3,2

Moyen

Elevbehandling

Elevbehandling: en virkelig dårlig oplevelse. Der var ikke tale om massage, men bare nussen på ryggen. Eleven faldt i søvn mens han "nussede" mig i nakken, så jeg måtte rømme mig så han vågnede. Virkeligt uprofessionelt og meget pinligt. Slet ikke pengene værd.

27 mars 2025

Jeg har fået behandling hos Vejgaard…

Jeg har fået behandling hos Vejgaard Fysioterapi. Alt er gået godt, og mine smerter er så godt som væk. TAK Anders! - Helt vildt behagelig og god stemning er der hos Vejgaard Fysioterapi. Det mærkes så snart man træder ind ad døren.
Der er en særlig person hos Vejgaard Fys. der pga. hendes job og de opgaver hun har, bidrager voldsomt til den gode stemning, og det er hende, der tager imod opkald, og som laver opkald til dem, der har booked tider, skal hæve ændret tider m.v.
Hun er så nærværende, ordentlig, venlig,smilende og ikke mindst - ekstremt produktiv!

Jeg lå på briksen med nåle i nakken, og kunne lytte til hendes samtaler i flere minutter -
Det var noget meget særligt og beundringsværdigt. Hvis det var mig, ville jeg putte lidt ekstra i hendes julekurv i år :)

5 décembre 2024

Jeg får ikke den behandling, som jeg har betalt for.

Pga en dårlig ryg, har jeg gået til Fys i mange år for, men ikke i Aalborg, da jeg er tilflytter.
Hele forløbet var under alt kritik.
Jeg ventede mindst et kvarter de to gange jeg var der og ikke nok med det fik jeg ikke tiden i den sidste ende.
Det er bare IKKE i orden.

27 janvier 2021

Jeg har fået tre behandlinger hos…

Jeg har fået tre behandlinger hos Jørgen Larsen. Jørgen virker utrolig kompetent og er et meget sympatisk menneske. På kort tid kunne han diagnostisere min hoftelidelse og jeg fik en super pædagogisk vejledning i øvelser, der kan styrke både hofte og knæ. Jeg kan nu mærke en tydelig forskel efter jeg har lavet øvelserne. Jeg kan varmt anbefale Jørgen Larsen.

14 novembre 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit