Købte 4 stk. Flip'N Drain Jar, 2 store og 2 små - smarte beholdere. Der var imidlertid en produktionsfejl på de store glas, men Vidcomhome kontaktede mig straks for at rette op på tingene. Det giver... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg vil gerne vide, hvordan det kan være, at firmaet Vidcom Danmark har samme adresse, som Vidcomhome? Førstnævnte får MEGET dårlige anmeldelser, men Vidcomhome får fine anmeldelser. Forklaring?
L'entreprise a répondu
Jeg købte to ark genanvendeligt bagepapir, der ifølge beskrivelsen skulle kunne genbruges op til 1000 gange. Desværre begyndte det ene at gå op i midterfolden efter kun at have været i brug to gange... Voir plus
Ekstraordinær fantastisk service - tusind tak! Bestilte for første gang diverse ting hos jer, bl.a. køkken gadgets og gaver til et barn. Udover hurtig levering og produkter af fin kvalitet, så var d... Voir plus
Vidcom Home - Vidcom Brugbare kvalitets produkter du kender fra dit lokale supermarked.
Danemark
Købte 4 stk. Flip'N Drain Jar, 2 store og 2 små - smarte beholdere.
Det giver mig et indtryk af, at firmaet først "slipper" mig når alt er OK - super godt.

Réponse : Vidcomhome
Førstnævnte får MEGET dårlige anmeldelser, men Vidcomhome får fine anmeldelser.
Forklaring?

Réponse : Vidcomhome
Jeg havde en dialog med Helle som oplyste mig om at den Star Crusine stegepande og en Sauterpande som jeg efterlyste egentlig var udgået af sortiment, men de ville lige kigge efter om der var nogen der havde gemt sig på lageret, det viste sig så at der alligevel var en enkelt af hver på lageret som jeg så købte og og modtog dem i dag, jeg har igennem de sidste, vel 15 - 20 år brugt den samme stegepande flere gange om ugen og de er utroligt holdbare og nu kan jeg så fortsætte med at bruge samme pande - jeg er meget tilfreds med handlen:-)
Simpelthen den bedste service og betjening især Helle 😀. Tusinde tak for hjælpen. Super gode varer og hurtig levering. Varme anbefalinger herfra 🤗
Jeg bestilte nogle køkkenting og andet d. 26.1.26 og modtog pakken allerede d. 28.1.26. Varerne var fine og præcis, som beskrevet på hjemmesiden. Alt var pakket fint og forsvarligt ind.
Jeg er meget tilfreds og det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler her.
Skønne varer. Nemt at bestlle kommer hurtigt, dog levere post nord ikke hvor jeg beder om, men det er ikke jeres skyld. Glæder mig til at få hængt min lille fuglehus ( postkasse op,,) det er nu anden gang jeg bestiller hos jer. Dog sidder lys mændene ikke særlig godt fast, så den ene pære er allierede gået i stykker
Øv øv
Havde købt en gave der var blevet lidt “krøllet” under fragten. Sendte en mail med billeder til kundeservice. Havde dårligt nået at trykke send, før der kom mail tilbage fra Helle og to dage senere modtog jeg en ny pakke. Kundeservice i verdensklasse!!
Meget flot kundeservice og behandling i det hele taget. Billigt men godt til prisen.
Da jeg for nogle uger siden for første gang bestilte hos VidcomHome var jeg noget nervøs ved at skulle placerer en ordre hos en virksomhed, som jeg ikke tidligere havde hørt om, og med mange tidligere dårlige erfaringer med online-shopping i bagagen, sådan helt generelt, så havde jeg ikke den helt store tiltro til, ej heller, at denne shopping-oplevelse skulle forløbe uproblematisk.
Det gjorde den så heller ikke helt. For da jeg modtager mine produkter (2x Krydderisæt) som i øvrigt intet fejler, bliver jeg skuffet over farveforskellen på lågene, der i den ene kasse er mørke, mens de i den anden kasse er langt lysere.
Jeg klager til VidcomHome, men trods at det er mig der har misset den lille note på salgsartiklen, hvor der fartisk står skrevet, at farveforskel kan forekomme på bambuslågene, så bliver jeg modtaget af en yderst hjælpsom og kompetent medarbejder, der strækker sig længere end man kan forvente, for at hjælpe mig til at få en god købsoplevelse. Hun tilbyder at jeg kan returnerer den ene kasse, og så vil hun personligt forsøge at finde en anden kasse der farvemæssigt matcher med lågene på den kasse, som jeg har valgt at beholde.
Da det lykkedes bliver jeg ringet op, og taget med i processen, og jeg føler mig super prioriteret som kunde, trods fejlen i virkeligheden lå hos mig. Pakken bliver sendt til mig kort efter.
Trods skuffelse over produktet jeg modtog i første omgang, og som skyldes manglende opmærksomhed fra min side, så kan jeg på ingen måde kalde dette en skuffende shopping-oplevelse.
I processen fik jeg ikke kun løst mit problem med min uønskede vare, men jeg blev også en god købsoplevelse rigere, og blev positivt overrasket over at opleve, at der stadig findes virksomheder, for hvem god kundeservice er en prioriteret del af jobbet.
Tak VidcomHome! Jeg håber at jeres fokus på god kundeservice vil være med til, at jeres virksomhed vinder frem på markedet, og at flere folk vil give jeres webshop en chance i fremtiden! Jeg har ihvertfald ikke fortrudt at jeg tog chancen og bestilte hos jer!
Vh. Stephanie

Réponse : Vidcomhome
Fantastisk service i forbindelse en fejl på varen. Nye produkter blev leveret dagen efter.
Hurtig levering! Fin indpakning! Fine varer, som er præcis, som jeg forventede! Jeg er helt igennem tilfreds 👏
I lørdags købte vi en sprayflaske fra Vidcom i Føtex.
Da jeg søndag inden ibrugtagning skoldede flasken gik den i stykker i det kogende vand.
Sent søndag aften skrev jeg dette til Vidcom.
Mandag morgen kl 08.06 modtaog jeg en mail fra kundeservice i Vidcom, at dette ikke burde kunne ske og at de havde sendt en ny flaske direkte til mig :)
Ekstraordinær fantastisk service - tusind tak!
Bestilte for første gang diverse ting hos jer, bl.a. køkken gadgets og gaver til et barn. Udover hurtig levering og produkter af fin kvalitet, så var der lidt ekstra i kassen uden beregning.
Tusind tak - jeg bestiller gerne hos jer igen og anbefaler jer også til andre!
Jeg bestilte varerne d. 27/11. Jeg fik en ordrebekræftelse kl. 11.54. D. 28/11 kl. 11.15 får jeg en besked om, at pakken er klar til udlevering. - Og det er sågar med PostNord 😀
Det fanme hurtigt service👍
STORT udvalg af mange ting og sager. Overskuelig hjemmeside. Gode priser. Nemt at bestille. Meget hurtig ekspedion/levering
Kan varmt anbefales.
Super hurtig levering og super service efter et lille problem med lampen jeg købte.
Bestilte to Hawaii flammekæder til terrassen, og oplevede til min skræk at den ene lampe i kæden ikke virkede…
Sendte en mail til vidcomhome og bum bum de sender en ny 😊
Fantastisk service og super fin betjening Helle du får et stort 10 tal af mig 👍🏻
Vil klart handle hos jer igen
Fantastisk flink medarbejder og prima kundeservice. Kan varmt anbefales.
Supergode priser (markant billigere pr. solcellefakkel end konkurrenterne for præcis samme produkt), virkelig god service, hurtig levering. Alt i alt fantastisk oplevelse
En savoir plus sur les différents types d'avis.