Verlichtinggroothandel Avis 32

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer nette prijzen voor goede kwaliteit. Ruim assortiment. Zeer behulpzaam, zowel pre-sales, hulp bij keuze voor het juiste product, als after sales met hulp bij het aansluiten. Nette, vriendeli... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Reageert en levert snel. Top om zaken mee te doen.

29 avril 2026

Réponse de Verlichtinggroothandel

Bedankt voor je positieve feedback! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service. We zien je graag terug.

Noté 1 sur 5 étoiles

Een diepgaande recensie van de leegte

Ik kreeg de vraag om deze bestelling te beoordelen nog voordat de pakketbezorger mijn oprit heeft gevonden. Op basis van de luchtige verpakking (die momenteel nog puur uit zuurstof bestaat) en de snelheid van deze mail, geef ik de levering een 10 voor onzichtbaarheid.

Ik hoop dat het product net zo proactief is als de marketingafdeling, want dan springt het straks vanzelf uit de doos!

1 mai 2026

Beste Brandon,

Bedankt voor uw feedback. De uitnodiging waarop u reageerde had betrekking op uw ervaring met het bestelproces en niet op de levering van het pakket. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn wanneer een bestelling nog onderweg is.

We hopen dat uw bestelling inmiddels goed is ontvangen en naar wens is. Mocht uw ervaring bij ontvangst anders zijn, dan kunt u uw beoordeling uiteraard altijd aanpassen op basis van uw volledige ervaring.

Verlichtinggroothandel.nl

Mooie spots

Mooie spots. Snel en goed ontvangen.

28 avril 2026

Réponse de Verlichtinggroothandel

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel en goed is verlopen. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima bereikbaar. Duidelijke communicatie. Goed produkt.

Bij foutje met levering goed gecommuniceerd en goed hersteld.

28 avril 2026

Réponse de Verlichtinggroothandel

Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat we het foutje met de levering netjes hebben kunnen oplossen. We waarderen je geduld en vertrouwen. Veel plezier met je bestelling!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed product, snelle levering.

Product geheel naar verwachting en snelle levering.

8 avril 2026

Réponse de Verlichtinggroothandel

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat het product helemaal naar verwachting is en de levering snel was. Veel plezier ermee!

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfect advies en persoonlijk contact.

Ik heb bij een ander bedrijf spotjes besteld. Deze bleken een driver te hebben, die veel te hoog was voor het plafond in de dakkapel op zolder. De gaten waren al gezaagd, dus ik was behoorlijk in paniek of er andere lampen zouden zijn met ondiepe drivers. Dirk heeft me fantastisch geholpen en vandaag heb al enkele lampen kunnen ophangen. Thanks!

3 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

De bestelde producten werden snel…

De bestelde producten werden snel geleverd en zijn top. Service was uitstekend: een nabesteld product werd gratis na gestuurd en toen de vervoerder “de weg kwijt was “ bleef verlichtingsgroothandel ervoor zorgen dat het alsnog voor elkaar kwam. Bedankt!!!

9 mars 2026

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen; ook buiten kantoortijden. Hulp bij keuzes maken en goede prijs. Levering volgende dag. Alles inmiddels ook aangesloten en werkt top!

4 février 2026

kwaliteit

Zeer nette prijzen voor goede kwaliteit.
Ruim assortiment.
Nette, vriendelijke mensen.

3 février 2026

snel correct

29 janvier 2026

Réponse de Verlichtinggroothandel

Bedankt voor uw review! Fijn dat alles snel en correct is verlopen.

Goede producten en goede service 😎

Goede producten en goede service 😎

En goede verlichting

23 janvier 2026
Avis spontané

Réponse de Verlichtinggroothandel

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten, service en verlichting.

Hele fijne samenwerking gehad

Hele fijne samenwerking gehad, er wordt met je meegedacht en de communicatie verliep perfect!

10 janvier 2026
Avis spontané

Réponse de Verlichtinggroothandel

Dank u wel voor uw positieve feedback! Mooi om te lezen dat de samenwerking en communicatie perfect zijn verlopen. Graag tot een volgende keer.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus