2,3

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

10 avis

Jag har köpt mörkläghningsgardiner från…

Jag har köpt mörkläghningsgardiner från detta Företag och det är defitivt inga Mörkläggningsgsrdiner. De släpper in lika mycket Ljus som vanliga Gardiner som man dessutom kan köpa i vilket Lågpris Varuhus som helst för halva Priset. Detta är ingen seriös Firma. Jag kommer aldrig handla något här mer

26 avril 2026
Avis spontané

Jag körde skåpet till tippen direkt…

Jag körde skåpet till tippen direkt efter monteringen, träet höll inte för att skruva i det. Eftersom jag var så dum så jag köpte av dem ännu en gång efter att tidigare ha fått en vara av mer än bedrövlig skick och vet hur svårt det är att hantera retur, så iddes jag inte påbörja den processen igen.

13 février 2026

Sämsta stället

Sämsta stället. VARNING beställde en dubbelsäng därifrån och i princip allt kom trasigt från stomme till madrass. Färgen hade lossnat och trä bitarna var inte ens till rätt säng. Ursh och deras kundtjänst försöker lura en hela tiden med att man ska få tillbaka 1000kr från 8000kr jäkla skämt !!!

23 septembre 2025

Retura med bytesrätt

Jag har beställt ett erbjudande som bestod av 2 positionsstolar. Fick en av dem hade skador på flera ställen. Nu försöker jag byta den defekta stolen men det verkar att företaget godkänner inte bytesrätten. Man får ekonomisk ersättning i stället. Man returnerar den defekta varan men man får inte en ny. Det står inget om dessa regler på företagets hemsida. Beklagligt!!

8 juillet 2024
Avis spontané

Varning - bottenföretag! Klen järnsäng som inte gick att montera. Bluff!

Beställde en järnsäng. Paketet var trasigt när det kom och budet hade bara lagt det i snön. Det visade sig att sängen bestod av bortåt 70 smådelar, inga hela delar längre än 2 dm. Ytterst svårmonterad och vissa hål borrade fel så att skruvar ej passade. Mitt sämsta köp någonsin. En ranglig säng, målad med svart sprayfärg som repades av redan under monteringen. Eftersom det tog så lång tid för mig att montera, 3 månader, var det försent att reklamera. Trodde in i det sista att det skulle lycjas. 2.500 kr för en uppsättning tältpinnar som knappt orkar bära upp resårmadrassen jag lade på. Inga sidstycken heller, så madrassen vilar inte i någon låda utan löst ovanpå och glider åt sidan. VARNAR å det bestämdaste för denna firma. Omöjligt att returnera saker också, ska ofta till Kina och portot är på flera hundra kronor.

31 mars 2024

Trasigt skrivbord

Beställde ett skrivbord i återvunnet trä.
Det kom rätt snabbt men,
paketet anlände trasigt och skrivbordet var sprucket och delar hade gått av.
Låg kvalitet på skrivbordet och packat utan skydd. Har försökt nå kundtjänst men ingen återkoppling.
Kollade omdömen i efterhand och det verkar vara standard att få trasiga produkter från VidalXl. Skulle kollat före.

13 octobre 2022
Avis spontané

Sängbordet levererades med skador och…

Sängbordet levererades med skador och förpackningen var full av damm och sågspån. Dessutom var ytmaterialet ihopsatt på ett oproffsigt sätt. Jag begärde full retur eller tillgoda för hela beloppet. Eftersom jag inte ville ha produkten fick jag endast tillbaka en bråkdel av inköpspriset.

27 juin 2022
Avis spontané

Köpte som jag trodde färdiga lådor för…

Köpte som jag trodde färdiga lådor för planering i impregnerad furu med mått 150x56x48 cm. Varning! Allt kom som lösvirke! kräver att du borrar och skruvar ihop varje pinne själv till en färdig låda! Betydligt billigare att köpa lösvirke själv. Tycker dessutom inte bilden stämmer med vad som levererats, då bilden visar snygga ihopfasade kanter i hörnen! Levererade pinnar är avkapade i 90-graders vinkel!

23 mai 2021
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit