Super god og professionel service af Christian. Da han gennemgik mine forsikringer. Og kom med bedre dækning til samme pris som mit tidligere selskab. Ikke fortrudt at jeg har skiftet.
Lisez les avis des autres
Det jeg mangler i deres reklamer er,hvem de sammer arbejder med,angående deres fritids ulykkesforsikring. Det er ikke oplyst eller ikke ved Thisted forsikring. Så man kan komme på mine sider og anmel... Voir plus
Vi har lige haft Nicklas Houkjær ude at give bud på samtlige forsikringer , hvor alt blev gået igennem . Han fortalte os om , hvad diverse betød for os hvis vi tog noget med , undlod noget andet... Voir plus
Vil varmt anbefale vendia forsikring. Vi havde vandskade i vores køkken. Vi ringede til vf. Og der gik kun 1 time Ca så havde vi talt med dansk skadeservice som vf havde kontaktet angående vores sag.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Vendia Forsikring er det kunden, der er i fokus og vi tilbyder kundetilpassede forsikringsløsninger til både private og erhverv. Tilgængelighed og nærværende rådgivning er en stor del af vores succes og derfor er personlig kontakt en selvfølge hos Vendia Forsikring. Du er altid velkommen til at kontakte os på 53510004, hvis du har spørgsmål.
Coordonnées de contact
Vandværksvej 32, 9800, Hjørring, Danemark
- info@vendiaforsikring.dk
- vendiaforsikring.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Helt igennem fantastisk service
Helt igennem fantastisk service, altid hurtig til at hjælpe. Besvarer diverse spørgsmål. Fuldt ud tilfreds herfra

Réponse de Vendiaforsikring
Meget behjælpelig med,oprettelse med…
Meget behjælpelig med,oprettelse med indboforsikring.

Réponse de Vendiaforsikring
Hvis man gerne vil have personlig…
Hvis man gerne vil have personlig forsikringsrådgivning, og en kontaktperson der er tilgængelig, så er Jakob Jonstrup den helt rigtige.
Modsat de større selskaber får man nærværende service og forsikringer, der passer til ens behov - uden forsøg på at mersælge unødvendige dækninger. Og det er unikt!
Udover den gode behandling kunne Jakob også sikre mig en stor besparelse på mine forsikringer.
De varmeste anbefalinger herfra.

5 stjerner til Jakob Christensen
Min kæreste og jeg har modtaget og accepteret et samlet tilbud på forsikring af bil, hus og... Ja, næsten det hele.
Jeg fik fornøjelsen af at få besøg af Jakob Christensen, som nøje gennemgik det hele for os hjemme på matriklen. Han var super sympatisk og engageret og giver os en følelse af at vi er i gode hænder hvis uheldet er ude.
Jeg har senere rakt ud til ham med spørgsmål og ønsker og han har været hurtig til at reagere.
5 stjerner herfra!

Réponse de Vendiaforsikring
Vi har Vendiaforsikring fordi vi får god og ærlig rådgivning.
Vi har Vendiaforsikring fordi vi får god og ærlig rådgivning. Vi har derfor lige den løsning der passer til os til en skarp pris.

Réponse de Vendiaforsikring
Jeg har haft fornøjelsen af Ronni Høyer…
Jeg har haft fornøjelsen af Ronni Høyer Holst Frederiksen hos Vendia Forsikring 👏
Vi fik en sludder i vinterferien omkring forsikringer og jeg tør godt skrive under på at han har styr på sagerne.
Jeg er noget overrasket over hvor god dækning de har 🧐 og til en pris, hvor man kan være i tvivl om han har "glemt" momsen 🤓
Manden drikker knap nok kaffe, så det koster jo nærmest bare et glas vand, at få besøg og en gennemgang af forsikringerne.
Og hvis du ikke gider have besøg af en fremmed mand, så grib knoglen og giv ham et kald. Du har sikkert alligevel gratis snak på dit mobil abonnement... så... der er ikke rigtig nogen undskyldning 🤔
Der skal lyde en stor anbefaling herfra.

super kundeoplevelse
Jeg har lige skiftet forsikrings selskab til Vendiaforsikring, jeg fik behagelig og kompetent hjælp af Assurandør Jakob Jonstrup.
dejlig med personlig og kundevendt forsikringssalg.
jeg vil klart anbefale Vendia forsikring og Jakob Jonstrup

En varm anbefaling
En varm anbefaling til dig, der ønsker ekstremt højt serviceniveau og tilgængelig personlig support!
Jeg har været kunde hos Vendia Forsikring i noget tid og jeg er ovenud tilfreds med det produkt, jeg betaler for. Jeg er sågar skiftet væk fra Vendia og kommet retur - årsagen kommer her: Ofte er det sådan hos større selskaber, at når man har været kunde noget tid hos samme forsikringsselskab, så får man en distanceret forhold til selskabet, samtidig med priserne jævnligt bliver forøget. Det er bestemt ikke tilfældet her hos Vendia Forsikring. Min assurandør Jakob leverer topklasse service, han er altid disponibel og indenfor rækkevidde, han holder kontakten med kunden ved lige i det omfang kunden ønsker og sidst med ikke mindst, så opdaterer han kunden vedr. nye produkter med bedre dækninger og måske endda med besparelser til følge - det har jeg ikke oplevet andre steder end hos Vendia!
5 store stjerner her fra.

Et skift værd!
En kæmpe anbefaling af vores assurandør Jakob Jonstrup.
Vi manglede et sted at samle alle vores forsikringer og en som kunne forklare os de forskellige forsikringsbegreber som gav mening for os og var til at forstå. Især efter at være blevet forældre havde vi brug for en, som kunne rådgive os til de rigtige forsikringer
Vi kan altid få fat på Jakob ved spørgsmål, og heldigvis ingen ventetid ved et Callcenter.
Vi kan på det stærkeste anbefale Vendia Forsikring, til dig som sætter pris på personlig rådgivning, ærlighed og nem og hurtig tilgængelighed.
Nu er vi både dækket bedre og billigere!
De største anbefalinger fra
Fam. Hasbani

Réponse de Vendiaforsikring
Helt ærlig og personlig rådgivning!
Efter en rigtig god samtale og et godt rådgivningsforløb med Jakob, har vi efter mange år hos Tryg i en "billig" gruppeaftale, skiftet til Vendia Forsikring.
Rådgiver var ærlig fra starten, og var god til at forklare forsikringsbegreber på en måde som giver mening for kunden. Vi ser frem til at kunne sparre med vores forsikring på et personligt plan, i stedet for at ringe til et callcenter i hovedstaden.
Derudover lykkedes at sammensætte en forsikring hvor vi er dækket bedre og billigere end før. Varm anbefaling herfra!

⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg har fornøjelsen af at være kunde hos Vendiaforsikrin og jeg kan ærligt sige, at deres service og tilgang til kunder er enestående.
Det, der virkelig skiller Vendiaforsikring ud, er deres lokale tilstedeværelse og nemme tilgængelighed. Som kunde føler man sig ikke som et nummer i rækken, men som en værdsat person. De forstår vores unikke behov her i området og tilpasser deres service derefter.
Hver gang jeg har haft brug for at komme i kontakt med dem, har det været en leg. Der er ingen lange ventetider eller besværlig kommunikation. De er bare der, når man har brug for dem.
Jeg kan med fuld tillid anbefale Vendiaforsikring til alle, der søger en forsikringspartner, der virkelig sætter kunderne i centrum og forstår, hvad det vil sige at være lokal.
Tak, Vendiaforsikring, for jeres fremragende service og dedikation til jeres kunder!
// Lucas Larsen

Aldrig vælg vendia forsikring
Aldrig vælg vendia forsikring
De laver tårn høje priser på en veteran lastbil hvor jeg så ikke acceptere tilbudet hvor jeg så vil flytte alle mine forsikring ved dem da et andet forsikring selskab kan gøre det meget billigere hvor vendia forsikring så vælger fast låse mine forsikring ved dem så det nye forsikringselvskab ikke kan overtage dem så nu vil de først fri give dem fra d 1.10.23 og de vil så have ders tårn høje pris dertil så hold jer væk det virkelig bøvl med dem
Super rådgivning af jakob, fra Vendiaforsikring
VI havde besøg af Jakob, som gennemgik vores forsikringer. Han var super velforberedt og havde godt styr på hvordan vi var- og kunne blive dækket. Jakob havde også sat sig ind i andre forsikringsselskabers dækning, og kunne derfor give en super vejledning i en ellers kompliceret verden.
Den gode rådgivning, endte selvfølgelige med et skifte til Vendia.

Fuld tilfredshed !
Vi havde besøg af assurandør Jacob som gav os et godt og grundigt indblik i hvilke ydelser Vendia kan tilbyde. Vi har i mange år haft det samme forsikringselskab og været meget tilfredse, og var derfor også overbeviste om at Jacob ikke kunne tegne os som kunder. Den overbevisning fik han bestemt gjort til skamme. ! Vi har fået bedre dækning på mange af forsikringerne, til billigere penge - og rådgivning omrking hvilke "ekstraforsikringer" der ikke var andet end en cash cow for vores tidl. selskab, hvorfor han heller ikke mente at vi skulle tegne lignende hos ham. Så alt i alt en besparelse på knap 19%!!!!
giv ham et kald - det er det værd.
NB: han foretrækker kaffe af høj kvalitet ;)

Réponse de Vendiaforsikring
Ærligt og oplysende møde med assurandør Jakob.
Vi havde besøg af assurandør Jakob. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Jakob var god til at lytte til vores ønsker og problemstillinger. Han gav mulige løsninger der tog højde for det vi havde fortalt og var samtidig ærlig med hvad der talte for og imod de forskellige løsninger han gav. Jeg vil klart anbefale at hvis man har mulighed for det, skal man som minimum tage sig tid til en samtale om hvad Vendia kan tilbyde.

Super god betjening
Super god betjening, og ingen ventetid når man ringer sin forsikringsmand op som i mit tilfælde er Mads. Let forståelig svar på sine spørgsmål angående sine forsikringer.

Helt igennem fantastisk service
Helt igennem fantastisk service. Kommer ud og sørger virkelig for at man ved hvad man køber lækker gennemsigtighed i de produkter man køber hos dem. For ikke at tale om hvor super kompetent Jakob har værer igennem det hele både produktmæssigt og den personlige betjening man får skaber virkelig tillid. Selv i hans Ferie tager han sig tid til at få styr på min nye bilforsikring. Hvis man kunne give en stjerne ekstra for den service han yder fik i det

Réponse de Vendiaforsikring
5 stjernet oplevelse ved Vendia…
5 stjernet oplevelse ved Vendia Forsikring. Mads Bjerregård er altid parat med gode råd om forsikring.
Kæmpe anbefaling herfra.
Anbefaling af Mads fra Vendia Forsikring
Vi kan med glæde anbefale Mads fra Vendia Forsikring. Mads er super fleksibel og tilgængelig, når vi har brug for det.
På vores ferie havde vi brug for information vedrørende vores forsikringer, og i løbet af kort tid havde Mads undersøgt sagen.
Kæmpe anbefaling herfra.

Réponse de Vendiaforsikring
Stor anbefaling af Mads Bjerregaard fra…
Stor anbefaling af Mads Bjerregaard fra Vendia. God gennemgang af vilkår og dækninger. Fik kæmpe hjælp da jeg desværre blev syg på en rejse hvor Mads hjalp med at få lavet de rigtige anmeldelser mv. Så alt i alt 5 stjerner herfra 👍

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.