Beste Vibies
Beste Vibies
Tot mijn grote verbazing, kreeg ik bericht dat de vibes niet retour genomen kon worden.
Grote verbazing, want dit ding is alleen uit de doos geweest om te kijken. Wat me dus niet beviel, wat ik zag. Dus retour, net zoals een eerder bestelde vibrator, zie hieronder!~Ik ga dit ook melden bij Bol.com idem bij trustpilot, dat ik dit een waardeloze actie vindt. Omdat jullie heel goed zien, ruiken, dat het nooit gebruikt is! Het is alleen verstuurd in een doosje van zooplus, omdat de originele doos, per ongeluk weg is gegooid( door mijn vriend, ivm oud papier die dag) De reden van zo laat retourneren is, dat ik helaas corona had. Dus nog eens niet in staat was, laat staan de puf, om nog maar iets met jullie magic wand vibrator heb kunnen doen.
Dus WAT is nu de echte reden, dat jullie het niet retour nemen?? Het is een RECHT van de consument, om te retourneren. En al helemaal, als het nooit is gebruikt! Alleen uit de originele verzenddoos gehaald, uit de verpakking van artikel gehaald, en weer terug gedaan! Niks meer en minder! Dus kijk uit naar uw antwoord,
Ondertussen ga ik het melden op Trustpilot.
in afwachting van uw reactie,
mvg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DEZE IS WEL GEWOON RETOUR GEGAAN!
Bestelling 1179594103
Satisfyer Pro Penguin Luchtdruk Vibrator
Satisfyer Pro Penguin Luchtdruk Vibrator
€ 31,50
Verkoper: bol.com
Geretourneerd
Bezorging
Retour
1 artikel is 7 januari 2021 retour gemeld.
We hebben 1 retour artikel geaccepteerd.
We betalen je meteen terug. Je hebt al betaald met creditcard. Het geld staat dan binnen 5 werkdagen op je rekening.
Bekijk de laatste informatie met je Track & Trace code:
3SEAIW382776877