Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik had per ongeluk hier ingediend op 24 sept. Ik heb paar minuten na indiening ingetrokken via mail en op hun website in voorwaarden staat dat je dat binnen 14 dagen kan doen. Nu krijg ik week later o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super goede service gehad! Helaas een stom foutje gemaakt maar daarna direct contact opgenomen en ben zo onwijs goed door het team maar vooral door Martin geholpen! Top bedrijf🫶!

Noté 5 sur 5 étoiles

Verkeersboete.nl reageert ontzettend snel op acties van mij als klant. Daarnaast stellen ze de klant vragen, waarvan de antwoorden behulpzaam kunnen zijn voor het voeren van een succesvolle procedur... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn ervaring met Verkeersboete.nl is echt uitstekend. Mijn zaak is gewonnen en ik ben ontzettend blij met de manier waarop zij dit hebben aangepakt. Verkeersboetes kunnen tegenwoordig enorm... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 88 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,4

Tous les avis

233 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

In verhouding met de afhandeling van de…

In verhouding met afhandelingen van de belastingdienst is mijn bekeuring in no time geseponeerd.
De centjes waren exact, zoals door mij betaald, verhaald door Verkeersboete.nl,op mij n bankrekening gestort.
Dank aan Verkeersboete.nl

18 mai 2025

Top bedrijf

Ik heb heel veel hulp gehad van deze mensen. Het proces liet op zich wachten maar ze hebben het voor mij gewonnen. Ze nemen alles uit handen echt een top bedrijf

20 janvier 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

bedankt

Ik ben heel netjes en duidelijk behandeld. Werd goed naar mij geluisterd.
Respect toonden zij voor mij.
Ik voelde mij gezien.

19 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Spijt dat ik met deze partij in zee ben…

Spijt dat ik met deze partij in zee ben gegaan. Ik heb mijn boete bij verkeersboete.nl ingediend om in bezwaar te gaan. Momenteel is de bezwaartermijn verstreken en blijkt het CJIB nog geen bezwaar ontvangen te hebben van hun. Onzorgvuldig. Dit zal zorgen voor een fikse verhoging van mijn bekeuring.

Telefonisch niet bereikbaar natuurlijk en mijn mail wordt genegeerd.

Update: Onderstaande reactie van hen is een leugen. Hij stond dezelfde dag nog op behandeling. Na het lezen van mijn reviews hebben zij deze op afgewezen gezet.

14 janvier 2026
Logo de Verkeersboete

Réponse de Verkeersboete

Beste Mourad,

Dank voor het delen van je ervaring. Jammer om te lezen dat je hier een negatief gevoel aan hebt overgehouden.

We willen graag toelichten dat je aanmelding op dezelfde dag nog per e-mail door ons is beoordeeld en afgewezen. Dit hebben we je ook direct per mail laten weten, zodat hierover zo snel mogelijk duidelijkheid bestond. We adviseren je je e-mail in de toekomst goed in de gaten te houden.

Teleurstellend en voelt oneerlijk

Namens mij zijn door mij zoon twee verkeersboetes door dit bedrijf in bezwaar gebracht. Het ging om boetes van €159 en €169. In beide gevallen heb ik zelf slechts een klein deel van het boetebedrag terugontvangen (€37,50 en €40), terwijl het bedrijf zeer hoge proceskostenvergoedingen heeft ontvangen (€453,50 en €907).

De eerste factuur heb ik betaald. Over de tweede factuur heb ik netjes en zakelijk vragen gesteld, omdat de verhouding tussen wat ik terugkreeg en wat het bedrijf ontving voor mij niet redelijk voelde. Hierop heb ik geen enkele inhoudelijke reactie gekregen. In plaats daarvan ontving ik alleen een betalingsherinnering anders volgt een incassotraject. Dat ervaar ik als onprofessioneel en niet klantgericht.

Mijn gevoel is dat dit soort bedrijven vooral werken in hun eigen financiële voordeel, terwijl de klant nauwelijks profiteert. Ik raad anderen aan om zeer goed op te letten en vooraf duidelijke afspraken te maken over kosten, vergoedingen en verwachtingen.

Daarnaast wil ik ook richting de overheid een signaal afgeven:
Het systeem rondom boetes en bezwaarprocedures zou eerlijker en transparanter moeten zijn voor burgers. Nu lijkt het erop dat wanneer commerciële partijen bezwaar maken, boetes worden ingetrokken en er hoge proceskosten worden betaald. Dit leidt uiteindelijk tot hogere lasten voor de samenleving, wat weer kan resulteren in hogere belastingen en boetebedragen.

Wees gewaarschuwd en doe goed onderzoek voordat u met dit soort bedrijven in zee gaat.

5 janvier 2026
Logo de Verkeersboete

Réponse de Verkeersboete

Beste J. Pal,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. We vinden het jammer dat je ontevreden bent en lichten graag toe hoe de uitkomst van jouw zaken tot stand is gekomen.

In jouw dossiers heeft de rechter het beroep gedeeltelijk gegrond verklaard. Uiteraard hadden wij – net als jij – gehoopt op een volledig gegrondverklaring, maar uiteindelijk is het de rechter die daarover beslist. Bij een gedeeltelijke gegrondverklaring wordt de boete verlaagd, wat in jouw geval ook is gebeurd. Dat betekent concreet: korting op de boete.

Wij vinden het jammer dat je een negatieve recensie plaatst met als reden dat je geen geld ontvangt uit de vergoeding voor onze werkzaamheden. Dat doet naar onze mening geen recht aan het verloop en de uitkomst van jouw zaken.

Wij hebben jouw dossiers kosteloos behandeld en daarbij bij de rechter kortingen op de boetes weten te realiseren. Dat resultaat is volledig in jouw voordeel geweest. De vergoeding waar het om gaat, is bedoeld om onze kosten voor de werkzaamheden aan je beroepen te dekken. De afspraak is altijd dat jij je boetebedrag (of korting) zelf houdt en de onkostenvergoeding naar ons overgemaakt.

Het is daarom niet eerlijk om een negatieve recensie te baseren op het feit dat je geen geld ontvangt uit deze vergoeding, terwijl wij zonder kosten voor jou wel degelijk concrete voordelen hebben behaald. We hadden gehoopt dat dit resultaat als zodanig zou worden gewaardeerd.

Super resultaat

Zelf had ik dit niet zonder verkeersboete.nl het voor elkaar kunnen krijgen! Een boete waarbij ik dacht hoe ga ik dit kunnen aantonen dat naar mijn idee de boete zeer onterecht is. Maar hun hebben het voor elkaar gekregen. Met even wat geduld en toen kwam daar de opluchting en zo blij dat ik mijn gelijk heb gekregen!

29 décembre 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus