Verisure Sverige Avis 22 946

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Bytte från ett annat larmtjänst företag som vi haft i 10 år och ångrar nu att vi inte bytt tidigare. Med Verisure har vi fått en mycket bredare och uppdaterad tjänst för en tredjedel av priset vi beta... Voir plus

Ni har sänt fel batterier, jag fick åka Över 100 mil i onödan. Sedan sände ni mail/sms att jag inte bytt dessa (???) jag ber er att sluta med det men ni fortsätter ändå. Sedan sände ni larmkompone... Voir plus

Har utlöst ett par oavsiktligt larm, bl a öppnat dörr när skalskyddet var aktiverat. Likaså röklarm då något brände i ugnen. Snabb respons via högtalaren, fick verkligen kvitto på att allt fungerar... Voir plus

1. Magasin de matériel de surveillance
  2. Service de protection contre les incendies

Verisure är den ledande leverantören av professionellt övervakade säkerhetstjänster med dygnet runt-respons i Sverige. Sedan vi grundades i Sverige 1988 har vi expanderat över Europa och Latinamerika. Idag har vi 6 miljoner kunder i 18 länder. Våra 29 000 medarbetare globalt arbetar för att skydda det som betyder mest. Från våra innovationscenter i Malmö, Linköping och Madrid driver vi utvecklingen av banbrytande produkter och teknisk spetskompetens. Våra smarta säkerhetslösningar ser till att kunderna får det mest avancerade skyddet som finns tillgängligt för hem och företag.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

23 k avis

Det var en kunnig och välutbildad…

Det var en kunnig och välutbildad person som kunde framföra sin information och kunskap till oss på ett förståeligt sätt så vi kände oss trygga med vårt alarmsystem. Har varit tveksam tidigare med att skaffa larm men nu är vi mycket positiva till larmsystemet.
Tack för detta trevliga informationenmöte och hoppas
företaget satsar på dessa unga duktiga personer.

16 avril 2026

priset går upp men service blir sämre

priset går upp men service blir sämre, även om man varit kund länge så får man inga erbjudande som trogen kund.

16 avril 2026
Logo de Verisure Sverige

Réponse : Verisure Sverige

Hej Lars,
Tack för att du delar med dig av dina tankar.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla både vår service och våra erbjudanden för att skapa långsiktigt värde för våra kunder. Prisjusteringar är en del av detta arbete och gör det möjligt för oss att investera i nya funktioner, förbättrade lösningar och en tryggare helhetsupplevelse.

Vi värdesätter långvariga kundrelationer högt och ser ett stort värde i att ta del av hur vårt erbjudande upplevs över tid. Din återkoppling hjälper oss att fortsätta utveckla både vår service och dialogen med våra kunder.

Om du vill ha en personlig dialog kring ditt abonnemang, gå igenom vilka möjligheter som finns eller dela fler detaljer i dina synpunkter, är du varmt välkommen att kontakta oss på 020‑724 365 eller via e‑post på socialamedier@verisure.se. Vi hjälper dig gärna vidare.

Ha en fortsatt fin dag! // Hanna

För dyrt, för egoistiskt.

för dyrt, för dålig omtanke om sina befintliga kunder och är bara beredd att prata med en när du vill avsluta abonemanget.

8 avril 2026
Avis spontané
Logo de Verisure Sverige

Réponse : Verisure Sverige

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi har full förståelse för att priset kan upplevas som högt.
Precis som alla företag behöver vi ibland se över och justera våra priser för att kunna återinvestera i smartare lösningar samt vidareutveckla våra produkter och tjänster.

Den här dialogen är mycket värdefull för oss, och vi vill gärna få en djupare förståelse för hur vi kan förbättra både din upplevelse och vår service framöver.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på 020‑724 365 eller via e‑post på socialamedier@verisure.se om du önskar vidare hjälp eller vill prata mer om dina synpunkter.

Ha en fortsatt fin dag! // Hanna

En savoir plus sur les différents types d'avis.