Personalet har god tid til evt. Spørgsmål alle i klinikken tager sig godt af os og vores lille hvalp vi får gode råd med på vores vej og god støtte på telefonen hvis jeg ringer med et problem.
L'entreprise a répondu
En fornøjelse at tage sin hund med til Byens Dyreklinik. Man føler sig både som ejer og hund velkommen og mødt. My skulle have klippet kløer, og jeg havde som altid booket en tid hos Rikke. My er en... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fik den dyrlæge min hund efter min mening er mest tryg ved selvom det var en anden der stod på. Jeg mente ellers jeg havde "bestilt" den dyrlæge men uanset sætter jeg stor pris på at det kunne la... Voir plus
L'entreprise a répondu
Min hund har sår på hornhinden, og det er en større omgang. Men alt hos Byens Dyreklinik er bare godt, og jeg oplever virkelig at de gør alt for at hjælpe ham 🥳 Tror ikke noget kan gøres bedre!... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Byens Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Taastrup. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Taastrup Hovedgade 98, 2630, Taastrup, Hovedstaden, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 69 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines

God og hurtig behandling
Sød og hjælpsom personale
Fornuftige priser

Réponse de VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
Super personale og super dyrlæger det kan ikke være bedre tak for det👍🏻

Réponse de VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
Hos byens dyreklinik få man den bedste service og behandling

Réponse de VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
FANTASTISK service og meget professionel håndtering hele vejen igennem

Réponse de VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
Man bliver altid modtaget med et smil på læberne, samt i svare altid på ens spørgsmål.
Kan kun anbefale jer til andre.

Réponse de VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
Det er altid en fornøjelse af besøge jer
altid kompetent behandling og svar på spørgsmål.

Stadig super tilfreds, skal bare lige have løst problem før der 5 stjerner😉

Réponse de VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
My skulle have klippet kløer, og jeg havde som altid booket en tid hos Rikke. My er en lille forsigtig hund, og Rikke ved præcis hvordan hun skal møde My. Rikke giver sig tid og lytter og svarer på alle mine spørgsmål. Jeg giver jer mine varmeste anbefalinger.

Réponse de VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
Jeg mente ellers jeg havde "bestilt" den dyrlæge men uanset sætter jeg stor pris på at det kunne lade sig gøre at bytte så min hund der er utrolig bange for dyrlægen fik den mest trygge konsultation.

Réponse de VetGruppen - Byens Dyreklinik Taastrup
hurtig at komme til, god kommunikation venligt personale, god behandling