Verhuisdieren Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

2 katten uit Dubai geadopteerd. Het was prima geregeld. Vooraf al foto's en filmpjes gekregen via de app. Ze zijn ook nog eens ontzettend lief. (we hebben alleen wel hun namen veranderd hahaha)

Noté 4 sur 5 étoiles

It eas very easy to find dogs that match my preferences and it was great to have the opportunity to talk directly with the owners and foundations that take care of dogs to ask for more details. The on... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een geweldige poes heb ik gevonden via Verhuisdieren. Ik had mijzelf voorgenomen om er 'rustig de tijd voor te nemen' maar dat liep anders. Inclusief het adoptie proces van de begeleidende stichti... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

De samenwerking met Vizsla Rescue was goed duidelijk. Daniëlle is zeer behulpzaam zonder je te pushen. Prettig contact. Wel heb ik met Babs een lot uit de loterij denk ik. Iets schrikkerig maar dat is... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Organisme à but non lucratif
  2. aussi dans
  3. Service d'adoption d'animaux de compagnie

Écrit par l'entreprise

Stichting Verhuisdieren is een online platform dat mens & dier matcht. Zoek jij een nieuw baasje voor je dier, dan zoekt ons matchingsysteem het best passende baasje. Ben je op zoek naar een leuke hond, kat of konijn, dan zoekt ons matchingsysteem het dier dat het beste bij jou past. Verhuisdieren is stichting met een ANBI-keurmerk en werkt zonder winstoogmerk. Het welzijn van de dieren staat bij ons voorop!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 92 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

312 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Loena kwam uit Italie

Loena kwam uit Italie, maar was al 6 jaar bij een gezin in Nederland. Een hele goede match met baasjes en hond. Geniet elke dag van haar. Heb alle tijd voor haar aangezien uk met pensioen ben.

5 juillet 2026

Réponse de Verhuisdieren

Wat heerlijk om te lezen dat Loena zo goed bij jullie past! 🐶❤️

We wensen jullie nog heel veel fijne wandelingen en mooie jaren samen. Geniet van elkaar!

Mooi de Hond Kiki uit Italie

Via je inschrijving hoe je huisdier wilt hebben kreeg il Kiki in mijn zoektocht meteen telefonisch contact genomen met de persoon waar Kiki op dat moment verbleef en na plusminus 10 minuten met mekaar te hebben gesproken kwam ze een week later bij ons aan samen met Kiki plus enkele spullen van Kiki, mand uitlaanlijn korte, lange voeding en zijn grote mand en zijn jasje etcetc. Op 21 Februari hebben we Kiki in huis genomen en nemen haar zoveel mogelijk mee naar de markt rrstaurant op het terras. Meteen hondenverzekering genomen na laten kijken bij de Dierenarts ze was gezond en zag er goed uit.
Plus een proffesionele honden trainers om Kiki rustig te laten reageren bij andere honden/hondjes kan ineens uitvallen bij de hond en daar letten we nu voortaan op en met mannen kan ze ook blaffen of tekeer gaan misschien in het verleden iets niet fijns mee gemaakt. Op 30 juni werd Kiki 3 jaar en wij zijn de 4e eigenaar en we kunnen niet meer zonder haar. Bij ons thuis in bosrijke omgeving en ze is stukken rustiger geworden en we hebben Kiki via verhuisdieren.

21 février 2026

Réponse de Verhuisdieren

Wat een mooi verhaal, dank je wel voor het delen! 🐶

Fijn dat Kiki zo haar rust heeft gevonden bij jullie en dat jullie haar met zoveel liefde en geduld begeleiden. We wensen jullie nog heel veel mooie jaren samen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Toby was een angstig hondje met…

Toby was een angstig hondje met verlatingsangst. Je merkt dat hij steeds meer vertrouwen krijgt met ons en ook naar anderen toe. Toby gaat goed om met onze Jari en slapen samen in de Bench wat voor hun nu een veilige omgeving is. Hij speelt daagt uit en gaat steeds beter luisteren. Kortom het gaat prima en we kunnen ons niet voorstellen zonder hem.

23 juillet 2026

Réponse de Verhuisdieren

Wat geweldig om te lezen hoeveel vooruitgang Toby heeft gemaakt! 🐾💙

Met tijd, geduld en liefde kunnen adoptiedieren zulke mooie stappen zetten. Heel veel geluk met Toby en Jari

Mocht je nog hulp nodig hebben m.b.t. het gedrag van Toby, dan kun je altijd gratis contact opnemen met onze Advieslijn: advies@verhuisdieren.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Via verhuisdieren Gaia (Guusje)…

Via verhuisdieren Gaia (Guusje) gekregen. Een middelmaat mix uit Griekenland. Het persoonlijke contact met de gastvrouw was erg fijn ook met latere vragen. Ik ben erg blij met deze super match

6 février 2026

Wat fijn dat Guusje zo'n perfecte match is gebleken! 🐶✨

Geweldig dat ook het contact met het gastgezin zo prettig was. We wensen jullie nog heel veel mooie avonturen samen!

A match made in heaven

This site helped us find a match relatively quickly. We had to apply for our match by filling in a questionnaire and have a videocall, giving us the feeling the people involved truly care about where the animals end up. The whole process was clearly explained and everything went well. Kudos to all the volunteers involved in providing animals with their new homes!

15 mai 2026

Réponse de Verhuisdieren

Thank you so much for your wonderful review! ❤️🐾

We're delighted to hear that you found your perfect match and that you felt well supported throughout the adoption process. Wishing you many happy years together!

Noté 1 sur 5 étoiles

Teleurgestelde zestigers

Na veel moeite bij de hoeveelheid en onze mening ook niet volledig omdat er alleen maar Ja of Nee mogelijk is bij veel vragen. We kregen na betaling van 25 euro toegang en wordt dan doorverwezen wanneer je een match hebt en dan krijg je min of meer duidelijk gemaakt dat je eigenlijk niet in aanmerking komt wanneer je de 60 en 65 gepasseerd ben ook al ben je nog fit genoeg. ( want het risico is groter dat je wat gaat mankeren) Tevens verneem je dat wanneer je iets overkomt een back-up hebt van je zoon en schoondochter dat zij werken dus ook geen optie is. Dan is onze vraag wie kan dan nog wel hondjes adopteren? (werkelozen, miljonairs) Zet A.U.B. in het begin van de site dat wanneer je ouder bent dan 60 of tegen de 70 jaar aanloopt dat je niet hoeft te reageren.
Dan hadden wij liever de 25 euro overgemaakt naar dierenlot. We snappen dat er strenger op wordt toegezien zodat de honden goed terecht komen maar ook dat is geen zekerheid. Bij ons was dat wel zo geweest.
Wij bedanken en zijn zeer teleurgesteld.

22 juillet 2026

Réponse de Verhuisdieren

Wat enorm vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. Ten eerste willen we je vertellen dat je vrijwel alle vragen kunt beatwoorden met 'geen voorkeur' of 'onbelangrijk'. Het is dus zeker mogelijk om voor bepaalde eigenschappen een neutraal antwoord te geven.

Voor alle duidelijkheid: wat ons betreft mag iedereen van boven de 18 jaar oud een huisdier adopteren. Wij maken alleen de online match mogelijk, maar de verdere procedure wordt gedaan door de eigenaar of de betreffende stichting waar het dier van is.

Kortom, wij beslissen niet of iemand een dier wel of niet mag adopteren. Ik weet wel dat sommige stichtingen alert zijn op de leeftijd van de adoptant, maar ze kijken echt niet alleen daarnaar. Want je hebt mensen van 75 jaar die nog ontzettend fit en energiek zijn, maar ook mensen die een mindere lichamelijke gesteldheid hebben.

We zien in je account dat je maar in 2 dieren interesse hebt getoond en dat het allebei erg jonge dieren waren. Het is zeker niet onmogelijk voor iemand op leeftijd om een dier te adopteren, maar het is wel te verwachten dat je zoektocht wat langer gaat duren. Verder denken we dat het waarschijnlijk meer succes zal hebben als jullie kijken naar dieren die al iets ouder zijn. Het is dus jammer dat jullie deze conclusie na twee pogingen al trekken.

Noté 4 sur 5 étoiles

Verhuisdieren is een betrouwbaar portaal om op zoek te gaan naar een nieuwe huisgenoot

Inmiddels 4 maanden in het bezit van een prachtige dame ( poes) via verhuisdieren. Het contact met de stichting verliep uitstekend, ze doen goed werk en ik heb het idee dat niet alleen ik als baasje maar ook de poes in kwestie blij is met de match

2 avril 2026

Réponse de Verhuisdieren

Bedankt voor je review, Sarah!

Heel veel mooie jaren gewenst met je nieuwe poezenmaatje. 😻

Noté 5 sur 5 étoiles

Verhuisdieren koppelt je adoptie…

Verhuisdieren koppelt je aan adoptie poezels. Bij mij ging dit heel soepel en had direct goed contact met de adoptie mensen. Wij werden hartelijk ontvangen en de adoptie verliep zeer soepel. Zo geef je wat oudere katten een gouden mandje, 2 de kans zonder dat ze in een asiel belanden

22 juillet 2026

Réponse de Verhuisdieren

Wat fijn dat je bewust hebt gekozen voor een wat oudere kat! 😻

Bedankt voor je mooie review. We wensen jullie veel plezier met elkaar.

Goede bemiddeling!

Heel duidelijk en goede bemiddeling tussen baasjes/stichtingen en nieuwe baasjes. Het verliep enorm soepel, alweer een tijd dolgelukkig met onze lieve hond Maddie 💕

22 février 2026

Wat fantastisch om te horen! Heel veel geluk gewenst met Maddie. 🥰

Verhuisdieren.nl is FANTASTISCH!

Verhuisdieren.nl is FANTASTISCH!
Rond April hebben ik en mijn partner hier onze lieve kleine kat gevonden. We waren verliefd op eerste gezicht. Zonder verhuisdieren.nl hadden we haar nooit gevonden en had ze nooit ons leven mooier gemaakt. Er zijn zoveel dieren die een liefdevol huisje zoeken of ze nou uit Nederland komen of, zoals onze kleine, uit het buitenland. En verhuisdieren.nl maakt het proces van een match vinden met een leuk en lief maatje gemakkelijk en betrouwbaar. De website is goed te navigeren, de klantensupport is makkelijk te bereiken en iedereen heeft dezelfde insteek (het beste voor de dieren willen). Als je een dierlijk maatje zoekt is verhuisdieren.nl echt mijn aanbeveling.

14 avril 2026

Réponse de Verhuisdieren

Wauw, heel erg bedankt voor je mooie woorden. We zijn erg blij om dat te lezen! 🥰

Heel veel geluk gewenst met jullie nieuwe maatje.

Noté 5 sur 5 étoiles

HOLLY IS PRECIES GOED VOOR MIJ.

HOLLY IS PRECIES GOED VOOR MIJ.
ZE IS HEEL GOED UITGEKOZEN UIT VERSCHILLENDE AANMELDINGEN DOOR DE GASTOPVANG FAMILIE. WR HEBBEN HET SAMEN HEEL FIJN EN ZE IS HEEL NIEUWSCHIERIG EN WIL GRAAG LEREN. DUS JA WE ZIJN BLIJ MET HAAR .

15 juillet 2026

Réponse de Verhuisdieren

Bedankt voor je review, Jose.

We zijn enorm blij om te horen dat jullie zo'n goede match zijn. We wensen jullie het allerbeste met elkaar! ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds 3 maanden hebben wij hondje Lina…

Sinds 3 maanden hebben wij hondje Lina uit Roemenïe via Stichting Pootjes Roemenïe. Het is ons eerste hondje.
Het is een goede match al hebben we, logisch, aan elkaar moeten wennen en ons leven aan elkaar moeten aanpassen maar ze is het waard! Ze is lief, geduldig, rustig en bloeit helemaal op. Ze heeft nog wat spijsverteringsproblemen maar dat gaat ook de goede kant op met de juiste voeding en begeleiding door de dierenarts. Altijd wel rekening houdend met het feit dat je niet weet wat precies de voorgeschiedenis is en wat het dier heeft moeten doorstaan. Er valt altijd wel een en ander te verwerken en je komt voor onverwachte situaties te staan Ze komen nooit uit een ideale omgeving.
Geduld, begrip, rustig laten wennen, aandacht en vooral liefde en (soms) ook extra kosten zijn wel vereist maar je krijgt er veel voor terug.
We zijn inmiddels dol op haar!
Ook naar onze 9-jarige kater is ze vriendelijk en afwachtend.
We hebben met Lina een lot uit de loterij gewonnen al zal het niet met ieder hondje zo snel zo goed gaan.
Dat zou iedereen die aan een huisdier begint zich goed moeten realiseren!

13 juillet 2026

Réponse de Verhuisdieren

Wat een prachtige en eerlijke review, dank je wel voor het delen! 🐶❤️

Heel mooi om te lezen hoe Lina stap voor stap haar plekje heeft gevonden en hoe jullie haar met zoveel geduld en liefde begeleiden.

Een adoptiedier heeft soms tijd nodig om te wennen, maar de band die dan ontstaat is vaak extra bijzonder. We wensen jullie nog heel veel mooie momenten samen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Their process is thorough and extremely…

Their process is thorough and extremely helpful. Connecting with trusted shelters was super easy. I am very grateful to have found this website.

1 avril 2026

Réponse de Verhuisdieren

Thank you so much for your kind words! 🐾😊

We are very happy to hear that our platform helped you connect with the right match. Wishing you lots of happiness together!

Noté 5 sur 5 étoiles

Communicatie met met de stichting…

Communicatie met met de stichting verliep soepel. Onze poes is nu inmiddels meer dan 3 maanden met ons. Ben super blij met mijn baby 😸

11 avril 2026

Réponse de Verhuisdieren

Wat fijn om te horen dat de communicatie goed is verlopen en dat jullie poes inmiddels helemaal bij jullie hoort! 😸

Heel veel geluk en knuffelmomenten samen gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben een match gevonden

Wij hebben een match gevonden. Dora een klein hondje dat woonde bij haar allerliefste foster moeder Daisy . Wij waren op zoek naar een kleine hond met karakter en tevens een wandelmaatje voor mijzelf . Ze is er nog maar 1 week hier , ze is dus nog aan het wennen aan ons de dagelijkse routine en de poezen en de nieuwe omgeving .Wel gaat ze iedere ochtend met mij wandelen (4km) Bij ons heet ze Fien . De begeleiding is uitstekend . Ik kan het iedereen aanraden , zoek je een match met hond . Zoek en vindt op verhuisdieren . Onze Fien hebben wij opgehaald in België . Handig voor ons omdat we zowat op de grens wonen . Maar dat was toeval. . Joostje

4 juillet 2026

Wat een mooi verhaal over Fien! 🐶💕

Geweldig dat jullie haar hebben gevonden en dat ze nu rustig haar nieuwe wereld aan het ontdekken is. Met zoveel geduld en liefde komt dat vast helemaal goed. We wensen jullie heel veel mooie wandelingen en avonturen samen! 🐾✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima website met handig zoekprofiel …

Prima website met handig aan te maken profiel van wat je zoekt. Romeo is geadopteerd 'Bij Arie' in Leiden, sinds kort opgezet door twee enthousiaste meiden die gaande weg de opvang met liefde verder opbouwen. Het is spijtig dat verhuisdieren 'Bij Arie' niet meer ondersteunt terwijl deze meiden het juist verdienen en een voorbeeld zijn!
Het uiteindelijk behalen van het doel gaat voor huisregels op basis van subjectieve waarnemingen!

9 avril 2026

Réponse de Verhuisdieren

We vinden het fijn dat ons platform heeft geholpen bij het vinden van een maatje. We kijken altijd zorgvuldig naar de stichtingen die via Verhuisdieren werken en hanteren hiervoor duidelijke huisregels.

We wensen jullie heel veel geluk samen met Romeo! 🐱✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijn contact en goede zorg!

Fijn contact vanaf het begin. Er werd telefonisch goed uitgevraagd hoe ons leven er een beetje uitzag, om te kijken of we de kitten wel echt een goed leven kunnen bieden. Dat zegt voor mij al veel over een organisatie. Daarna is alles goed gecommuniceerd, en is er nadat we onze kitten mochten ophalen nog 3x ingecheckt hoe het nu gaat en of we nog vragen hadden. Al bij al super positief!

7 mars 2026

Réponse de Verhuisdieren

Wat fijn om te horen dat jullie de begeleiding en communicatie zo positief hebben ervaren! 😺

Heel veel geluk samen met jullie kitten!

Noté 5 sur 5 étoiles

Gracias a verhuisdiren adopte a…GREYSA

Gracias a verhuisdiren adopte a Nuestra gata GREYSA, ellos sirvieron de intermediarios para el contacto con el asilo y fue un proceso bastante rápido pero muy seguro y organizado.
Estoy realmente satisfecha ya que adoptar una mascota es un proceso que se debe tomar con seriedad y responsabilidad. Muchas gracias!

5 juillet 2026

Réponse de Verhuisdieren

Thank you so much for your kind words! 🐱

We are very happy to hear that the adoption process of Greysa went smoothly and that you experienced it as safe and well organized. We wish you many happy years together! 🐾

Dankzij Verhuisdieren.nl mijn maatje gevonden

Via Verhuisdieren.nl heb ik mijn lieve hondje Mila gevonden. De website is duidelijk en overzichtelijk en geeft veel informatie over de honden en katten. Ik vind het een groot pluspunt dat je eerst supporter moet worden voordat je op een dier kunt reageren. Dat zorgt ervoor dat alleen mensen die serieus op zoek zijn naar een huisdier kunnen reageren, wat de stichtingen veel tijd en werk scheelt. Via Verhuisdieren.nl kwam ik in contact met Pawsome Pets. De begeleiding was ontzettend prettig en dankzij dit platform heb ik mijn maatje gevonden. Echt een aanrader!

27 juin 2026

Réponse de Verhuisdieren

Wat een mooie review, dank je wel! 🐶💕

Fijn om te horen dat onze website en werkwijze jullie hebben geholpen bij het vinden van Mila. We wensen jullie heel veel mooie momenten samen! 🐾✨

Duidelijk verhaal

Wij zijn via verhuisdieren terecht gekomen bij filosdogrescue. Zij redden honden vanaf Sicilië en zoeken een geschikte adoptant.
Er word goed gekeken of er een match is.
Verhuisdieren heeft een duidelijke website.
We zijn in ieder geval blij met onze match.

16 mai 2026

Réponse de Verhuisdieren

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! 🐶

Geweldig dat jullie een mooie match hebben gevonden. We wensen jullie nog heel veel geluk samen!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus