Har handlet hos Velogrej et par gange og det er fremragende hver gang. Lynhurtig levering, super service og produkter i god kvalitet. Havde nogle spørgsmål om en wattmåler og Martin fra velogrej var... Voir plus
Lisez les avis des autres
Havde præcis det power-meter jeg søgte til samme pris som konkurrenterne. Forskellen var bare, at Velogrej også havde det værktøj på lager som skulle bruges til power-meteret! Bestiller ca. kl. 19... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg købte 2 latex slanger til min racer hos Velogrej.dk. Velogrej var de eneste som havde den vare jeg eftersøgte på lager. Selvom firmaet er relativt nyt, gik hele oplevelsen som smurt! Jeg fik mine... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi sælger tilbehør til racercykler til priser der ikke sprænger budgettet.
Coordonnées de contact
Byagervænget 1B, 8330, Beder, Danemark
- martin@velogrej.dk
- velogrej.dk
Demande des avis aux clients
Virkelig god oplevelse at handle der
Havde nogle spørgsmål om en wattmåler og Martin fra velogrej var hurtig og hjælpsom til at svarer på mails.
Kan varmt anbefale at handle der.
Lav pris, hurtig levering
Laveste pris kombineret med hurtig og endda personlig levering. Fuldstændigt uovertruffen i disse Temu-tider.

Réponse de Velogrej
Super hurtig levering og skarp pris
Super hurtig levering, skarp pris og et produkt der holder hvad det lover – hvad mere kan man bede om? Klart anbefalelsesværdigt!

Réponse de Velogrej
Velogrej får mine bedste anbefalinger
Velogrej får mine bedste anbefalinger - super service, hurtige svar og stor ærlighed i dialogen med mig som kunde 🙏🏻

Réponse de Velogrej
God pris og hurtig levering!
Bestiller ca. kl. 19 - får besked samme aften om at det er pakket og klar til afsendelse. Bliver leveret 2 dage efter. Alt i orden. Godt pakket ind og præcis hvad jeg havde bestilt.
5 stjerner herfra!

Réponse de Velogrej
Verdens bedste service og nem at få fat…
Verdens bedste service og nem at få fat på🙂👍 incl. super hurtig levering. Kan varm anbefales at handle her.

Réponse de Velogrej
Hurtig svar på spørgsmål på mail og…
Hurtig svar på spørgsmål på mail og hurtig levering af varen jeg havde spørgsmål til ⭐⭐⭐⭐⭐

Réponse de Velogrej
Super kommunikation og god vejledning.
Martin hjalp hele vejen med god kommunikation og løfte om at betale returfragten, hvis kranksættet ikke kunne passe netop min cykel. Vi skrev flere mails frem og tilbage, og det var tydeligt at mærke at Martin stod bag det produkt han forhandler. Super fin købsoplevelse.

Réponse de Velogrej
Ejeren brugte meget tid på at hjælpe…
Ejeren brugte meget tid på at hjælpe mig med at vælge den rigtige krank via mail og min oplevelse med at handle hos velogrej var udelukkende positiv. Jeg kan kun anbefale denne side.

Réponse de Velogrej
Billige priser og hurtig levering
Billige priser og hurtig levering, så er der ikke noget at klage over. 👍

God service 🚴🏼💨
Bestilte en wattmåler lørdag 17:45, lørdag 18:09 var den pakket og klar til afsendelse og modtaget tirsdag.
Lynhurtig service 🚴🏼💨 Til en fornuftig pris 💸
Bestemt ikke sidste gang, jeg handler der 👌🏼

Réponse de Velogrej
Service ud over det sædvanlige.
Der var lidt problemer med GLS, men Martin leverede det personligt, samme dag, da jeg skulle bruge varen til ferien. Super god service. 😊👍

Réponse de Velogrej
God kundeservice og hurtig levering
God kundeservice og hurtig levering. Nemt at komme i kontakt med Velogrej.

L’expérience Trustpilot