1. Producteur de musique
  2. Studio d'art
  3. Musicien
  4. Studio d'enregistrement

Écrit par l'entreprise

Vibe Studio er et musikstudie, hvor vi leverer skræddersyede musiksessions, der omfatter mix, master og beats. Vores erfarne musikproducer er her for at bringe dine musikalske visioner til live. Uanset om du er en etableret kunstner eller ny i gamet, garanterer vi en professionel og inspirerende oplevelse, der løfter kvaliteten af din musik. Lad os sammen skabe noget ekstraordinært - velkommen til Vibe Studio.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

10 avis

Super imødekommende og altid med en…

Super imødekommende og altid med en fantastisk energi. Meget professionel og virkelig dygtig til sit arbejde. En rigtig god oplevelse fra start til slut – kan varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐

22 février 2026

Helt igennem en fornøjelse at arbejde…

Helt igennem en fornøjelse at arbejde med Jens Stuart, han er super professionel og produktet blev topklasse. Jeg kom bare ind af døren med en tekst og idé uden den store erfaring, men det færdige nummer blev super fedt. Skide hyggeligt også. 5 stjerner.

14 novembre 2024

Kan klart anbefale Vibe Studio til alle der tager sin musik seriøst🔥

Kan klart anbefale Vibe Studio til alle der tager sin musik seriøst🔥Jens har virkelig styr på sine ting, er en super dygtig producer og har massere af viden og erfaring inden for branchen at dele ud af ✅ Jeg har selv arbejdet sammen med ham og er super glad for den profesionelle tilgang han har, samt den indsigt i musikken han efter mange år i studiet, har samlet sammen👌 Hvis din musik mangler det sidste skub i den rigtige retning, så tøv ikke med at tage fat i Jens, da han klart vil kunne hjælpe sig på vej⭐️

- Lasse fra Rapzonen

19 janvier 2024

Jens og Vibe Studio har mine varmeste anbefalinger!

Vibe Studio er helt klart stedet hvis du vil kickstarte din musikkarriere! Først og fremmest er lokalet og udstyret top-notch, og man føler sig lynhurtigt hjemme. Men før det hele kan gå op i en højere enhed, er man nødt til at have en dygtig producer bag knapperne, og det får du i Jens, manden bag Vibe Studio. Jeg har ikke set et højere engagement hos nogen anden producer; Jens brænder for musikken og sætter altid artisten først.

Udover at være ekstrem effektiv og hurtig bag skærmen og tasterne, er Jens en utrolig stærk lyriker der altid kan hjælpe med tekst, flow og toplines. Jeg har erfaret i løbet af mine mange sessioner med Jens, at jo mere du selv bringer, jo mere får du igen, men du kan altid være sikker på at Jens' hjerne kører på højtryk i alt hvad han foretager sig - effektivitet er nøgleordet!

Hvis du har drømme om at tage din musik til næste niveau, giver jeg uden tvivl Jens og Vibe Studio min varmeste anbefaling; jeg har aldrig fortrudt en session eller et forløb med Jens

18 novembre 2023

VIBE studio er en kæmpe Vibe

VIBE studio er en kæmpe Vibe.
Jens er BY FAR den bedste producer jeg har arbejdet med.
Alle min bedst producerede tracks kommer fra Jens, og vores samarbejde.
Kvaliteten er tip top, og studiet fås ikke federe.
Han er ik kun genial bag tasterne, men selv en virkelig dygtig artist/freestyle rapper, der ved hvad han snakker om.
Alle min sessions med Jens har været en kæmpe succes, og givet min musikkarriere bedre forudsætninger.
Han fanger min ideer med det samme og samarbejdet bliver fuldendt af hans indspark.
Jens kommer tit med ideer til et andet og måske bedre flow, levering, punchlines, og tekst.
Udover det er han en super flink fyr og helt nede på jorden.
Jeg ved Jens arbejder med folk der lever af musikken til daglig, men også nybegyndere.
ALLE ER VELKOMMEN I VIBE STUDIO
Hvis din musikkarriere skal nå nye højder, er Vibe Studio det helt rette sted.
Ses d.28 my man.

MIBE

4 janvier 2024

Ekstraordinær god producer

Jens Stuart - manden bag Vibe studio, er en enormt dygtig producer, der ligesom navnet på studiet, viber med de artister han arbejder med. Ikke nok med at han lave nogle sindssygt fede beats, er han også virkelig dygtig til at gå på kompromis med den artist han arbejder med, i form af at både guide artisten og lytte til artistens foreslag til hvordan flowet i sangen skal være. En kæmpe anbefaling af arbejde med Jens herfra, han har produceret størstedelen af min musik og jeg har været lige tilfreds hver gang! Han er den eneste producer jeg har lyst til at arbejde med, grundet hans kæmpe dedikation for det arbejde han sætter sig for!

4 novembre 2023