Vorige week verhuisd en echt complimenten voor het team. Vanaf het moment dat ze binnenkwamen werd er meteen hard gewerkt. Ondanks een lastige trap en een aantal grote meubels bleef iedereen rustig en... Voir plus

Goede ervaring gehad met onze verhuizing. Wij hadden behoorlijk wat spullen en een paar zware meubels. De mannen pakte alles professioneel aan. Dat maakte de verhuisdag een stuk minder stressvol. Beda... Voir plus

⭐⭐⭐⭐⭐ Geweldige ervaring met Verhuisbedrijf 365! Het team was vriendelijk, professioneel en werkte snel en zorgvuldig. Al mijn spullen zijn netjes en zonder schade verhuisd. Ze kwamen hun afspraken... Voir plus

Helaas geen goede ervaring met Verhuisbedrijf 365. Een dag vóór de verhuizing bleek dat wij niet op de planning stonden, terwijl de verhuisdatum naar ons idee al was afgesproken. Uiteindelijk is... Voir plus

1. Services de déménagement et de stockage
  2. Service de débarras de maison
  3. Déménageur
  4. Service de déménagement de pianos
  5. Garde-meubles en libre-service
  6. Centre de stockage

Verhuisbedrijf 365 is een professioneel verhuisbedrijf gevestigd in Den Haag. Wij verrichten zowel particuliere als zakelijke verhuizingen door heel Nederland. Wij zijn 365 dagen per jaar geopend en zorgen er dus ook voor dat we 365 dagen per jaar vakmanschap leveren.

4,5

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,5

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Vanmiddag is mijn bedrijfspand…

Vanmiddag is mijn bedrijfspand officieel verhuisd en dat dankzij de mannen van Verhuisbedrijf 365! Alles netjes in verhuisdekens vervoerd en 0,0 schade! Vriendelijk personeel en denkt ruim mee met de klant! Ik raad iedereen deze mannen van harte aan want zij weten echt van aanpakken! Klasse jongens!

31 janvier 2021

Na het maken van een afspraak dat heel…

Na het maken van een afspraak dat heel professioneel werd verzorgd.was de dag van verhuizing aangebroken.een grote bankstel,en 24 grote verhuisdozen moesten naar mijn nieuwe woning.de bereikbaarheid was lastig ook met het gebruik van de lift.en toch heeft verhuisbedrijf 365 ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos verlopen is.mijn grote dank heren.toppieeeeee.

Top bedrijf!

Afgelopen zomer gebruik gemaakt van de diensten van verhuisbedrijf 365. Wat een TOP service!!! Zijn gaan heel professioneel te werk en wat ik zelf heel prettig vond is dat het ook heel vlot ging allemaal. Super bedankt voor jullie diensten en wij genieten elke dag nog in ons huisje.

Verhuizing

Vriendelijke mensen, en zeer professioneel werk afgeleverd.
Mailcontact was zeer vriendelijk,en helder, absolute aanrader!!!

Topgasten

Topgasten! Duidelijke Comunicatie en erg Vriendelijk.

Uitstekend

Uitstekend! Hele makkelijke communicatie, altijd snel iemand aan de telefoon die wist waar hij 't over had, en snel reacties via email. Er moest een piano van een ingewikkelde plek gehaald worden, maar dat ging heel netjes en beheerst. Er kwamen daarvoor een verhuisliftbediener en nog 3 verhuizers, 4 mensen in totaal dus. Dat terwijl de prijs reuze mee viel!

19 janvier 2021