Pas op! Reageert niet op de mails!
Geen reactie op de mails waarin ik vraag om een retourlabel. Ik heb een accu ontvangen die niet past en ik graag wil retourneren. Ik kan dus mijn verkeerd bestelde accu niet terugsturen.
Vettebanden: Jouw Fatbike Specialist Expertise in fatbike-onderdelen Bij www.vettebanden.nl zijn wij gepassioneerd over fatbikes. Onze missie is om de fatbike-community te voorzien van de beste onderdelen en accessoires om de ervaring van elke rijder te verbeteren.
Pays-Bas
N'a pas répondu aux avis négatifs
Topservice!! Bestelde voorheen onderdelen hij AliExpress. Scherpe prijzen en supersnelle service. Bestelde onderdeel volgende dag binnen!! loont de moeite niet om bij Ali te bestellen. Weet in het vervolg waar ik moet zijn voor onderdelen!!
Omdat ze me goed geholpen hebben bij een foute verzending.
Direct antwoord en het goede toegestuurd
Zeer aan te bevelen!
Bijzonder klantvriendelijk en behulpzaam.
Ruime keuze op de website, prima levering, redelijke prijzen.
In dit geval nieuwe remsets voor een fatbike. Ziet er goed uit, lengte van kabels is goed.
I purchased a battery for an Ouxi fatbike, all good!
Na een klein probleempje met de band en een slechte recensie van mijn kant ben ik benaderd door het bedrijf
Ze hebben het zeer netjes met mij opgelost hiervoor geef ik ze echt een dikke 10 heel prettig afgehandeld super bedankt koop hier uw fatbike banden en je zit sowieso safe

Réponse de Vettebanden
Goede service , vriendelijk. Bij vragen , hulp van artikel word er extra uitleg gegeven.
Vriendelijke en betrouwbare verkoper. Na een aantal vragen overstag gegaan om een fatbike en een e-step te kopen. Producten van goeie kwaliteit en het was snel binnen. Ik ben zeer tevreden
Voor mijn zoon een buitenband voor zijn fatbike besteld. De levering had vertraging en dat is keurig opgelost door vettebanden.nl
Zoon is helemaal tevreden over de band en ik zeker ook over de service!
Zeer tevreden met de aankoop van de onderdelen voor mijn fatbike.
Snelle levering, goede kwaliteit!
Geweldige bandenset! Snel geleverd en topkwaliteit
Ik heb onlangs een nieuwe buiten- en binnenband voor mijn fatbike besteld en ben ontzettend tevreden. De levertijd was een aangename verrassing; ik had mijn bestelling al binnen enkele dagen in huis, veel sneller dan de aangegeven levertijd.
Ook over de kwaliteit heb ik niets te klagen. De banden voelen zeer stevig en robuust aan, precies wat je nodig hebt voor ruig terrein. Het monteren ging ook zonder problemen en ik heb sindsdien al een paar ritten gemaakt. De grip is uitstekend en ik heb het volste vertrouwen in de duurzaamheid. Een absolute aanrader!
En savoir plus sur les différents types d'avis.