Viborg MC Værksted Avis

4. Atelier de réparation de scooters
  5. Concessionnaire de motos
  6. Concessionnaire de scooters
  7. Magasin de pièces et d'accessoires pour motos

Viborg MC Værksted er et værksted, hvor der bliver lagt vægt på at få din maskine lavet rigtig første gang, så du ikke skal bruge din tid unødig. Salg af ATV, crossere og scootere, samt elscootere. Service og reparation af alle Scootere, ATV, MC og MX. Salg af reservedele til mange forskellige mærker, samt tilbehør, dæk og udstyr. Vi tilstræber os på at alt hvad der er på shoppen er fysisk på lageret. Velkommen hos Viborg MC Værksted.

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

5 stjerner

Fik en corny bar med på en 100 kr ordre og varen kom efter 2 dage

30 septembre 2026

Kære David.
Tusind tak for din anmeldelse!
Håber vi ses igen på www.viborgmcvaerksted.dk!

Meget hurtig ekspedition og levering.

Meget hurtig ekspedition og levering.

Bestilte en slange til en crosser omkring middagstid, og allerede dagen efter kunne jeg hente den i pakkeshoppen.

Varm anbefaling herfra!

22 septembre 2026

Kære Thomas.
Tusind tak for din anmeldelse. Håber vi ses igen på www.viborgmcvaerksted.dk!

Jeg havde en rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse - Søren virker reel og dygtig. Jeg kommer bestemt igen 👍

1 septembre 2026

Réponse de Viborg MC Værksted

Hej Alexander, tusind tak for din anmeldelse! Hilsen Viborg MC Værksted. www.viborgmcvaerksted.dk

Alt fungerede fint

Alt fungerede fint, jeg fandt det jeg manglede på hjemme siden, og et par dage efter var det klar til afhentning

16 avril 2026

Kære Thomas
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder utroligt meget for os at høre!

Håber vi ses igen hos www.viborgmcvaerksted.dk!

Præcis handel😃👍

Hurtig og præcis handel.

19 avril 2026

Kære Finn
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder utroligt meget for os at høre, at dit køb er gået som det skal.
Håber vi ses igen på www.viborgmcvaerksted.dk til flere MC-opgraderinger og mere MC-service!

Hurtig levering

Hurtig levering - 2dage met PostNord
Gode priser
Et godt udvalg

31 mars 2026

Kære Jakub

Professionelle folk

Søren fra viborg mc er altid grundig og utrolig dygtig ka kun anbefale viborg mc

30 janvier 2026

Kære Morten
Håber vi ses igen hos www.viborgmcvaerksted.dk til flere MC-opgraderinger og mere MC-service!

Det dur!

Rimelige priser. Hurtig levering. Netop som vi kan lide det. 👍🏼

24 juin 2025

Kære Nicolai

Super hurtig levering.

Når man lige står og mangler et originalt benzin filter til og oliefilter værktøj til sin gamle BMW K100RS fra 1984, så er det dejligt man ved hvor delene kan skaffes hurtigt og nemt.

1 avril 2025