5 stjerner
Fik en corny bar med på en 100 kr ordre og varen kom efter 2 dage

Réponse de Viborg MC Værksted
Viborg MC Værksted er et værksted, hvor der bliver lagt vægt på at få din maskine lavet rigtig første gang, så du ikke skal bruge din tid unødig. Salg af ATV, crossere og scootere, samt elscootere. Service og reparation af alle Scootere, ATV, MC og MX. Salg af reservedele til mange forskellige mærker, samt tilbehør, dæk og udstyr. Vi tilstræber os på at alt hvad der er på shoppen er fysisk på lageret. Velkommen hos Viborg MC Værksted.
Jegstrupvej 10, 8800, Viborg, Danemark
Fik en corny bar med på en 100 kr ordre og varen kom efter 2 dage

Réponse de Viborg MC Værksted
Tak for en hurtIg ekspedition.
God service

Réponse de Viborg MC Værksted
Meget hurtig ekspedition og levering.
Bestilte en slange til en crosser omkring middagstid, og allerede dagen efter kunne jeg hente den i pakkeshoppen.
Varm anbefaling herfra!

Réponse de Viborg MC Værksted
Jeg havde en rigtig god oplevelse - Søren virker reel og dygtig. Jeg kommer bestemt igen 👍

Réponse de Viborg MC Værksted
Super service og god vejledning ved køb af ny Atv.
Alt fungerede fint, jeg fandt det jeg manglede på hjemme siden, og et par dage efter var det klar til afhentning

Hurtig levering - 2dage met PostNord
Gode priser
Et godt udvalg

Réponse de Viborg MC Værksted
Søren fra viborg mc er altid grundig og utrolig dygtig ka kun anbefale viborg mc

Réponse de Viborg MC Værksted
Super professionelle folk, god rådgivning og meget flinke. Man fik både en hyggelig snak og god service til en god pris.

Hurtig levering bestilte kl 11 og modtog allerede varerne næste dag
Når man lige står og mangler et originalt benzin filter til og oliefilter værktøj til sin gamle BMW K100RS fra 1984, så er det dejligt man ved hvor delene kan skaffes hurtigt og nemt.
Viborg MC Værksted har lynhurtigt leveret en bremsekontakt til min Yamaha, prisen var kun 10% af hvad den originale koster (500 kr.) og kvaliteten er tilsvarede den originale eller måske bedre.
Super og hurtig ekspedition.
Jeg bestilte min vare om eftermiddagen, og den var fremme mindre end et døgn efter.