L'entreprise a répondu
Achtung, wer von seinem Widerrufsrecht Gebrauch machen will. Bekommt nicht seine komplette Zahlung zurück. Ich habe keine Leistung in Anspruch genommen und trotzdem nur die Hälfte zurück erstatte... Voir plus
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Alles verliep zoals beloofd. De medicatie wordt tijdig verzonden en op de afgesproken dag geleverd. De opvolging is prima. Vragen worden steeds beantwoord. Verlening is makkelijk aan te vragen en wordt niet gepushed. Duidelijke informatie.

Réponse : Vi Lifestyle
Vriendelijk ondersteuning. Het levering en gebruik van medicatie is gemakkelijk.

Réponse : Vi Lifestyle
De basis is goed van het bedrijf. Maar er lopen te veel dingen langs elkaar heen. Waardoor er een hoop dubbel gaat en sommige dingen niet goed lopen.

Réponse : Vi Lifestyle
Goede communicatie. Heeft me erg goed geholpen. Ben 12 kilo afgevallen en blijf nu goed op gewicht. Had lichte bijverschijnselen zoals misselijkheid en hoofdpijn. Ook vermoeidheid maar dat was na 2 weken gebruik voorbij

Réponse : Vi Lifestyle
Erg slechte begeleiding, wel voor betaald maar stelde niks voor. Ook na de behandeling helemaal geen contact meer opgenomen.Ik kan het iedereen afraden, je betaald genoeg maar krijgt er niet de hulp van.

Réponse : Vi Lifestyle
Vorig jaar februari gestart met het team VI lifestyle , nu 23 kilo lichter , gezonder en vol energie. Mede dankzij de begeleiding van het team VI lifestyle , heel fijn om te sparren, advies te krijgen en ondersteunt te worden door het medisch team. Het team staat direct voor je klaar.

Réponse : Vi Lifestyle
* Always easy contact, In case of any question they are reachable on time, following the weight loose period

Réponse : Vi Lifestyle
Zeer tevreden in 6 weken 6 kilo kwijt geen sporten.

Super Beratung ,sehr schnelle Lieferung !!! Super Ergebnisse

Réponse : Vi Lifestyle
If you want the medication without leaving the house, this is an option. You lose weight as the medication decreases hunger. But it’s very expensive and don’t expect any guidance. I followed the program for 1,5 year. IT or admin issues continued to exist during this period, for example they always mix up the dosage upon program renewal, just received an email that my program is finished while I have 1 month to go. I started with the full package including a teams session with the diëtist but the info received was nothing you do not already know, its generalist and not tailored to you as a client. You provide weekly updates about your weight etc but no one ever responds, so it seems mainly data collection. In short I would not recommend. There are cheaper and equally safe ways to get the injections.

Réponse : Vi Lifestyle
Always check up, always answering questions, always sending weekly check ups to fill in, great advisors.

Réponse : Vi Lifestyle
Fijne begeleiding bij het afvallen, op afstand maar beschikbaar wanneer nodig.

Réponse : Vi Lifestyle
Ik was aanvankelijk sceptisch bij de bestelling omdat je eerst moet betalen ( fors) en dan maar hoopt dat je bij een betrouwbaar bedrijf hebt besteld.
Maar al snel kreeg ik contact met een buitengewoon aardige en begripvolle verpleegkundige en kreeg ik de volgende dag de bestelling thuis.
Zij had eerst alles uitgelegd en in de bijsluiter staat ook precies wat je moet doen.
Na de start merkte ik meteen dat mijn voortdurende trek in eten weg was. De porties worden kleiner ( je zit eerder vol) en tussendoor denk ik niet steeds aan eten. Uiteraard moet je bewegen, niet te vet en calorierijk eten anders heeft het totaal geen nut.
Voor mij is dit precies het steuntje in de rug dat ik nodig had. Het motiveert ook enorm dat je op de weegschaal écht ziet dat je afvalt.
Ik kan dit ( mits je gezondheid dat toelaat) iedereen met overgewicht aanraden.

Réponse : Vi Lifestyle
Gegevens invoeren ging mis, wekelijks update mails ging mis, opsturen ging mis en hoge verzendkosten waar vooraf slecht duidelijkheid over werd gegeven

Réponse : Vi Lifestyle
Great support and guidance. All information shared in a useful manner.

Réponse : Vi Lifestyle
duidelijke info, wekelijks contact en een mogelijkheid om telefonisch je vragen te stellen.