Vellure Avis 11

2,2

2,2

Bas

TrustScore 2 sur 5

Jeg fik tilsendt en jakke som var for…

Jeg fik tilsendt en jakke som var for stor. Skal så betale for at sende den retur til Kina. Med pakkelabel, Ingen fysisk butik i København. De tilbyder ikke gratis fragt. Retur labels som så mange andre butikker.
De tilbyder jeg kan få 25 %i rabat fra trukket prisen for istedet at beholde jakken der ikke passer med størrelsen. Pasform ej heller i orden.

3 mars 2026

KØB IKKE FRA DETTE FIRMA !

LAD VÆRE!!!
Jeg ejer nu en frakke med blomsterstof i ærmerne - det havde jeg ikke forventet men det var nok det de havde tilbage i Kina. Hvis du fortryder skal du som sædvanlig selv stå for omkostningen - men når du skal sende den til Kina er portoen lidt anderledes.

18 janvier 2026

Har bestilt en jakke

Har bestilt en jakke, som var længe undervejs, men blev hele tiden opdateret på hvor lang tid jeg kunne forvente at modtage. Og da den ikke helt passede levede op til min forventninger, har firmaet tilbudt mig en ny, mod at betale for forsendelsen.
God service

30 janvier 2026

Hold Jer væk fra dette firma

Fint skal det være, fysisk butik på Strøget….. min bare….
Holder overhovedet ikke hvad de lover.
Hverken beskrivelse, billede eller førpris svarer til den vare man får.
Det er billige kinavarer og vil man returnere skal varen sendes til Kina.
De får en stjerne for at svare hurtigt på mail.

18 janvier 2026

hold jer langt væk fra dette firma

hold jer langt væk fra dette firma - varerne de sælger er slet ikke det man får leveret, og når man vil returnere, skal man bruge et link på deres side, og sjovt nok virker linket ikke - svindelfirma

2 janvier 2026

Jeg bestilte en trøje der skulle være…

Jeg bestilte en trøje der skulle være kvalitetsstrikket med pelskrave og foer. Intet var sandt da trøjen endelig ankom. Noget billigt bras og hverken strikket eller med foer. Jeg ville returnere den, og fik i vide jeg selv skulle returnere til en meget underlig adresse i Kina og det skulle jeg selv betale for. Kommer ikke til at ske. Vellure er ansvarlig for en vare de sælger, som jeg har bestilt hos dem. At de har købt deres varer i Kina er ikke mit problem. Det er falsk markedsføring, og falske varer der fremsendes. Hold jer langt væk

5 janvier 2026

BEWARE SCAM COMPANY

BEWARE SCAM COMPANY! Ordered on 15th Dec as they promised delivery before Xmas and no sign of it. It’s now Jan 4 and there is absolutely no sign of this order and no tracking updates.
If you’ve mail them you get a standard cut and paste reply.
SAVE YOUR MONEY DO NOT BUY FROM THEM! I’m reporting them to PayPal

4 janvier 2026

Har bestilt en trøje hjem

Har bestilt en trøje hjem, og må desværre erkende at have fået taget Bagdelen noget så grusomt, der står at det er en strikket trøje med pelskant. Trøjen skulle være foret med pelsfoer, det er kun kraven der er foer, resten af trøjen skulle være strik, Hmm det er det så ikke bare stof uden foer, og bestilte astørrelse 3xl passer ( bare en Kina størrelse ) Så herfra ikke anbefalelsesværdi.. Hold jer langt væk..

1 janvier 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit