Verf.nu Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerst telefonisch contact gehad en werd heel vriendelijk te woord gestaan. Daarna besteld via de website en mijn bestelling gedaan tegen goede prijs. De dag daarna de verf netjes verpakt door PostNL b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede ervaringen met verf.nu Altijd snelle en keurige levering. Altijd scherp geprijsd en kleuren zijn altijd perfect ook bij nalevering nog nooit een kleurverschil meegemaakt. Tevens prima site... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestelling gedaan voor bijna 400 euro maar in de eerste instantie de helft van de order ontvangen na een informatief telefoontje bleek er het één en ander niet geheel te zijn goed gegaan. Echter werd... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bij het bestellen van de verf goed op de leverdatum gelet. Op basis van deze leverdatum ook een planning gemaakt. Uiteindelijk is de verf niet geleverd en ook niks te horen gekregen dat het vertraagd... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Sigma s2u gloss RAL 7040.

Sigma s2u buitenverf besteld de dag erna al geleverd super 2 jaar geleden duurde het een week. Goed bezig.

30 juillet 2022

Réponse de Verf.nu

Bedankt voor de positieve beoordeling, fijn dat je verf snel geleverd is!

Noté 5 sur 5 étoiles

Levering was snel en alles was netjes…

Levering was snel en alles was netjes passend verpakt. Geen overbodige verpakkingsmaterialen en niet los in de doos waardoor de inhoud zou kunnen beschadigingen.

27 juillet 2022

Noté 5 sur 5 étoiles

De bestelling vrijdag geplaatst,track…

De bestelling vrijdag geplaatst,track en trace ,zaterdag is het dan normaal gesproken binnen maar de bezorging liet te wensen over (post nl)waardoor het maandag aankwam,klacht in gediend,ze gaan nu met andere vervoerders werken,er is hoop

20 juillet 2022

Beste Wiep,
Bedankt voor de beoordeling, wat vervelend om te horen dat de bezorging niet naar wens is verlopen! Over het algemeen hebben wij erg goede ervaringen met dit vervoersbedrijf, incidenteel gaat het wel eens mis, we blijven allemaal mensen ;) Wat ik wel begrepen heb is dat jij meerdere onprettige ervaringen hebt met dit vervoersbedrijf, dat is vervelend om te horen! Sinds kort maken wij inderdaad gebruik van een tweede vervoersbedrijf die op de dag van bestellen zelfs nog bij je kan afleveren. Hier zou je nu dan voor kunnen kiezen als je een bestelling plaats.
Nogmaals, vervelend om te horen! Hopelijk tot een volgende keer, wellicht met het andere vervoersbedrijf!

Noté 5 sur 5 étoiles

De artikelen waren heel snel geleverd,
Overal stond bij waar het voor was en of het dan ook de volgende dag geleverd kon worden.
Supper service

19 juillet 2022

Réponse de Verf.nu

Bedankt voor de positieve beoordeling Diana!

Helemaal prima!

Supersnelle levering, scherpe prijs, juiste produkt, een aanrader!

15 juillet 2022

Noté 2 sur 5 étoiles

Beits veel te dun

15 juillet 2022

Beste Marcel,
Bedankt voor je beoordeling. Het klinkt alsof je niet tevreden bent over de geleverde beits! Voor productinhoudelijke vragen/opmerkingen kan je het beste even contact opnemen met onze klantenservice via customerservice@kleuro.nl of door een chatbericht te starten op onze website. Het door jou bestelde product is een veel verkocht product dat rechtstreeks uit de fabriek komt en verder geen klachten over zijn geweest. Een van mijn collega's bespreekt natuurlijk graag met je hoe je dit product het beste aan kunt brengen, wat de samenstelling van het product is etc. Hopelijk kan je op die manier naar wens geholpen worden!

Noté 3 sur 5 étoiles

Helaas is een bestelling beetje tussen…wal en schip terechtgekomen

Helaas is een bestelling beetje tussen wal en schip gevallen……
Na het bestellen en confirmatie per mail is de bestelling pas na 2 dagen verzonden door verf.nu
Telefonische bereikbaarheid soms wel wat lastig ( pas na 15 min aan telefoon ).
Wel heel vriendelijke medewerker aan telefoon.

10 juillet 2022

Beste Hans,
Wat vervelend dat jouw bestelling later is verzonden dan verwacht. Helaas was het door jou bestelde product onverhoopt niet op voorraad, waardoor de levering langer duurde. Heel vervelend, excuses voor het ongemak! Door drukte op onze klantenservice kan het inderdaad zijn dat het langer duurde voordat je iemand te spreken kreeg. Fijn om te horen dat je het contact met een van onze medewerkers als positief ervaren hebt en dat je bestelling inmiddels bij je is afgeleverd.
Excuses voor de ervaren ongemakken en succes met de klus!

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle en correctie levering

Snelle en correctie levering. De verf is wel duur geworden.

9 juillet 2022

Beste klant,
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering van jouw bestelling. Helaas zijn door o.a. stijging van grondstofprijzen en de inflatie de prijzen voor verschillende merken hoger geworden. Deze prijzen worden verhoogd door de fabrikanten, en helaas moeten wij deze (deels) doorberekenen naar de klant. Ook wij vinden het erg vervelend dat er zulke sprongen worden gemaakt op economisch gebied, ik kan me ook voorstellen dat je hier niet zo blij mee bent. Hopelijk heb je begrip voor de situatie en zien we je nog eens terug.

Schuurpapier was op

Schuurpapier was op. Binnen 2 dagen binnen en op tijd voor de klus.
Goed geregeld van deze club.

27 juin 2022

Bedankt voor de positieve beoordeling!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus