Fagligt dygtig behandling og en behagelig atmosfære. Meget fin information om behandlingen både før og under behandling. Fin kommunikation efter behandling så man føler sig tryg og i gode hænder hele... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ümit og Eva var super professionelle. Hurtig og god skumbehandling af en vene under knæet. Bedste anbefaling herfra Vh Mikael Norgaard
L'entreprise a répondu
Jeg var til en ultralydsscanning i går, hvor jeg fik at vide, at min ene vene/åreknude kunne fjernes ved hjælp af laser og skumbehandling. Jeg fik tid til behandlingen allerede dagen efter, og n... Voir plus
L'entreprise a répondu
Meget i mødekommende og venlige , de gjorde en tryg. , følte de havde et høj fagligt niveau, alt i alt en rigtig god oplevelse . Kan kun anbefale klinikken.
L'entreprise a répondu
Dansk Venecenter er en førende nordisk virksomhed indenfor udviklingen af skånsomme, effektive og videnskabeligt dokumenterede behandlingsmetoder mod åreknuder. Vi sætter omsorgen for dig som patient højest og hjælper dig til en øget livskvalitet – hvor du er fri for åreknuder. Med erfaring fra over 30.000 behandlinger og klinikker i Danmark, Norge og Sverige er vi Nordens mest erfarne inden for åreknudebehandlinger. Samtidigt arbejder vi også med udvikling af nye behandlingsmetoder, altid med det mål at gøre behandlingen så nem som muligt og resultaterne så gode som muligt. Vi har klinikker 7 steder i landet og aftaler med samtlige regioner. Inden vi bestemmer hvilken behandlingsmetode, der er den bedste mod dine åreknuder, vil en speciallæge undersøge åreknuderne nærmere. Forundersøgelsen viser hvilket stadie, dine åreknuder er i. Sammen med speciallægen beslutter I, hvad det næste trin skal være. Ring til os på: 44 22 50 70 Du kan også skrive til os på: info@venecenter.dk
Islands Brygge 26, 2300, København, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Så god service i telefonen var meget tryg og søde læger nu krydser vi for godt resultat

Réponse de Dansk Venecenter
Rigtig søde og professionelle, god service selvom min transport var 1/2 time forsinket.
Ingen stress og vil absolut komme igen hvis det behøves.
Tak for jer i Dansk Venecenter i Århus ❤️

Réponse de Dansk Venecenter
Man bliver taget godt imod af et venligt personale. Rammerne er superfine. Kirurgen fortæller hele tiden, hvad hun laver og sygeplejersken sikrer, at du har det godt. Alt i alt en super oplevelse.

Réponse de Dansk Venecenter
Venlig og dygtig læge og kompetent sygeplejerske

Réponse de Dansk Venecenter
Følte jeg var i det bedste hænder - med dygtige sygeplejerske og læge. Samt flinke administrative medarbejder.

Réponse de Dansk Venecenter
Det var hurtigt overstået og meget mindre smertefuldt end da jeg fik fjernet åreknuder for 10 år siden.

Réponse de Dansk Venecenter
Venlig professionel kontakt fra første færd. Det medfører en tryghed og beroligelse før og under behandlingen.
Selve behandlingen er smertefri og hurtig overstået. Da der ingen restriktioner er efterfølgende, er man hurtig i gang med hverdagens gøremål igen.

Réponse de Dansk Venecenter
Venlig imødekommende personale og atmosfære.
Hurtig og smertefri behandling, ingen efterfølgende smerter.

Réponse de Dansk Venecenter
Viborg vene center super service og kom til indenfor 14 dage ved det offentlige skulle jeg ha ventet 10 mdr ,super behandling kan klart anbefales
Flik lavet alle mine åreknuder på venstre ben det tog ca 30 min .

Réponse de Dansk Venecenter
God solid og ansvarlig rådgivning og udførelse. Følelsen i at være i gode hænder 👍🏼

Réponse de Dansk Venecenter
Imødekommende og smilende personale.
Kompetente fagpersoner, god forklaring om indgreb - behagelig atmosfære …

Réponse de Dansk Venecenter
Var til undersøgelse for åreknuder i højre ben på Regionshospitalet i Viborg i November 2025, og fik en tid til at få det lavet i september 2027. Men heldigvis havde Dansk Venecenter i Herning en ledig tid i januar 2026. Så nu har jeg lige fået fjernet åreknuderne. De er professionelle og gode til det. Så dem kan jeg godt anbefale.

Réponse de Dansk Venecenter
God information og behandling af kompetente personale, både før, under og efter operationen.

Réponse de Dansk Venecenter
jeg følte mig godt taget imod og godt behandlet.

Réponse de Dansk Venecenter
En behagelig forundersøgelse, fik hurtigt en tid til behandlingen af åreknuder.
Behandlingen blev udført meget professionelt, det gav et flot resultat.

Réponse de Dansk Venecenter
Det var smooth og hurtigt med od kommunikation, so man var klar til det, der skulle ske.
IS

Réponse de Dansk Venecenter
Informativ og meget venlig betjening. Virkede faglig kompetent.

Réponse de Dansk Venecenter
Super god behandling - både til forundersøgelse og under behandling.