Hej Kenneth og Phuong Nu er det næsten 3 måneder siden, at vi kom hjem fra den fantastisk rejse til Vietnam og Cambodia I havde organiseret for os. Man siger jo at “Intet nyt er godt nyt”, o... Voir plus
Lisez les avis des autres
Value for money. 3 uger fra nord til syd i Vietnam. Godt arrangeret af Vietnamrejser, gode og engagerede guider, sikre chauffører, som tilsammen gav os en fantastisk rejse. Det lokale kontor stod alti... Voir plus
Vi er netop hjemkommet fra en dejlig ferie i Vietnam. Programmet og rejsen var sammensat af Vietnamrejser med masser af gode oplevelser og alt klappede til perfektion. Vi blev begge ramt af sygdom u... Voir plus
Fra vi første gang kontaktede Kenneth og fremlagde de ønsker vi havde til vores rejse til Vietnam, klappede alt bare til den store guldmedalje. Efter landing en tidlig morgen i Hanoi stod en rep... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vietnam Rejser er et mindre rejsebureau med stor indflydelse, lokaliseret lige i hjertet af Hanoi. Med et team bestående af danske- og vietnamesiske rejseeksperter som deler din passion for at rejse, sidder vi klar til at give dig en autentisk rejseoplevelse. Vi gør altid vores ypperste for at opfylde dine individuelle behov og tilpasse rejsen derefter. Vietnam Rejser står for høj kvalitet, velordnede forhold og en tæt kundekontakt, som til sammen giver de bedste forudsætninger for en god rejse. Vi tror på, at kunderne får den bedste oplevelse, hvis de føler sig velinformerede, trygge og ubekymrede. Dét giver værdi for os.
Coordonnées de contact
40C Yen Phu, Hanoi, Hanoi, Vietnam
- +45 50 20 03 08
- kontakt@vietnam-rejser.dk
- vietnam-rejser.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Helt fantastisk tur …
Helt fantastisk tur og kanongodt organiseret. Vi havde private guider på vores ture, som gav os et godt billede af Vietnams natur og kultur. Alle vores chauffører og guider var der til tiden. Vi fik den tur, som vi havde ønsket efter at have været i god dialog med Kenneth.
Lene og Ole

Sådan Vietnam Rejser!
Efter 18 dages besøg i skønne Vietnam kan vi kun give topkarakter til Vietnam Rejser.
Planlægningen af turen hjalp Kenneth med. Vi mødtes på Teams, hvor han lyttede til vores ønsker om at trekke i Sapa, cruise i Halong Bay og opleve Hanoi, Ninh Binh og Hoi An. Kenneth og teamet fandt hoteller, der havde høj kvalitet og alle med en super god beliggenhed. De bookede hotellerne for os, fandt skønne lokale guider, og de sørgede for alle transfers. ALT klappede i Vietnam og var som aftalt. Michael tog imod os på hotellet i Hanoi, og han gav os en tips til blandt andet steder at besøge, drikkepenge, hævning af penge og sådan håndterer I trafikken. Vi følte os klædt godt på, da vi første gang bevægede os ud i Hanoi, som vi totalt forelskede os. Fantastisk by! SIM kortet, som Vietnam Rejser gav os, havde vi stor glæde af. Vi havde al den data, vi skulle bruge på hele turen, vi fik SMS’er med chaufførernes navne og telefonnumre, og vi vidste at Michael og Phuong kun var et opkald væk, hvis vi havde spørgsmål. Det oplevede vi, da vi i Ninh Binh fik et værelse med udsigt til en parkeringsplads. Vietnam Rejser kom hurtigt op med en to-trins plan, og i løbet af 15 minutter opgraderede hotellet os til deres suite med udsigt til både flod og bjerge – uden ekstra omkostninger. Tak for tippet, Michael og Phuong!
Kæmpe tak for en fantastisk tur. I kender Vietnam, som kun få gør det, og vi kom rigtig langt for pengene. Det var en fornøjelse at arbejde med jer.

Réponse de Vietnam Rejser
Skøn ferie i Vietnam med børn og børnebørn.
Vi havde stor hjælp af Michael fra Vietnam rejser under planlægningen af turen, hvor vores ønsker var lidt anderledes fordi vi var 12 personer med stor aldersspredning.
Resultatet blev en tur som vi alle var meget glade for, og hvor tingene fungerede rigtig fint.
Benny og Sonja

Fantastisk oplevelse med Vietnam Rejser
Vi er lige vendt hjem efter 14 dages rundrejse i Vietnam, og jeg må sige vi er imponeret af Vietnam Rejser. Vi rejste 2 voksne, med 3 børn på 1,5, 3 og 14 år. De havde sammensat en fantastisk tur, baseret på vores egne ønsker. Alle aftaler på turen blev overholdt 100%, alle de lokale guider var fantastiske, alt var over over forventning. De få spørgsmål vi havde til Vietnam rejser under turen, blev besvaret lige med det samme.
Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til Vietnam Rejser, her får du virkelig noget personlig rådgivning og hjælp, og du er ikke "bare" en nummer i rækken af kunder.

En fantastisk ferie
Vi er netop vendt hjem fra vores fantastiske rejse til Cambodia og Vietnam, og vi ønsker at dele vores oplevelser med jer. Det har været en utrolig rejse fyldt med uforglemmelige øjeblikke og skønne indtryk.
Hotellerne har levet op til vores forventninger med en god balance mellem luksus og komfort. Servicen var i top, maden var fremragende, og personalet var utroligt imødekommende og hjælpsomme. De ture, vi har deltaget i, har virkelig beriget vores liv og givet os indblik i kulturen, historien og det daglige liv i begge lande.
Selv transport oplevelserne har bidraget til vores samlede indtryk og har været med til at gøre rejsen endnu mere unik. Det er bestemt ikke sidste gang, vi besøger østen.

Tur guiden Kent
Vi har i dag benyttet os af jeres city tur iog food tastning tur i Hanoi, hvilket var helt fantastisk, aldrig haft bedre guide. Hvis i skal på denne tur kan jeg anbefale at i spørger om at få Kent ( det kalder han sig, da hans navn er svært at udtale😁)
I vil ikke fortryde det👍 bedste guide vi har haft😊👍
Bettina

Réponse de Vietnam Rejser
Vores varmeste anbefalinger herfra til…
Vores varmeste anbefalinger herfra til at rejse med Vietnam rejser!
Har netop været afsted 3 uger fra nord til syd og alt var veltilrettelagt og afstemt efter vores ønsker, meget nærværende og inspirerende guider og Vietnam rejser har været lyn hurtige til at svare på vores spørgsmål undervejs på turen.

Réponse de Vietnam Rejser
Fantastisk service og kvalitet hos Vietnam Rejser!
Vi havde booket en tur i Halong Bay med Vietnam Rejser. Der et hav af muligheder og udbydere og VR hjalp os med at finde den helt rigtige tur med en super kvalitet i skib, transport og oplevelser. Kan absolut varmt anbefales ved ture til Vietnam :-)

Fantastisk tur til Vietnam
Vi havde en helt fantastisk tur til Vietnam i perioden 21.03. - 11.04. 2024
Vi kom selv med et forslag til turen og Kenneth hjalp os med at rette den til. Alt fungerede fra start til slut. Vi var i trygge hænder hele vejen. Vi kan ikke sætte en finger på noget. Turen gik til: Hanoi, Ha Long Bay, Hue, Hoi Anh, Ho Chi Minh, Green Village i Mekong og øen Phu Quoc. Vi mødte Vietnam Rejsers Phung på velkomstmødet, og vi havde Michael på telefonen under hele turen. Det er virkelig betryggende at kunne ringe til Vietnam Rejser, hvis vi får brug for det. Når vi ringede til Michael, vendte han hurtigt tilbage til os med en løsning eller ide. Vi kan kun give Vietnam Rejser alle vores bedste anbefalinger - 5 stjerner er slet ikke nok. Næste gang vi skal til Vietnam, og det skal vi, bliver det helt sikkert igen i samarbejde med Vietnam Rejser. Bedste hilsner fra os til Kenneth, Michael og Phung.

Fantastisk og tryg rejse
Vi havde en fantastisk tur hvor der var styr på det hele. Vi følte os fulgt hele vejen og alt klappede. Vores 4 fantastiske søde og ikke mindst givende og meget dygtige guides i såvel Hanoi som mekong og ho shi min var så kompetente og højnede helt klart vores oplevelse og viden om Vietnam. Skønt med sim kortet så man vidste man kunne få fat i jer og ikke mindst at vi havde data på turen.

Réponse de Vietnam Rejser
Tak for en uforglemmelig tur
Tak for en næsten 3 ugers uforglemmelig tur!
Vi havde fået Vietnam Rejser anbefalet og de overgik vores forventninger på alle måder. Ret hurtigt efter de første samtaler stod det klart, at vi havde valgt det rigtige bureau. Uden at have checket priser og detaljer særligt mange steder, føler vi, at vi fået 100% værdi for vores penge.
Med udgangspunkt i deres mange erfaringer og dybe kendskab til landet lavede de et fantastisk program for vores tur. De tog hensyn til vores specifikke hotelønsker enkelte steder uden at det fik indflydelse på vores program, og de kom med masser af gode råd op til den endelige bestilling.
Fra den første food-tour ved ankomst i Hanoi, nattog til Sa Pa med flere vandredage, sejltur på Halong Bugten, rundtur i Hue, to fantastiske dage på motorcykel imellem Hue og Hoi An med masser af omveje og oplevelser til Hoi An med en sidste-øjebliks bestilling af tur til My Sun templet. Alt klappede og de valgte guider og chauffører var søde, vidende og imødekommende? ”Små” detaljer som morgenmad på et hotel ved ankomst i Sa Pa, transport og opbevaring af vores bagage, mens vi kørte motorcykel osv. sad også lige i skabet.
Hermed de største anbefalinger af Vietnam Rejser. Og vi kan kun tilslutte os alle de rosende ord om Kenneth og Phoung, som andre har skrevet i deres anmeldelser.

Réponse de Vietnam Rejser
Fantastisk god tilrettelagt tur til Vietnam
Vi havde en fantastisk tur, der forløb lige som vi kunne tænke os
Virkelig god service både før og under rejsen. Godt tilrettelagt og varieret program, og direkte kontakt til rejsevejleder i Vietnam med WhatsApp, som nærmest var tilgængelig 24/7.
Rigtig gode forslag til ture og alle med privat guides, både vandreture, cykelture og food tours. Alle guides taler godt engelsk, er lokale og giver et godt indblik i det at leve og bo i Vietnam
Vi var også på en motorcykeltur 2 dage v. Hoi An med vores to drenge på 7 og 12 år. Det var en rigtig god oplevelse og vi følte os i trygge hænder ved de fire motorcyklister. De kørte efter forholdene og efter at der var en 7 årig bagpå. Det kan helt klar anbefales.
Vietnam-rejser får 5 stjerner herfra

Réponse de Vietnam Rejser
Tøv ikke med at bruge Vietnam Rejser!
Det har været en fantastisk rejse til Vietnam i 14 dage i marts 2024.
1000 tak for et godt program. Alt gik efter planen og vi havde Phuong med over WhatsApp - hun svarede gerne indenfor et par timer - sikke en service :-). Og samarbejdet med Kenneth inden rejsen var godt, trygt og grundigt.
Hele rejsen var godt organiseret og de valgte ture passede lige til os (en voksen og 3 børn).
Stor ros til Vietnam Rejser herfra - vi kan klart anbefale alle at bestille en rejse til Vietnam hos Vietnam Rejser.

Fantastisk tur til Vietnam
Vi har haft en helt fantastisk tur til Vietnam - og er kommet hjem med skønne oplevelser fra et spændende land
Vi var to par der rejste samme i 3 uger.
Vi valgte Vietnam Rejser, fordi de var parate til at lytte til vores ønsker, så vi selv kunne være bestemmende om rejselængde og ophold de forskellige steder i Vietnam. Desuden var de villige til at efterkomme vores ønske om Cruise på Mekong og at vi i tillæg, kunne slutte rejsen med 3 dage i Cambodia, hvilket blev en superfin oplevelse også. Så fint, at vi selv havde stor indflydelse på rejsen.
I hele forløbet har der været fin kontakt pr. mail, og vi er hele tiden blevet holdet ajour med opdateringer - så rigtig stor tilfredshed kommunikationen, som også altid var rigtig hurtig.
Alle aftaler omkring transport blev overholdt til punkt og prikke, vi blev afhentet og bragt til de aftalte tider og steder.
Desuden, har vi været særdeles godt tilfreds med valget af hoteller - dejligt centralt og en rigtig flot standard.
Vi giver Vietnam-rejser vores allerbedst anbefalinger.

Réponse de Vietnam Rejser
Velplanlagt og vidunderlige oplevelser i Vietnam
Vi har haft en tre uger lang, fantastisk og oplevelsesrig tur.
Vi tog udgangspunkt i en af jeres tur-beskrivelser, som lå meget tæt på lige præcis det, vi gerne ville. Det talte også positivt i vores valg af rejseselskab, at det var en individuel rejse, og det faktum at I bor i landet gjorde også, at vi tænkte det måske ville gøre det hele mere autentisk. Og det kan vi med overbevisning sige, at det var!
Vores samarbejde med Kenneth inden rejsen og senere i Hanoi med Phoung var tæt, trygt og personligt og meget grundigt.
Hele forløbet var velorganiseret og de valgte turguider var ualmindeligt søde, dygtige og imødekommende mennesker, som var meget behagelige at være sammen med.
Nattog til SaPa, vandredage i højlandet op til Kinas grænse, sejltur på Halong Bugten, fly til Hue og to skønne dage på motorcykel i højlandet tæt på grænsen til Cambodia, oplevelser i Hoi An og skønne, varme stranddage til at slutte af med.
Kan man ønske sig mere?
Vi giver hermed de aller bedste anbefalinger af Vietnam Rejser!

Styr på tingene
Alt klappede - vi havde fået dem til at arrangere en rundrejse i vietnam for vores familie på 3. Alle fly transfers og udflugter klappede og var timede. Og vi fik tilpasset programmet så det passede til en dreng på 8 år også. Så en klar anbefaling herfra.

Réponse de Vietnam Rejser
Vi havde en fantastisk tur med Vietnam-Rejser 3 uger i marts 2024. Skal du til Vietnam, så brug dem :-)
De er professionelle, har stor viden om landet, er super servicemindede, og da vi ankom fik vi et vietnamesisk SIM-kort, så vi til enhver tid kunne komme i kontakt til dem uden at det koster - de får altså vores absolut bedste anbefalinger - vi vil til enhver tid rejse med dem igen :-)

Fantastisk tur til Hanoi og HoiAn
Vi var to voksne i Hanoi og HoiAn i februar 2024, hvilket var en super god tur, hvor ALT var i orden. Vi fik rigtig god hjælp fra Michael i planlægningen, hvor han lyttede til vores ønsker og samtidig bød ind med sit kendskab til landet og lod mig vide, hvilke af mine ideer, der var mindre gode. Der var absolut styr på alt, og det var skønt at rejse uden selv at skulle bekymre sig om, hvordan vi kom omkring.
Både de hoteller, det blev valgt til os og turene vi var på vidner om, at Vietnam Rejser kender landet og kulturen rigtig godt.

Vietnam Rejser kan varmt anbefales
Vi er netop kommet hjem efter 17 fantastiske dage i Vietnam.
Turen er gået over al forventning og alle de mange reservationer, som Vietnam Rejser havde lavet for os forløb gnidningsfrit og til tiden.
Velkomst af Phuong i Hanoi, hoteller, ture, indenrigsflyvninger, pick up alle steder og ikke mindst de mange forskellige guider har tilsammen givet os en oplevelse for livet.
At rejse med Vietnam Rejser giver mulighed for skræddersyede, individuelle rejser til samme pris som andre selskaber tager for store grupperejser.
Det var dejligt at vores familie på 4 ikke skulle være afhængige af andre turister på turen.
Vi fik ved ankomsten udleveret kontaktoplysninger på Vietnam Rejsers kontaktpersoner, som vi kunne bruge i tilfælde af, at vi havde brug for hjælp - Det blev heldigvis ikke nødvendigt.
Vi giver Vietnam Rejser vores bedste anbefalinger

Uforglemmelig Vietnamtur
Vi har haft 3 fantastiske uger i Vietnam. Kommunikationen om rejsen før afgang og med Phuong i Hanoi har været særdeles grundig og informativ. Takket være jeres planlægning og gode guider har vi fået så mange spændende og forskellige oplevelser, som vi ikke havde drømt om. Vi har fået et rigtig godt indblik i både historien, samfundsforhold, naturen og dagligliv.
På rejsen fungerede alt til mindste detalje. Vi kan på det varmeste anbefale jer.

L’expérience Trustpilot