Super goede service gehad! Helaas een stom foutje gemaakt maar daarna direct contact opgenomen en ben zo onwijs goed door het team maar vooral door Martin geholpen! Top bedrijf🫶!
Lisez les avis des autres
Ik had per ongeluk hier ingediend op 24 sept. Ik heb paar minuten na indiening ingetrokken via mail en op hun website in voorwaarden staat dat je dat binnen 14 dagen kan doen. Nu krijg ik week later o... Voir plus
Verkeersboete.nl reageert ontzettend snel op acties van mij als klant. Daarnaast stellen ze de klant vragen, waarvan de antwoorden behulpzaam kunnen zijn voor het voeren van een succesvolle procedur... Voir plus
Mijn ervaring met Verkeersboete.nl is echt uitstekend. Mijn zaak is gewonnen en ik ben ontzettend blij met de manier waarop zij dit hebben aangepakt. Verkeersboetes kunnen tegenwoordig enorm... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Juridische hulp bij verkeersboetes
Coordonnées de contact
Centrum West 31 , 2711 AA, Zoetermeer, Pays-Bas
- p.vandenaarsen@verkeersboete.nl
- verkeersboete.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Niet op komen dagen bij de kantonrechter
Voor mijn snelheidsboete heb ik Verkeersboete.nl ingeschakeld. Ik reed te snel en
werd geflitst bij een stoplicht in Ede. Ik reed 60 km/u waar 50 km/u is toegestaan. Alleen stond er een verkeersbord na de kruising van 60 km/u. Dit is zichtbaar op de flitsfoto.
Verkeersboete.nl ging in bezwaar. Dit wordt bijna altijd afgewezen. Dus ook bij mij. Argument was ik wisselde van rijbaan zonder richt aan te wijzen. Klopte dus niets van.
Verkeersboete.nl ging in beroep. Ik hoorde lange tijd niets. Heb zelf meerdere keren contact gezocht met de griffie van de rechtbank. Uit het laatste contact bleek dat de kwestie bij verstek was afgewezen! Verkeersboete.nl was niet op komen dagen en had geen machtiging overlegd!
Na meerder keren te hebben geklaagd bij Verkeersboete.nl kwam uiteindelijk het antwoord dat ze het nu geen haalbare zaak meer vonden. Dat vind ik vreemd. Begin er dan niet aan of ga niet in hoger beroep.
Het is een opportunistisch bedrijf dat standaard bezwaar en beroep indient vervolegns de klant niet op de hoogte houdt en hoopt dat er boetes worden ingetrokken. Bij een echte zaak ga je beter niet met ze in zee.

Réponse de Verkeersboete
Ze halen alles uit de kast met overwinning tot resultaat
ze bijten zich vast in elk geval: na 2 jaar kreeg ik het goede bericht dat ik een deel van mijn verkeersboete terug kreeg. Dat zou mijzelf nooit gelukt zijn.
Top top top meer ga ik niet zeggen…
Top top top meer ga ik niet zeggen alles is goed 👍
SUPERRRR BAZEN
SUPERRRR BAZEN. ZE HEBBEN MIJ GEWELDIG GEHOLPEN EN MIJ BOETE IS IN MIJN RECHT KWIJT GESCHOLDEN. 👌🏾👌🏾💪🏾💪🏾💯💯
Geen gebruik van maken!
Mijn ervaring met Verkeersboete.nl is erg teleurstellend.
Ik kreeg een boete voor door rood rijden terwijl ik op de motor rechtdoor reed en moest uitwijken voor een auto die onverwacht van rijstrook wisselde. Daardoor kwam ik op de rechterrijstrook terecht, waar het verkeerslicht op rood stond. Ik heb bezwaar gemaakt, maar dat werd door de officier van justitie afgewezen.
Vervolgens heb ik de zaak uit handen gegeven aan Verkeersboete.nl. Tot mijn verbazing hebben zij het beroep bij de kantonrechter zonder enig overleg met mij ingetrokken. Pas achteraf bleek dat zij de kans op succes niet groot genoeg vonden en daarom geen verdere kosten wilden maken.
Ik had verwacht dat een dergelijke beslissing altijd in overleg met de klant zou worden genomen. Juist daarom schakel je een gespecialiseerd bedrijf in. De communicatie en betrokkenheid heb ik als onvoldoende ervaren. Ik zou Verkeersboete.nl daarom niet aanbevelen als je verwacht dat jouw zaak tot het einde wordt behandeld.

Réponse de Verkeersboete
Verkeersboete.nl heeft mij enorm…
Verkeersboete.nl heeft mij enorm geholpen. Ik hoop echt dat ze blijven bestaan, want in deze moeilijke tijden is alle hulp welkom. Het voelt soms alsof de overheid het burgers met een laag inkomen erg moeilijk maakt.
Bedankt aan alle medewerkers van Verkeersboete.nl voor jullie inzet, hulp en betrokkenheid. Jullie maken echt een verschil. ❤️
Boeten stresss vrij
Dit is heel fijn dat die zorg en stress mij uit handen wordt genomen. Dankjewel!!
Een terechte parkeerboete toch…
Een terechte parkeerboete toch aangevochten door verkeersboete.nl en gewonnen!
Nu (wel na een paar jaar) mijn geld terug!
Er waren wat communicatie problemen met de eerste medewerker, gelukkig nam Voorbach het over! Nu is alles geregeld en heb ik mijn centjes terug!
Gemeentelijke heffing van tafel geveegd
Een paar weken geleden een aanvraag ingediend voor een leeg kartonnetje naast de afvalbak in de gemeente Den-Haag. Hierop werd een heffing van 200euro uitgeschreven door de afgekeurde politieagenten, daar waar ze zelf ook het doosje even in de bak hadden kunnen gooien, iets wat wij altijd netjes doen en als de containers vol zijn, het afval weer teruglopen naar huis. Snel gehoord en geholpen, daarop volgend een machtiging ingevuld en 3 weken later werd de heffing van tafel geveegd. Dank voor jullie inzet heren! Echt een aanrader, al ontvang ik eigenlijk nooit boetes of andere vervelende heffingen. Gr. Mike
Ik dacht oprecht dat ik de pineut was
Ik dacht oprecht dat ik de pineut was, totdat verkeersboete.nl langskwam. Meteen mijn zaak opgepakt en binnen no time gefikst! Nogmaals dank, toppers! 🙏
goed en snel geholpen proficiat
Snel en accuraat.
Vaker boetes hier geüpload
Vaker boetes hier geüpload. De ene keer wel succes en de andere keer niet. Logistiek gezien fijne en snelle service.
Volgende dag na aanvraag wilde ik…
Volgende dag na aanvraag wilde ik annuleren maar toen reageerde niet. Daarna heb ik per email gekregen dat mijn zaak is gesloten en ik moet mijn boete betalen. Volgende dag heb ik van belastingdienst per post een brief gekregen dat ik hoef nog niet betalen want mijn zaak is nog niet gesloten en loopt door. Ik vind wel raar.
Jaaa gewonnen
Jaaa gewonnen! Mijn parkeerboete op mijn verjaardag in januari 2025 gratis aangemeld en 1,5 jaar later, zaak gewonnen! Al es eerder een snelheidsovertreding aangemeld en ook gewonnen! Duidelijke info, tussentijdse updates van de status en dat alles geheel gratis! Ik beveel het van harte aan aan iedereen om me heen en dus ook hier!
129 weer terugontvangen vorige keer al ruim 480 euro nietig verklaard!
Vandaag daarom een kleine donatie gedaan om deze dienst te kunnen blijven behouden! Applaus 👏🏻👏🏻👏🏻
Dacht ook van mijn boete af te komen en…
Dacht ook van mijn boete af te komen en had bezwaar via de site ingevuld. Alleen had ik een paar schrijf fouten gemaakt , stom maar verkeersboete heeft het niet nagekeken en zo door gezet. door die fout is mijn bezwaar afgewezen. Ik vind toch dat verkeersboete ook zelf even had moeten controleren of het wel allemaal juist is.
Mijn zaak is gewonnen
Mijn zaak is gewonnen, is de tweede keer dat ik onterecht een boete heb gekregen.
Ik ben snel en goed geholpen en ben heel tevreden,
L’expérience Trustpilot