Venge Media tilbyder produktion af video og motion graphics til TV og sociale medier, grafisk design, fotografering og 3D visualisering, og hjælper dig med at optimere og kommunikere dit budskab på tværs af alle medier.
Danemark
- vengemedia.dk
Gode billeder af god kvalitet
Hyggelig atmosfære. Professionel og dygtig til mine unger.
Super super flotte billeder af god kvalitet.
Min Go-to-guy
Thomas utroligt dygtig. En sand mester og min nummer 1 Go-to-guy indenfor grafiske animations opgaver.
At han derudover hele vejen igennem er så utroligt rart et menneske gør bare at samarbejder på ethvert projekt glider nemt. Ingen udfordring er for stor eller for lille. Thomas Venge løser den.
Thomas Venge er dygtig og pålidelig.
Thomas Venge er dygtig og pålidelig.
Jeg har flere gange oplevet Thomas løse svære opgaver - hurtigt og meget tilfredsstillende.
Jeg kan varmt anbefale Venge Media.
En tryg og professionel fotosession – med smil og overblik
Vi har haft fantastiske oplevelser hos Thomas - Venge Media. Han formåede at skabe en tryg og afslappet stemning. Han er både smilende, professionel og arbejder med et roligt overblik, der smitter positivt af på hele seancen. Portrætterne og fællesbilledet af vores børn blev virkelig flotte – naturlige og fulde af liv. Studiet er lækkert og indbydende, med god plads og en behagelig atmosfære. Vi kan varmt anbefale Thomas.
Helt fantastiske billeder
Helt fantastiske billeder, god service og ikke mindst til at betale for penge. Vil helt sikkert bruge Thomas næste gang vi skal have taget billeder.
Flot arbejde med og god service
Det var virkeligt et godt produkt jeg fik.
Fantastisk god service og hyggelig atmosfære.
Vil bestemt bruge Venge Media igen👍🏻👍🏻.
Vibeke Petersen