Bestiller varen over nettet og modtager også fint varen, men da den ikke lever op til forventningerne vil jeg gerne returnere de købte vare og prøver at kontakte firmaet flere gange pr. mail, de svare... Voir plus
Vesterby Mode
Meget tilfreds med mit køb! Leveringen var ikke super hurtig, men tog heller ikke for lang tid. Det, jeg især satte pris på, var, at kundeservice hurtigt svarede på mine mails. Jakken, jeg købte, er a... Voir plus
Varen blev købt og leveret til…
Varen blev købt og leveret til pakkeboks. Grundet infomail havnede i spam, fik jeg ikke afhentet i tide. Varen blev returneret til Vesterby. Jeg har tilbudt at betale fragt for en ny forsendelse,hvilket Vesterby bekræftede. Siden har jeg ikke hørt noget, selvom jeg har rykket flere gange. De 400kr er heller ikke blevet returneret……..
De har hævet pengene
De har hævet pengene - ikke sendt varen og nu lukket alt ned!!
Jeg køber aldrig mere på nye sites - der er simpelthen for mange røvere derude..
Svindel
Svindel butik!!! Det er ren og skær svindel, de burde stå frem de vatpikke, så man kunne afstraffe dem
Fup fup fup
Fup fup fup. De skriver at pakken er på vej. Men der sker intet. Hold jer langt væk.
De har sendt en billig Kina kopi og vil…
De har sendt en billig Kina kopi og vil ikke give pengene retur. Kunne jeg give 0 stjerner fik de det.
Det er simplethen ikke i orden at ikke levere den viste vare og så ikek vil give pengene retur på grund af varen er købt under udsalg !!! Jeg har ikke fået den vare jeg har bestilt
Det er svindel og humbug
Det er svindel og humbug. De reklamerer med god kvalitet på billede og jeg modtog noget, der slet ikke mindede om det! Klart falsk og kopi tøj og det endda af så ringe kvalitet, at det nærmest virker som et hån. HOLD DIG FRA AT HANDLE HER!!!
Fake varer og snyderi
De snyder folk for det første sælger de varer på siden som de udgiver for at være ægte, købte en ralph lauren rullekrave, på fotoet var en ægte trøje med broderet logo, jeg modtog en dårlig kvalitets bluse med et stort kluntet forsøg på et logo. Da jeg kontaktede dem gjorde de opmærksom på de ikke returnerer tilbuds varer men alle varer på siden er på tilbud, ydermere pressede jeg dem og hvis du ønsker at returnere er det for egen regning til en postboks i holland. Læg mærke til com, siden er på dansk og udgiver sig for at være det men er ikke indregistreret i Danmark så hører ikke under dansk lov. De påstår at have kontor i KBH men vil ikke oplyse hvor. Godt scam nu sælger de også falske Dior parfumer osv, men for Allahs skyld hop ikke på nogen af deres fup produkter, billeder på siden matcher ikke de produkter i modtager , deres kundeservice er flabet og snakker uden om, ikke pengene men princippet. platugler og hustlere
ADVARSEL
ADVARSEL! Det er systematisk svindel! Jeg bestilte en Ralph Lauren trøje, som endte med at være mere end en måned undervejs. Den skulle have været en julegave, og da den ikke længere kunne nå frem, forsøgte jeg at ophæve købet. Kundeservice svarer hurtigt, at det kan jeg ikke, da varen var på tilbud.
Da trøjen dukket op efter nytår, er det tydeligt, at det er en billig kopivare. Jeg vil derfor have mine penge tilbage, men svaret er igen det samme: Jeg har ingen fortrydelsesret på nedsat vare.
Dét alene strider mod lovgivningen, da man altid har 14 dages fortrydelsesret på onlinekøb, og desuden er det ulovligt at sælge kopivarer. Det skriver jeg til dem, men de forholder sig ikke til disse fakta men svarer blot igen, at jeg ikke har fortrydelsesret på nedsatte varer. De forhandler kun nedsatte varer og besvarer tydeligvis alle henvendelser med dette standardsvar.
Det er bevidst svindel, og de satser blot på, at kunden opgiver kampen.
Jeg politianmelder dem selvfølgelig, ligesom jeg har anmodet min bank om at trække betaling tilbage.
Advarsel! Jeg handler aldrig her igen
Jeg handler aldrig her igen, efter flere mails, den sidste med trusler om anmeldelse og tilbagetrækning af betaling via bank er min trøje landet i dag - det skulle have været en julegave, men varen blev ikke sendt fra dem før meget længe efter pengene var trukket. Trøjen virker som en kopi, syninger svage og der stikker tråde ud. Har opgivet på forhånd at forsøge at få pengene retur.
Svindel firma i udlandet!!
Svindel firma i udlandet!!! Samme forløb som for alle de andre anmeldere: svarer hurtigt, men intet sker. Penge er trukket, ingen varer modtaget. De snakker og snakker men intet af det er sandt. Jeg melder dem til politiet for svindel også.
Svineri i største omfang
Svineri i største omfang.
Jeg har nu modtaget min pakke - trøjen er grimmere end den grimmeste Kina trøje !!
LILLE, GRIM og den største kopi i overhovedet kan forstille jer !!
Føj føj siger jeg bare - tænk der kan være mennesker med så ringe moral !!!
KØB ALDRIG NOGET HER !!!🙏🙏🙏
Svindelfirma
Svindelfirma. Varer bestilt og betalt men har ikke modtaget noget. Det er over en måned siden.! Helt til grin.!
De skal INGEN stjerne have😡har køb to…
De skal INGEN stjerne have😡har køb to trøjer d.3 dec pengene trækker de hurtigt, men stadig ingen vare fået. Flere mails sendt til dem, de svare hurtigt og flere dårlige undskyldninger, pengene kan man ikke få retur pga rabatten på garnene?? jeg har IKKE MODTAGET MINE VARE?? Jeg har meldt det til politiet, og de fundet frem til det et udenlands og kan ikke gøre noget da det “kun” er for 800 kr men kommer der flere anmelder ville sagen tages op igen. Så jeg kan kun anbefale anmeld dem for svindel
KØB IKKE HOS DEM HER
KØB IKKE HOS DEM HER. Bestil 2 stk trøjer for 1 mdr siden og det eneste jeg får er dårlige undskyldninger. Pengene kan de desværre ikke sende retur ( svindler firma)
Total svindel Firma, Hold jer væk fra dem
Total svindel. Jeg har rykket for min vare mange gange og har altid fået et hurtigt svar, at de skulle snakke med Fragtmanden og de havde mange ordre på en gang osv. Nu har jeg skrevet, at jeg skiver en anmeldelse herinde, så svarer de lige pludselig ikke mere. Pengene er trukket, men varen kommer ikke frem.
Min vare blev bestilt 30/11-2024
Svindelfirma. Hold jer væk.
Ren og skær svindel. Min vare dukkede aldrig op, men pengene blev trukket øjeblikkeligt. Skriver man til svinene bag hjemmesiden, svarer de hurtigt, men på en mekanisk facon med tekster formuleret til lejligheden.
Har bestilt en vare som aldrig blev…
Har bestilt en vare som aldrig blev leveret, men pengene er trukket på min konto, jeg har anmeldt firmaet for svindel. Hold jer væk fra siden.
Pengene er trukket
Pengene er trukket - men ingen varer modtaget. Er meldt til politiet for svindel.
Ingen stjerner her fra
Ingen stjerner her fra. Bestilt vare, de har trukket pengene men jeg har intet modtaget.
Må gå via min Bank nu for at se om jeg kan få penge retur.