Velorbis Avis

TrustScore 5 sur 5

5,0

Jag ÄLSKAR min nya cykel!!! Den är inte bara supersnygg, utan den är rejäl som en riktig cykel skall vara. Leveransen hem gick väldigt smidigt och den kändes tryggt. Min man köpte en Velorbis fö... Voir plus

L'entreprise a répondu

Lørdag havde jeg en aftale i deres showroom. Da vi kom helt fra Esbjerg havde Kenneth valgt at komme og tage imod os selv om det var hans fridag Jeg fik en god rådgivning og fik forklaret om de f... Voir plus

Vi har bestillt 2 rigtig taylormade Velorbis business Københavner cycler ned til Zurich i Schweiz & elsker dem simpelhen. De kommer endda easy op til vores bjergby hvor vi lever. De er bestemt en... Voir plus

Awesome bikes and marvellous people – that how I'd sum up my Verlorbis experience. I got mine (Kopenhagen Gents) now 5 years ago and it is still my trusted companion in navigating Berlin traffic. Some... Voir plus

1. Magasin de vélos
  2. aussi dans
  3. Boutique d'accessoires de mode
  4. Magasin d'articles de sports

Écrit par l'entreprise

VELORBIS manufacture hand built classic bicycles with focus on DESIGN, QUALITY and FUNCTIONALITY. We produce our bicycles in Germany which will guarantee you a classic bicycle of the highest quality, that will leave you with minimum maintenance. VELORBIS only use European quality components for the production. We think it should be stylish, practical and nice to ride a bicycle.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Den bedste cykel

Den bedste cykel, jeg nogensinde har haft. Fantastisk sød, kompetent og venlig betjening.

3 août 2022

Velorbis lover

I know the brand since 2013 when I was living in England and I've been waiting all these years to stop moving so much and buy the model of my dreams, it's great that we can configure our bike making it unique with every detail. Of course this is a plus that I value a lot from the brand.

12 juillet 2022

Har en gammel velorbis som jeg er…

Har en gammel velorbis som jeg er rigtig glad for, men den manglede lidt reservedele efter nogle år. Fik virkelig proffesionel betjening, også selvom de ikke tjener så meget på “en gammel” kunde som mig☀️ Kvalitets cykler og betjening👍🏻

25 juin 2022

Smukkeste cykel!

Jeg købte min første Velorbis cykel her idag og det er simpelthen den smukkeste cykel jeg nogensinde har ejet. Den er i virkelig lækker kvalitet og så fik jeg den bedste kundeservice da jeg var nede i butikken. Ham som arbejder der er super sød og hjælpsom.

Jeg vil bestemt anbefale alle som er på udkig efter en ny cykel at investere i en fra Velorbis :-)

24 juin 2022

Har haft min Velorbis i snart 11 år

Har haft min Velorbis i snart 11 år. Kører stadig perfekt efter lidt service. Var forbi butikken på Frederikeberg idag og skulle egentlig bare kigge. Fik en god snak om cykelservice og vedligeholdelse, virkelig god og professionel service. København har mange cykler, men en Velorbis er stadig noget helt specielt. Topkarakter herfra.

15 juin 2022

I 2010 fik jeg min første Velorbis…

I 2010 fik jeg min første Velorbis cykel. Jeg har den stadig og holder meget af at suse gennem byen på den.
Men tiderne skifter og det gør cykler også.
I dag har jeg hentet min 2. Velorbis. En smuk brun EL-cykel.
Jeg suser nu afsted på el. Højtsiddende og rank, for sådan cykler jeg bedst.
Det her er verdens bedste cykler.
Køb en!

10 mai 2022

Best bicycle I've ever owned

This is the best bicycle I've ever owned.

I bought a three-speed Kopenhagen Fusion Ladies bicycle with a pannier rack.

It is a delight to ride.

I love the elegant, timeless design.

It is lightweight compared to my previous Dutch bicycles, which makes for a smoother, faster ride. The proportions are comfortable. The brakes are so good I can stop in wet weather. It takes the bumps on my cobblestone street well. And the paint job is excellent.

From order to delivery in New York City, it took seven weeks. The company provided regular updates.

21 mars 2022

The classiest bikes in town

The classiest bikes in town! You can customize every part of the bike according to your needs. And the quality is really great - I've been riding my bike for 9 years now

10 mars 2022

Smuk ny El cykel

Har lige hentet min helt nye Velorbis El-cykel, og nød hver en km hjem. Hvor er den bare skøn - og så har jeg fået super god service i butikken. Kan varmt anbefales.

9 mars 2022

Lækre cykler og fantastisk service

Jeg har nu haft 2 cykler fra Velorbis - den ene havde jeg i 10 år ish - men den blev stjålet. Min nyeste er nu ca 2 år og jeg er super glad for den.
Cyklerne er super lækre og med fine detaljer og så er servicen fantastisk!
Kan varmt anbefales!

19 janvier 2022