Det har været en fantastisk natur oplevelse og gjorde det ekstra godt at solen stod højt på himlen. Afvekslende terræn og dejlige steder der var fundet til overnatning. Vi er super tilfredse.

1. Agence d'excursions
  2. Voyagiste
  3. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

VesterhavsCaminoen tilbyder færdigpakkede og individuelle vandre- og cykelferier langs Vestkysten.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

STOR tilfredshed

Meget veltilrettelagt tur og så fint med super gode overnatninger.
Vi var 2 på tur og vi oplevede en nem tilgængelighed på alle måder.
Vi anbefaler.

11 mai 2026

Vi var 2 afsted i 3 fantastiske dage

Vi var 2 afsted i 3 fantastiske dage, alt var planlagt for os.Vi gik i varieret terræn, på stand og i klitter.
Vi brugte en app til at finde vej og det var dejligt nemt.
Dejlige ophold på hoteller, med god service.
Alt i alt en god og tryg oplevelse.
Tak fra os 🥾🥾

11 mai 2026

Vil helt klart anbefale VesterhavsCaminoen

Vil helt klart anbefale Tversted - Skagen turen👌. Vi nød det og var heldig med vejret. Hjorts badehotel virkelig fantastisk 😍og Color hotel også lækkert👍. Vi har nydt hvert et minut og vil helt klart gøre det igen. Vi skal bare finde ud af hvilken af de andre ture vi skal vælge ☀️☺️
Ps. Alt spillede mht. transport af bagage, informationer og fragt tilbage til start.
Tak for denne gang - vi ses igen 👋

9 mai 2026

Skøn oplevelse!

Vi har gået den rute, der hedder Vesterhavet - og det var en virkelig fantastisk oplevelse.

VesterhavsCaminoen havde virkeligt styr på forberedelserne, vi blev informeret grundigt både med materialerne inden afgang og af personalet, inden vi skulle afsted.

Der var helt styr på alt det praktiske, og desuden gav deres anbefalinger til mad og seværdigheder os nogle virkeligt fine oplevelser, som vi måske ikke selv havde fundet.

VesterhavsCaminoen får mine varmeste anbefalinger!

10 mai 2026

A nice hike in the beautiful north

I just arrived home after a marvellous 3 day hike from Slettestrand to Skagen with an extra day in Skagen to enjoy the top of Danmark and all the sights in the area. Thanks to the perfect functioning team at Vesterhavscaminoen for yet another unforgettable experience in our beautiful country.

8 mai 2026

En fantastisk oplevelse, på alle områder!

⭐⭐⭐⭐⭐ (og så lige en ekstra i hjertet 😉)

En helt fantastisk oplevelse fra start til slut! Vesterhavscaminoen har simpelthen styr på det hele, fra en overskuelig hjemmeside og informativt materiale til en super varm velkomst, der får én til at føle sig godt taget imod fra første skridt.

Alt har bare spillet max:
rutekortene er nemme at følge, overnatningerne fungerer perfekt, og transporten glider som smurt.

Det gør, at man kan fokusere på det vigtigste, nemlig at nyde turen og den helt fantastiske natur. Og hvilken natur! Smukke, varierende etaper og skøn vandring hele vejen igennem.

Det er virkelig inspirerende at opleve, hvordan to unge mennesker har fået en god idé, ført den ud i livet og samtidig gjort det til en kæmpe succes. Det er imponerende og I gør det simpelthen så godt!

Hvis jeg absolut skal nævne noget, vi “savner” (og det er i småtingsafdelingen), så kunne det være et caminopas, man kunne få stemplet undervejs ved overnatninger, caféer og seværdigheder, ligesom på andre caminoer.
Det ville være en hyggelig souvenir at tage med hjem.

Men helt ærligt: Kunne jeg give en stjerne mere, gjorde jeg det uden at blinke.

Stor tak for en fantastisk tur – vi kommer helt sikkert igen! 🙏

10 mai 2026

Det var vores tredje tur på vesterhavscaminoen Houvig - Årgab

Det var vores tredje tur på vesterhavscaminoen, denne gang gik turen fra Houvig til Årgab. Igen en meget veltilrettelagt tur med god beskrivelse af turen, dog kunne vi have ønsket en kort info hvor langt man skulle følge landevejen fra Søndervig indtil man skulle dreje af og gå mod Bagges dæmning. Dagen efter ville det have været fint med en kort info om at man skulle følge vesterhavsruten 1 hele vejen til Årgab.
Et forslag kunne være at man også kunne give en lille info omkring nogle steder hvor der er bord + bænk til at spise sin medbragte frokost - især på turen fra Ringkøbing til Lyngvig Fyr kunne det have været fint.

Men igen en dejlig vandretur gennem skønt landskab og alt klappede som sædvanligt omkring starten af turen, transport af bagage, overnatninger samt afhentning ved afslutning af turen.
Kan kun sige vi er klar til endnu en etape på vesterhavscaminoen og tak for oplevelsen til teamet bag.

8 mai 2026

Et godt koncept😊

Vores 4. Tur med Vesterhavs Caminoen. Som altid spektakulære ruter og charmerende overnatningssteder. Vi er vilde med konceptet og glæder os til næste tur i august🤗🤸🏿‍♀️

5 mai 2026

Kan kun anbefale VesterhavsCaminoen

Kan kun anbefale VesterhavsCaminoen, vi havde den skønneste tur, der var styr på alt. Vi vi beskeder fra hoteller og omkring vores bagage turen igennem. Ruten vi gik var nem at finde og afhentning var slut stedet var også som det skulle være.

Så perfekt en tur.

1 mai 2026

Jammerbugt ruten

Vi var blandt de 3 første på den nye Jammerbugt rute, så en slags prøvekaniner. Alt fungerede dog problemløst. Vi havde en fantastisk tur med gode ophold og godt vejr. Turen kan klart anbefales.

2 mai 2026

Super god tur i flotte omgivelser

Super god tur i flotte omgivelser. Meget udførlig information fra VesterhavsCaminoen både før og under tur. Hotellerne var også gode og jeg kan varmt anbefale VesterhavsCaminoen.

1 mai 2026

Super oplevelse

Alt var super godt arrangeret. Vi fik en grundig og personlig vejledning inden vi gik afsted første dag. Bagagen stod klar når vi ankom og retur kørsel til startsted var også perfekt.
Det er ikke sidste gang vi booker Vesterhavscaminoen 💪🤩

16 avril 2026

Hej Heidi,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse hos os, og vi glæder os til at se jer igen :-)

Dbh Malthe

Alt var fint.

Alt var fint.

5 avril 2026

Hej Karen,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er super glade for, at du har nydt din ferie hos os og ønsker dig en god sommer :-)

Dbh Stine

Fantastisk natur

Fantastisk natur, flotte hoteller og virkelig god service fra de ansatte

3 avril 2026

Hej Susie,

Mange tak for din anmeldelse.

Dbh Malthe