle service en altijd met een glimlach.

6 juin 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus