Vill ge 6st stjärnor till Sara på…
Vill ge 6st stjärnor till Sara på vetpet för snabb och proffsig återkoppling,och all hjälp med min order.
Rekommenderar verkligen vetpet.
Mvh Eva Vesslund
Our mission is to help pets live healthier and longer. 🧡🩺 As Northern Europe's biggest pet health focused webshop, we offer a wide range of veterinary diets, supplements and other products to support your pet's wellbeing. Welcome!
Rekommenderar verkligen vetpet.
Mvh Eva Vesslund
Jag har varit i kontakt med kundtjänst på Vetapet vid två tillfällen den senaste månaden. Första tillfället var när jag beställde produkter till vår katt som precis hade fått diabetes. Jag var stressad och tänkte inte klart. Hade en välkomst kod på 15% och la en beställning. I stort sett när den gått iväg så grämde jag mig att jag inte hade beställt mer av en viss vara som är väldigt dyr. Får kontakt med kundtjänst som med ett leende ( såg det inte men uppfattade det så) sa att de ordnar med en tilläggs beställning med rabatten.
Nu var jag tvungen att kontakta kundtjänst igen för dessvärre blev vår katt hastigt sjuk och vi var tvungna att låta honom somna in. Jag hade ju nu en massa dyra produkter i oöppnade förpackningar som hade gått till spillo.
När jag skrev till kundtjänst så fick jag ett sånt fint bemötande i min sorg och möttes av en flexibilitet man inte är van vid nuförtiden. Jag kan varmt rekommendera Vetapet och ni är mitt förstahandsval val framöver då vi har en kisse kvar🤍
Köpte tuggben från Rauh. Bra precis och allt gick smidigt