Venuspunjabpalace Avis

TrustScore 3 sur 5

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

INGEN SMAG og Meget Dyr levering

Købt via Wolt, der selve stedet vil have 99 kroner for levering, for 1.5 kilometer!!!!!
Dahl var SUPER stærk og lamb Vindeloo var total uden styrke. Der man klager fik jeg fortalt at det er sådan de laver det!!! En Vindeloo er ALTID STÆRK og en Dahl er ALDRIG stærk. Men de var ikke til at rykke - så det er sidste gang vi kæber der fra,

15 janvier 2026

Virkelig velsmagende

Allerede ved ankomst til stedet kunne jeg fornemme en stemning og ikke mindst duft af meget veltilberedt mad. Og jeg blev bestemt ikke skuffet. Ser frem til at købe mad fra restauranten igen - snart.

25 septembre 2025

Lækker takeaway

Har ikke spist på stedet, så ved ikke noget om service, men har i flere år hentet indiske take away retter og det smager bedre end andet indisk take away, jeg har prøvet. Der er nogle søde unge engelsktalende mennesker og jeg ved altid, hvad jeg have, så ingen problemer. Velkrydret til os, som kan lide autentisk indisk/pakistansk mad. Elsker Karahi retterne, samosa og flere vegetarretter med kartofler, spinat og okra.

23 mai 2025

Elendig oplevelse

Elendig oplevelse – dårlig service og vildledning!

Jeg bestilte to indiske retter specifikt uden koriander, da jeg ikke tåler det. Jeg gjorde tydeligt opmærksom på det, og personalet bekræftede, at det ikke ville være noget problem.

Da jeg kommer hjem og åbner maden, er begge retter fuldstændig fyldt med koriander. Jeg ringer straks til stedet for at gøre opmærksom på fejlen – og her bliver det helt absurd. Jeg får at vide, at det slet ikke er muligt at få retterne uden koriander, fordi “sovsen er købt med koriander i”.

Så ikke nok med at de lovede noget, de ikke kunne holde – de vidste tilsyneladende godt, at de aldrig kunne levere det, jeg bad om. Det er både uærligt og uansvarligt, især når det gælder noget, man kan være allergisk eller overfølsom overfor.

Jeg kommer ikke igen – og jeg vil kraftigt fraråde andre at bestille herfra, hvis de har nogen form for kosthensyn. Det er tydeligt, at de hverken lytter til kundens behov eller tager ansvar for deres fejl

18 mai 2025

Jeg har aldrig nogensinde i mit liv…

Jeg har aldrig nogensinde i mit liv fået værre service end på deres restaurant. Medarbejderen talte nedladende og virkede som om han var så ligeglad.
Kyllingen i butter chicken smagte gammel, også koster det 20kr at få en klat dressing på en pizza.

17 mars 2025

Diarre og opkast

Maden smagte godt. Men min søn på 9 år blev ramt af den vildeste diarre og opkast dagen efter. Man kan aldrig 100% være sikker på, at det var aftensmaden, men da han ikke spiste andet, er der ingen andre sandsynlige grunde.
Fødevaresikkerhed og renlighed er det vigtigste. Så kan smag være ligegyldig. Der går lang tid før vi tør Venus Punjab Palace på Finsensvej igen.

22 juin 2024

Sjusket håndtering af bestilling

Venus Punjab Palace, Finsensvej, Frederiksberg
Chicken Kahari var alt for stærk og næsten uden sovs.
Jeg havde bestilt retten med naan brød, men retten var pakket med ris. Det tog ti minutters ekstra ventetid at få varmet et naanbrød op. Ingen undskyldning.

Der mangler oplysninger i menulisten om maden - grøntsager og og styrke af krydderier Man bestiller lidt i blinde. Havde jeg fået ris med denne ret, havde den været uspiselig på grund af styrken og den manglende sovs.

Mango-lassien var udmærket, men der var ikke 1 l som oplyst i menukortet men kun cirka 0,3 l.

Naanbrødet var nybagt og frisk.

Prisen var høj i forhold til tilsvarende take-aways ( 140 kr. ) Desuden ekstra + 8 kr på regningen: 4 kr. i håndtering ( takeaway…? ) og 4 kr for papirpose.

Jeg kommer ikke igen.

11 novembre 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit