Hej Kenneth og Phuong Nu er det næsten 3 måneder siden, at vi kom hjem fra den fantastisk rejse til Vietnam og Cambodia I havde organiseret for os. Man siger jo at “Intet nyt er godt nyt”, o... Voir plus
Lisez les avis des autres
Value for money. 3 uger fra nord til syd i Vietnam. Godt arrangeret af Vietnamrejser, gode og engagerede guider, sikre chauffører, som tilsammen gav os en fantastisk rejse. Det lokale kontor stod alti... Voir plus
Vi er netop hjemkommet fra en dejlig ferie i Vietnam. Programmet og rejsen var sammensat af Vietnamrejser med masser af gode oplevelser og alt klappede til perfektion. Vi blev begge ramt af sygdom u... Voir plus
Fra vi første gang kontaktede Kenneth og fremlagde de ønsker vi havde til vores rejse til Vietnam, klappede alt bare til den store guldmedalje. Efter landing en tidlig morgen i Hanoi stod en rep... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vietnam Rejser er et mindre rejsebureau med stor indflydelse, lokaliseret lige i hjertet af Hanoi. Med et team bestående af danske- og vietnamesiske rejseeksperter som deler din passion for at rejse, sidder vi klar til at give dig en autentisk rejseoplevelse. Vi gør altid vores ypperste for at opfylde dine individuelle behov og tilpasse rejsen derefter. Vietnam Rejser står for høj kvalitet, velordnede forhold og en tæt kundekontakt, som til sammen giver de bedste forudsætninger for en god rejse. Vi tror på, at kunderne får den bedste oplevelse, hvis de føler sig velinformerede, trygge og ubekymrede. Dét giver værdi for os.
Coordonnées de contact
40C Yen Phu, Hanoi, Hanoi, Vietnam
- +45 50 20 03 08
- kontakt@vietnam-rejser.dk
- vietnam-rejser.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Fantastisk rejseoplevelse
Vi har været på en 15 dages individuel rundrejse i Vietnam arrangeret af Vietnamrejser. Dette har været en pragtfuld oplevelse hvor alt har fungeret helt perfekt, lige fra transfer til/fra lufthavne, valgte hoteller samt i særdeleshed de forskellige ture med lokale guider. Vi har oplevet den samme hjælpsomhed fra Vietnam rejser under opholdet som da vi planlagde vores rejse. Der er ingen tvivl om at vi vil vælge Vietnam rejser igen, når vi forhåbentligt kommer tilbage til Vietnam.
Gitte & Heino
3 perfekte uger
Mig og min kæreste fik Kenneth fra vietnam-rejser.dk til at sammensætte en individuel rejse-pakke på vores 3 ugers tur gennem Vietnam i slutningen af 2014. Det virkede i første omgang lidt vildt at overføre penge fra hele turen til ham, men alt var 100% ærligt gennem hele forløbet, og min erfaring er at man trygt kan gøre det.
Vi havde på forhånd sat os lidt ind i hvilke større ting der var at se og opleve, og der fra var Kenneth god til at komme med yderligere forslag samt få afstemt vores ønsker til hotelkvalitet, hvor store grupper vi ønskede på vores ture, hvilke ting vi ønskede at se, hvornår på turen vi ønskede lidt afslapning mv. Der fra bookede Kenneth ALT: flyveture, sejlture, motorcykeltur, toge, seværdigheder, guider, hoteller/ressort mv., Så fra vi landede i Vietnam til vi satte os på flyveren hjem, var vores eneste opgave at opleve landet (og følge planen); hvilket er fantastisk måde at rejse på når man gerne vil opleve en masse på den mest afslappede måde det er muligt. Vi var generelt positivt overrasket over hvor mange oplevelser han havde gode forbindelser til, og han har god forståelse for hvilke turarreengører og hoteller der leverer god service. Et par gange endte vi med private guides (alle gode), og som bonus havde han lagt et par super luksirøse hoteller ind undervejs når han tænkte vi lige skulle have lidt ekstra afslapning (f.eks. efter 6 dage støvet og bumpet motorcykeltur).
Gik alt 100% som planlagt, nej. Men efter vi har rejst 4+ måneder i asien kan jeg afsløre at det gør det aldrig i denne del af verden (er en del af charmen). Men som en del af vietnam-rejser.dk service fik vi en mobiltelefon på den første dag med numre til alle selskabets medarbejdere; så de par gange hvor en guide eller chauffør ikke ankom kunne vi blot ringe til Kenneth, og så fik han det fikset så hurtigt det var muligt.
Ja og sidst men bestemt ikke mindst: vi var ude og indhente tilbud fra 3 rejsearrangører og vietnam-rejser.dk var 15-20% billigere end de to andre (også lokale) rejsearrangører vi spurgte.
Perfekt arrangement
Kenneth fra Vietnam-rejser havde arrangeret hele vores rundrejse i Vietnam i januar 2016, og alt fungerede perfekt.
Gode hoteller og ikke mindst fantastiske guider gjorde turen til en stor oplevelse. Ikke een eneste gang var der noget der svigtede undervejs, og vi fik således en uforglemmelig rejse til et skønt land, som alle bør unde sig at opleve.
Tak til Vietnam-rejser - vi kommer gerne igen !
Annette og Sten
Topservice. Gode guider, chauffører og hoteller
Gid kommunikation omkring planlægning af turen rundt. Alle vore ønsker, tidsplanen taget i betragtning, blev opfyldt. Guider, chauffører, transportmidler, hoteller er absolut godkendt. Tør roligt anbefale Vietnam-rejser og bruger dem også gerne igen, skulle vi få brug for det. Tak for god tur og godt samarbejde. Berit og Ole Rasmussen
Perfekt service hele vejen igennem
Vi er lige hjemvendt fra 3 ugers ferie i Vietnam. Rejsen blev bestil og skræddersyet gennem Vietnam-rejser.dk, vi kom med ønsker om ferietype og hvilke byer vi ønskede at opholde os i og Kenneth var fantastisk at sparre med og ændre i planer når vi fik nye ideer og indfald.
Hoteller, chauffører, flyvning og togtur, alt kørte på skinner og gik over al forventning. Tusind tak for en fantastisk service!
Spændende oplevelser til en rimelig pris
Jeg kan varmt anbefale Vietnam Rejser som turoperatør. Kenneth Rasmussen har hele vejen igennem været serviceminded, effektiv og hjælpsom mht. at få sammensat et turprogram efter vor hjerter. Turen var på 18 dage, Vietnam fra nord til syd samt Cambodia (Siem Reap og Phnom Penh). Den indeholdt bl.a 6 lokale flyvninger, overnatning på gode og centralt placerede hoteller med morgenmad. Frokost de fleste dage og aftensmad 4 dage. Endvidere gode biler med chauffør og guide, der alle var både præcise til tiden, venlige, hjælpsomme, flexible og meget vidende. Vi blev mange oplevelser regerer, tak ti l Kenneth og Vietnam Rejser for det!
Perfekt service og fed oplevelse
Vi havde fået Vietnam Rejser og deres ejer Kenneth anbefalet af en god ven, og nu sender vi vores stærkeste anbefalinger videre.
Vi besøgte Vietnam i september 2015, og var bl.a. opsatte på at besøge Halong Bay. I den forbindelse kontakede vi Vietnam Rejser, der altid svarede hurtigt, kompetent og uddybende på vores mange spørgsmål. Vi endte med en fantastisk tur på en skøn båd, og alt var præcis, som det skulle være.
Udover at arrangere en uforglemmelig tur, var Kenneth utrolig hjælpsom og serviceminded med hensyn til andre spørgsmål på vores rejse, og bidrog dermed til vores fantastiske tur.
På den baggrund kan jeg stærkt anbefale Vietnam Rejser til alle, der overvejer at rejse til Vietnam.
Suveræn oplevelse
Vi havde en helt igennem perfekt oplevelse i Vietnam. 3 ugers rejse fra nord til syd, hvor alt klappede, ikke en eneste gang manglede der noget. Det til trods for et tætpakket program med ture næsten hver dag for 2 voksne og 2 børn. Kenneth og hans team får de bedste anbefalinger herfra.
Perfekt tilrettelæggelse
Jeg havde fundet Vietnam Rejser på nettet og efter et par mails frem og tilbage havde Kenneth helt forstået hvad vi gerne ville opleve på de forholdsvis få dage vi havde til rådighed.
Alt klappede fra vi blev hentet i Hanoi lufthavn og til vi 10 dage senere blev afleveret i Ho Chi Mind lufthavn.
Kenneth havde arrangeret ture, booket hoteller og indenrigsbilletter. De tur arrangører han samarbejdede med kom punktligt, guiderne var entusiastiske og åbne, og vi havde nogle fantastiske ture med smuk natur og hvor vi kom tæt på den meget venlige og imødekommende vietnamesiske befolkning. Og da vi kun var 2 sammen med en chauffør og en guide, var der rig mulighed for at spørge ind til hvad som helst.
Desuden fik vi udleveret en mobil tlf. med Kenneths nr indkodet, en ekstra tryghed der gjorde man kunne slappe helt af og bare nyde det.
En rigtig god oplevelse.
Stine og Berit
Vores livs oplevelse!
Vi kom i kontakt med Kenneth ret hurtigt, hjemme fra DK af, og han planlagde alt for os i de 3 uger vi var afsted. Visum, ture, hoteller, fly, alt sammen. Da vi så kom til Vietnam, fik vi udleveret en telefon som vi kunne benytte os af. Flere gange ringede han, bare for at høre og alt gik som det skulle. Vi følte os i trygge hænder! Kan kun Anbefal Vietnam Rejser!

Réponse de Vietnam Rejser
Dårlig start på rejsen
Jeg havde bestilt afhæntning fra lufthavnen i Hanoi samt 2 nætter på et hotel. Efter at have brugt lidt tid på at få mit visum i Hanoi lufthavn går jeg så ud får at finde min chauffør. Men der er ikke nogen der står og venter.. Jeg går lidt frem og tilbage fra terminal 1 og 2, men stadig ingen.. Jeg venter i over 2 timer hvorefter jeg beslutter at tage en taxa selv. Jeg kommer så i kontakt med manden bag hjemmesiden hvor han fortæller mig, at han havde glemt det.. Jeg prøvede at ringe til det nr. på hjemmesiden, men det var åbenbart kun et Skype nr.
Så det var en dårlig start på rejsen, anbefaler ikke vietnam-rejser.dk..

Réponse de Vietnam Rejser
Særdeles god service!
En veninde og jeg tog kontakt til Vietnam-rejser inden afgang til Vietnam, hvor vi skrev om hvilke steder, vi ønskede at komme hen. Vi blev tilbudt en backpacker-pakke, som indebar: Visum, taxa (fra lufthavn-hotel), 1. nat på hotel, x-antal ture (som vi inden afgang havde bestemt os for skulle være) og super god service! Vi skulle blot tage kontakt til Vietnam-rejser 3 dage inden vi ville på én af turene.
Vietnam-rejser er meget fleksibel og service minded. Undervejs havde vi nogle spørgsmål, som Vietnam-rejser hurtig gav svar på via. telefonopkald og e-mail - det var både en stor hjælp og en god livline/tryghed. Vi er i dag meget lettede over, at vi bestilte backpacker-pakken gennem Vietnam-rejser, da det gjorde vores rejse meget mere overskueligt med før-bestilte-ture, som forresten var i top-klassen! Vi har kun gode erfaringer med Vietnam-rejse og kan trygt anbefale dem. :-)
Perfekt individuel rejse til Vietnam
Kan varmt anbefale Vietnam-rejser.dk. Vi fik rigtig god hjælp til planlægning af vores Vietnam tur og efter flere mails og en telefonsamtale arrangerede Vietnam-rejser vores tur efter vores ønsker. Alt fungerede som det skulle og Vietnam-rejser havde endda sørget for små detaljer som en lille turrygsæk og lån er mobiltelefon med vietnamesisk sim-kort hvis der skulle opstå problemer - men det gjorde der ikke.
Godt jeg tilfældigvis mødte Kenneth
På en almindelig kaffebar i Hanoi, mødte jeg tilfældigvis Kenneth. Kenneth er en erfaren guide, som har et særdeles stort kendskab til Vietnam. Igennem ham bestilte vi en easyrider tur mellem Hue og Hoi An, hvilket var vores bedste oplevelse på vores rejse i Vietnam. Efterfølgende har vi skrevet mails til Kenneth med spørgsmål, og han har svaret inden for 24 timer. Bedste anbefalinger herfra.
God individuel service
Vi har haft en fantastisk ferie i Vietnam. Vi lagde selv et program, som vi mailede til Kenneth, og han arrangerede så alt det praktiske. Det lykkedes os på to uger at opleve Hanoi, Sa Pa, Halong Bay, Hue, Ho Chi Ming City og Mekong Deltaet. Alt klappede perfekt, og servicen var i top.
helt i top
Jeg rejste med Vietnam rejser sammen med min familien til Halong Bay og Sapa. Turene var rigtig gode og servicen var perfekt.
Jeg vil klart anbefale Vietnam rejser til andre.
L’expérience Trustpilot