Verhuisdieren Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Crissy is bij ons terecht gekomen vanuit een Asiel in Zuid-Spanje, waar Nederlandse eigenaren zaten. Een gastgezin in Belgie heeft ons super begeleid in de adoptie en zij hebben gekeken of zij adoptee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het leed van de buitenlandse honden en katten is schrijnend , via jullie heb ik uit Griekenland en Dubai een fantastische hond en kat gevonden. Zeer betrouwbaar waren de beide organisaties. Jullie d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

2 katten uit Dubai geadopteerd. Het was prima geregeld. Vooraf al foto's en filmpjes gekregen via de app. Ze zijn ook nog eens ontzettend lief. (we hebben alleen wel hun namen veranderd hahaha)

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een geweldige poes heb ik gevonden via Verhuisdieren. Ik had mijzelf voorgenomen om er 'rustig de tijd voor te nemen' maar dat liep anders. Inclusief het adoptie proces van de begeleidende stichti... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Organisme à but non lucratif
  2. aussi dans
  3. Service d'adoption d'animaux de compagnie

Écrit par l'entreprise

Stichting Verhuisdieren is een online platform dat mens & dier matcht. Zoek jij een nieuw baasje voor je dier, dan zoekt ons matchingsysteem het best passende baasje. Ben je op zoek naar een leuke hond, kat of konijn, dan zoekt ons matchingsysteem het dier dat het beste bij jou past. Verhuisdieren is stichting met een ANBI-keurmerk en werkt zonder winstoogmerk. Het welzijn van de dieren staat bij ons voorop!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

315 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Serieuze zaak

Duidelijke informatie en goede afspraken. Voor een huisdier kiezen is een serieuze zaak en daar let Verhuisdieren heel goed op. Wij hadden onze bedenktijd niet nodig: we zijn een match voor altijd!

19 avril 2026

Réponse de Verhuisdieren

Dank jullie wel voor de mooie woorden! 😊 Fijn dat jullie het proces als zorgvuldig en duidelijk hebben ervaren. Heel veel geluk met jullie match voor altijd!

Snel reactie terug

Snel reactie terug, het krijgen van foto's en filmjes , vol spanning wachten tot ze uit Dubai komen, had er opeens 2 dus Lua is nu samen met Robin gezellig hier en het gaat super goed, ze spelen met ons

18 avril 2026

Réponse de Verhuisdieren

Wat spannend en wat leuk dat ze nu samen bij jullie zijn! 🐾🎉 Fijn dat alles goed is verlopen en dat ze het zo goed met jullie maken. Geniet van jullie gezellige duo!

Noté 1 sur 5 étoiles

Dit loopt uit de hand

Dit loopt uit de hand!
Het idee van verhuisdieren.nl is goed en goedbedoeld maar t loopt uit de hand en de controle is zoek.
De lokale asiels in Nederland zijn transparanter en eerlijker, alleen is daar de keuze beperkter.
Bedenk goed wat er gebeurd door de mogelijkheden die de website verhuisdieren.nl biedt en werk er niet aan mee!

De zogenaamde ‘stichtingen’ schieten als paddestoelen uit de grond. Door het concept verhuisdieren.nl halen ze nu dieren uit het buitenland om ze hier ‘een veilige plek’ te bieden. Deze stichtingen hebben de geldbron ontdekt en spelen in op de emoties van mensen en geven hen het gevoel dat ze een dier ‘redden’ uit erbarmelijke omstandigheden.

Bussen vol honden en katten worden uit het buitenland gehaald om voor een relatief laag bedrag verkocht te worden. En om het gevoel van weldoener nog beetje op te poetsen, noemt men het geen koop maar ‘adoptie’.
Klinkt stukken beter! 🫣

Na diep graven hebben wij onze zoektocht naar een nieuw huisdier via deze website gestopt.
Verhuisdieren zelf zegt dat ze eea hebben onderzocht maar geen misstanden hebben aangetroffen 🤨

Wil je graag een nieuw huisdier en wil je dat uit het buitenland? Ga er zelf heen en haal het dier zelf op.
Dan zie je hoe het daar echt is en…. het is een stuk goedkoper, eerlijker en transparanter of kijk op ikzoekbaas.nl dat is stukken beter geregeld.

3 janvier 2026

Réponse de Verhuisdieren

Dank je wel voor je uitgebreide reactie en het delen van je zorgen. 🙏

We herkennen ons echter niet in het beeld dat je schetst. Stichting Verhuisdieren werkt uitsluitend met stichtingen die zich moeten houden aan strenge huisregels en voorwaarden. Deze zijn juist opgesteld om misstanden te voorkomen en het welzijn van de dieren centraal te stellen. Je kunt deze hier teruglezen: https://verhuisdieren.nl/werkwijze/huisregels/

Daarnaast is het belangrijk om te benoemen dat stichtingen vaak hoge kosten maken voor hun dieren, zoals medische zorg, vaccinaties, sterilisatie/castratie, transport en opvang. De bijdrage die gevraagd wordt is dan ook geen ‘verkoopprijs’, maar een tegemoetkoming in deze kosten. Hier leggen we dat uitgebreider uit: https://verhuisdieren.nl/blog/waarom-mag-een-stichting-tot-eur500-vragen-voor-een-hond/

Wij controleren actief, blijven in gesprek met aangesloten organisaties en grijpen in waar nodig. Het beeld dat er “geen controle” zou zijn, klopt dan ook niet. Ons doel is juist om op een verantwoorde manier dieren aan een passend thuis te helpen, zowel uit Nederland als uit het buitenland.

We vinden het belangrijk dat mensen kritisch zijn en zich goed informeren, maar willen ook benadrukken dat er achter elke plaatsing veel zorg, inzet en betrokkenheid zit van organisaties en vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor dierenwelzijn.

Mocht je concrete signalen hebben, dan nodigen we je van harte uit om die met ons te delen op support@verhuisdieren.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

ons Layla is een mooi trouwe hond en ja…

ons Layla is een mooi trouwe hond en ja nu toch even de aandacht Layla heeft een zusje kira bruin gevlekt v kleur die heb ik ook zien staan op verhuisdieren.nl. Mijn vraag is waar is dit hondje gebleven is ze ook geadopteerd of zit ze ergens een gastgezin? Als dit laatste zo zou zijn dan ben ik bereid om kira met layla te hereingen?

14 avril 2026

Réponse de Verhuisdieren

Dank je wel voor je review! 💌 Wat bijzonder dat Layla zo’n fijn thuis bij jullie heeft.

Je zou het beste even contact kunnen opnemen met de stichting van wie je Layla hebt geadopteerd om meer informatie over Kira te krijgen. Succes!

Soepel en snel

Soepel en snel, en alles voor de veiligheid van de dieren. In januari heb ik mijn kat geadopteerd, dit is toen een week vertraagd door een sneeuwstorm. Dit werd allemaal tijdig gecommuniceerd zodat ik wist waar ik aan toe. Nu drie maanden bij ons thuis is hij ontzettend blij met zijn plekkie.

18 janvier 2026

Réponse de Verhuisdieren

Wat fijn om te horen dat alles soepel en duidelijk is verlopen! 🐱

Goed dat de communicatie rondom de vertraging helder was. Geniet van jullie blije kat!

Galgo Project via verhuisdieren

Wij hebben via deze website (organisatie Galgo Project) onze katten geadopteerd uit Spanje en zijn ontzettend tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste contact werd er duidelijk en vriendelijk gecommuniceerd. We kregen veel informatie over de katten, hun achtergrond en hun karakter, wat het maken van een keuze een stuk makkelijker maakte.

Het proces van adoptie verliep soepel en professioneel. Alles werd goed uitgelegd en we voelden ons serieus genomen. Ook het transport van Spanje naar Nederland was goed geregeld. We werden steeds op de hoogte gehouden en de katten zijn veilig en gezond bij ons aangekomen.

Wat we vooral fijn vonden, is dat je merkt dat het welzijn van de dieren echt voorop staat. Er wordt zorgvuldig gekeken naar een goede match tussen dier en baasje.

Wij zijn enorm blij met onze katten en zouden deze organisatie zeker aanraden aan anderen die een dier willen adopteren!

5 avril 2026

Réponse de Verhuisdieren

Wat een prachtige ervaring om te lezen, dank jullie wel! 🌟🐾 Fijn dat alles zo goed geregeld was en dat jullie je zo betrokken voelden bij het proces. Heel veel geluk met jullie katten!

De perfecte match!

Wij hebben onze lieve kitten Caki via Verhuisdieren.nl aangeschaft. Een stichting die kansloze katten en honden vanuit Griekenland naar NL haald, maakt gebruik van deze site. Zo hebben we haar gevonden. De informatie was helder, dus de keuze was snel gemaakt. Caki is meer dan we verwacht hadden. Ze is super lief en aanhankelijk. Het lijkt bijna alsof ze dankbaar is dat ze bij ons mag zijn. Ze is ook een perfecte match met haar zus Cato. Dat was ook onze bedoeling. Ze spelen samen, wassen elkaar en slapen samen.
Verhuisdieren.nl is dan ook de perfecte bemiddeling bij de aanschaf van een huisdier of om een nieuw huis te zoeken voor jou huisdier.
Je krijgt een goede omschrijving van het dier en wat de beste situatie is voor het betreffende huisdier. Daarmee kun je goed beoordelen of het dier past bij jou en jouw woon- en leefsituatie. Voor ons echt een match made in heaven 🩷

11 avril 2026

Réponse de Verhuisdieren

Wat een prachtige review, dank jullie wel! 💗

Het is geweldig om te horen dat Caki zo goed op haar plek is en zo’n mooie band heeft met Cato. We wensen jullie nog heel veel liefde en geluk samen! 🐾

Geweldig

Alle complimenten voor Caroline die erg behulpzaam en servicegericht is. Alles was tot in de puntjes geregeld en dat voor een in mijn ogen luttel bedrag!

6 janvier 2026

Réponse de Verhuisdieren

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de adoptie. We wensen je veel geluk met je nieuwe maatje! 🥰

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat dat bedrijf kan verbeteren niet…

Wat dat bedrijf kan verbeteren niet altijd op een tuin gericht zijn. Zoveel mensen die een hondje willen maar geen tuin hebben geen kans maken. Maar er wel goed voor kunnen zijn zoals ik de voorbeeld is het nou een grote hond dan snap ik de tuin maar niet voor zo'n klein hondje ik heb mooie omgeving veel groen park dichtbij polder waar de honden vrij kunnen loslopen ik heb een tuin zo groot als ik mijn deur uitloopt. Ik wil uit goedheid een hondje redden ipv een pup te nemen uit Nederland maar ik krijg die kans niet omdat jullie vaak tuin eisen waardoor ik geen hond kan nemen. Dus ik schrijf me uit dan maar in Nederland

27 mars 2026

Réponse de Verhuisdieren

Bedankt voor je review. We vinden het jammer dat je ons hiervoor een 1-ster beoordeling geeft.

Verhuisdieren is een platform dat helpt bij het maken van een match tussen mens en dier. De dieren op onze website zijn niet van onszelf; de huidige eigenaar of organisatie bepaalt bij wie hun dier geplaatst wordt. Wij hebben hier zelf geen invloed op. Wanneer er bijvoorbeeld een tuin wordt gevraagd, is dat een wens van de eigenaar, vaak met een specifieke reden voor het welzijn van het dier.

Ons platform is juist zo ingericht dat je in je zoekprofiel jouw woonsituatie en voorkeuren kunt aangeven. Op basis daarvan maken wij passende matches. Als je aangeeft dat je geen tuin hebt, krijg je alleen dieren te zien waarvoor een tuin geen vereiste is.

We begrijpen dat het frustrerend kan zijn wanneer je niet direct een match vindt, maar we proberen altijd het belang van het dier voorop te stellen.

Meer informatie over onze werkwijze vind je hier: https://verhuisdieren.nl/werkwijze/huisdier-adopteren/

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een match met mijn Maine Coon…

Ik had een match met mijn Maine Coon Leona, hierop ben ik supporter geworden zodat ik de eigenaar kon berichten. Hier mijn verhaal in verteld en deze werd gelijk positief gevonden en door gestuurd naar haar pleeggezin. Hier kreeg ik een verzoek om verschillende vragen in te vullen. Hierna vroeg de pleegouder of ze me mocht videobellen. We hebben toen een een hele poos info uitgewisseld en het was aan beide kanten positief. Het liep allemaal vlekkeloos. Wat heeft de pleegouder ontzettend veel liefde en geduld en geregeld. Ze was er erg druk mee. Het was allemaal erg positief. Vandaag mijn kat Leona op kunnen halen van Schiphol. We werden goed op de hoogte gehouden over hoe en wat. Het is een fijne betrouwbare organisatie. Echt top

31 mars 2026

Réponse de Verhuisdieren

Bedankt voor je review, Angelique.

We wensen je heel veel mooie jaren met Leona! 😻

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn lieve kersthondje gevonden via verhuisdieren !

Ik heb Oreo (later Ollie gedoopt) via verhuisdieren geadopteerd. Het contact met zowel de stichting als ook met het gastgezin was zeer prettig en positief.
Het zijn mensen met een groot en lief hart voor dieren en dat merk je aan alles. De communicatie verliep heel goed en de uitleg over het proces werd duidelijk uitgelegd. Ik ben heel gelukkig dat ik Ollie heb mogen adopteren, en wat ik ook echt goed vind is dat ze zeer zorgvuldig omgaan met waar een dier geplaatst wordt, ze willen echt toelichting en foto's van waar een dier terecht komt en of je er als adoptant echt tijd en liefde voor kan maken. Helemaal perfect dus, complimenten voor deze toppers! (Het begon bij Vlad in Roemenie die ze socialiseert en in een shelter opneemt, ook voor hem dikke complimenten!)

26 décembre 2025

Réponse de Verhuisdieren

Wat een prachtig verhaal, dank je wel voor het delen! 🎄🐾

Geweldig dat Ollie zo’n fijn thuis bij je heeft gevonden en dat alles rondom de adoptie zo goed is verlopen.

We wensen jullie samen heel veel liefde en mooie momenten!

Toch maar weer een hond maar geen pup,

Toch maar weer een hond maar geen pup,
Zo dachten we erover anderhalf jaar na het verlies van onze 3e hond. Ik had een profiel aangemaakt op verhuisdieren en onze wensen aangegeven. We kregen een paar keer een match en ineens was daar de perfecte hond voor ons die nu na 3 maanden aan alle verwachtingen voldoet. We zijn heel tevreden met het verloop. Eerst geef je je interesse aan en wordt er gevraagd of je wil doneren. Je betaald 25 euro dat geld gaat naar verhuisdieren.nl vervolgens krijg je het telefoonnummer van degenen die op dat moment voor de hond zorgt en regel je het daar verder mee. Onze kwam van een stichting dus ook deze mensen namen contact met ons op en wordt er heel uitgebreid gevraagd waarom je de hond wil en wat de omstandigheden zijn waar de hond terecht komt. Ook wordt er om foto’s gevraagd van de thuis situatie. Na 2 maanden werden we gebeld door verhuisdieren hoe we vonden dat alles was gegaan. Twee weken geleden werden we weer gebeld of we nog tevreden waren. Nou dat zijn we en ik vind de betrokkenheid erg belangrijk we zijn dus helemaal tevreden!

29 mars 2026

Réponse de Verhuisdieren

Wat fijn om te horen dat jullie via ons weer een hondje hebben gevonden dat zo goed bij jullie past! 🐶💛

Mooi dat het hele proces naar tevredenheid is verlopen en dat jullie de betrokkenheid als zo prettig hebben ervaren.

We wensen jullie nog heel veel geluk samen met jullie nieuwe maatje!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hoera, het is een meisje!

Op zoek naar een adoptie hondje kwamen we terecht op de site van verhuisdieren.nl. We schreven ons in, stelden een zoekprofiel op en kregen vervolgens dagelijks een aantal honden cv’s die hiermee een match vormden toegezonden. Onze keuze viel op Fifi, een griekse schoonheid die in afwachting van adoptie via verhuisdieren door de Stichting FTS – Paws of Greece was opgevangen en tijdelijk bij fosterparents in Nederland was ondergebracht. Onze ervaring met beide organisaties en meer in het bijzonder met de fosterparents is in een woord geweldig te noemen. Zeer betrokken, helder in de communicatie, vriendelijk en behulpzaam. Inmiddels is Fifi, die wij Kashja noemen, ruim 3 maanden bij ons en succesvol ingeburgerd. We zijn ontzettend blij met ons meisje en dat is wederzijds. Het is een heel zachtaardig, lief en aanhankelijk hondje.

28 mars 2026

Réponse de Verhuisdieren

Wat een prachtig en hartverwarmend verhaal, dank jullie wel voor het delen! 💖

Fantastisch dat Kashja zo goed haar plekje heeft gevonden en dat jullie zo blij met haar zijn.

We wensen jullie nog heel veel mooie jaren samen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Tophondje uit Italië gevonden door verhuisdieren.nl

Hebben onze lieve hond uit Italie gevonden via deze website.. Een prachtbeestje dat helemaal past binnen ons gezin.. Dit dankzij verhuisdieren.nl die ons deze match heeft voorgesteld..

1 novembre 2025

Réponse de Verhuisdieren

Wat geweldig om te horen dat jullie zo’n perfecte match hebben gevonden! 🐶❤️

Fijn dat jullie nieuwe gezinslid zo goed bij jullie past. Heel veel geluk en plezier samen!

Lief maatje gevonden

Afgelopen december hebben wij onze kat Lionel geadopteerd.

De communicatie met het asiel was heel fijn. Tijdens het kennismakingsgesprek werd gepeild of wij een goede match met onze kat zouden zijn. Dat vonden wij heel goed, want het is zo belangrijk dat een huisdier een fijn thuis vindt en niet van adres naar adres hoeft.

Toen bleek dat wij een succesvolle match zouden zijn, kregen we af en toe nog een foto van onze toekomstige kat en werden we op de hoogte gehouden van hoe het adoptieproces verder zou gaan. Dat verliep allemaal erg soepel (al was het in de auto natuurlijk wel even hard miauwen!)

Vanaf het eerste moment leek hij zich bij ons thuis te voelen en kwam hij bij ons op de bank liggen. Hij wilde zo graag geaaid worden, we konden merken dat dit beestje echt heel graag liefde wilde na het anderhalf jaar dat hij al in het asiel door had gebracht. En die liefde krijgen wij ook terug van hem!

Het begin was wel even pittig doordat er al na een paar dagen een ringworminfectie tot uiting kwam. Het asiel kan hier echter niks aan doen en we nemen hen dit ook zeker niet kwalijk. Helaas had onze kat hier net pech mee, want alle andere katjes waar hij mee op de kamer verbleef in het asiel hadden gelukkig niets.

Toen na een aantal weken de infectie over was, kwam hij pas echt volledig tot zichzelf en kwam naast zijn knuffelige kant ook zijn enorm speelse en grappige karakter naar boven. Soms moesten we even streng zijn als hij met de gordijnen wilde spelen of heel wild op de bank sprong, maar we merken dat hij snel leert.

Echt een aanwinst voor ons kleine gezinnetje! Wij zouden verhuisdieren dan ook zeker aanraden voor mensen die een kat willen adopteren.

6 décembre 2025

Réponse de Verhuisdieren

Dank jullie wel voor het delen van jullie uitgebreide en eerlijke ervaring! 🐾

Wat mooi dat Lionel nu een liefdevol thuis heeft en helemaal tot zijn recht komt bij jullie.

We wensen jullie samen nog heel veel knuffelmomenten en plezier!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne en overzichtelijke site om in…

Fijne en overzichtelijke site om in contact te komen met je maatje!!
Wij hebben via verhuisdieren ons lieve katje geadopteerd uit Zuid Spanje via ACE honden in nood. Alles tot in de puntjes verzorgd via lieve kundige en betrokken mensen. Een AANRADER!!

18 mars 2026

Réponse de Verhuisdieren

Wat fijn om te horen dat jullie zo’n goede ervaring hebben gehad! 😄

Geweldig dat alles zo soepel is verlopen en dat jullie een lief katje hebben gevonden.

Bedankt voor de aanbeveling en geniet samen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wonderful organisation that makes it…

Wonderful organisation that makes it super easy to find your perfect companion. I also love all the additional info and guidelines they provide.

25 mars 2026

Réponse de Verhuisdieren

Thank you so much for your kind words! 🌟 We’re really glad to hear the platform made it easy to find your perfect companion. Wishing you lots of happiness together!

Noté 5 sur 5 étoiles

Dat ze goed gevoel hebben wat de…koppelkans is

Dat ze goed gevoel hebben wat de interesse van de mensen zijn
De uitleg die ze geven duidelijk is
Om je te helpen bij problemen met cursussen en gedragsdeskundige
En dat wij via De Ville Shelte in plaats van brons een
hondje van goud hebben gekregen

24 mars 2026

Réponse de Verhuisdieren

Wat een mooie review, dank jullie wel! 🥰

Fijn dat jullie je zo goed begeleid hebben gevoeld en dat jullie zo’n bijzonder hondje hebben gevonden.

We wensen jullie heel veel geluk samen!

Noté 2 sur 5 étoiles

Zij kunnen hun beloften beter…

Zij kunnen hun beloften beter waarmaken. Toby zou gecastreerd zijn, dat was niet het geval met als gevolg als hij nu een loopse hond ruikt helemaal hoteldebotel wordt. Toby zou ook met een tuig geleverd worden,dat was niet zo,twee keer om gevraagd nooit gekregen. Als ze vragen hoe het met Toby gaat vinden ze het onzin om feedback te geven. Ik zou de Stichting Zoowy niet aanraden. Maar nuToby,een fantastische hond super sociaal. De kinderen in de buurt zijn dol op hem zelfs de kleinste want hij blijft rustig staan en laat zich knuffelen de volwassenen in reageren hetzelfde. De dierenarts was ook onder de indruk,zo rustig zo lief met als gevolg dat drie assistenten op hun knieën bij hem zaten om te koelen. Hij is echt heeeeeeeel sociaal en lief

23 mars 2026

Réponse de Verhuisdieren

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring met Toby. Wat fijn om te lezen dat hij inmiddels zo’n lieve, sociale en geliefde hond is.

Tegelijkertijd vinden we het vervelend om te lezen dat bepaalde verwachtingen, zoals de castratie, het tuig en het contact achteraf, niet zijn nagekomen. We begrijpen goed dat dit teleurstellend voor je is.

We willen graag verduidelijken dat Stichting Verhuisdieren niet de eigenaar is van de dieren op het platform. In dit geval heb je Toby geadopteerd via onze website van Woozy Dog Rescue. Deze stichting is verantwoordelijk voor het profiel, de verstrekte informatie en de nazorg.

Dat gezegd hebbende, vinden wij het erg belangrijk dat alle profielen op ons platform correct zijn en dat stichtingen goede nazorg bieden. We nemen dit soort signalen dan ook serieus en kijken hier graag verder naar. We zien echter dat je hierover geen melding bij ons hebt gemaakt, waardoor wij niet op de hoogte waren van deze situatie.

We willen je daarom vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen via support@verhuisdieren.nl. Op die manier kunnen wij dit bespreken met de betreffende stichting en waar nodig actie ondernemen.

We zijn hierin afhankelijk van meldingen van gebruikers om de kwaliteit en betrouwbaarheid van het platform te waarborgen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb gaia gevonden via jullie kreeg een…

Heb gaia gevonden via jullie kreeg een match door was direct helemaal gek van haar toen naar haar opvang zulk lief mens Linda ik voelde het gelijk .
En we zijn echt zo blij met haar ze doet het mega goed en ik vind haar geweldig , blij dat ik het via jullie heb gedaan ook hoe verloopt kwa match en of een hondje past bij een nieuw baasje is echt de juiste manier
Heel dankbaar en gelukkig zijn we met Gaia

21 mars 2026

Wat fijn om te horen. We wensen je het allerbeste met Gaia! 🥰

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus