Ypperlige blålys briller. Du finner ett snodig spektrum av produkter i denne kategorien; enten er det så latterlig lav-kvalitets glass som må senkes i syre for å rengjøres til 150,- eller latter... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hei, jeg er kjempe fornøyd med alle produktene bortsett fra tannkremen. Da jeg ikke bruker annet en naturlig fett eller i livet, aynes smaken av oljen i tannkremen ikke var noe særlig. Er der mulig o... Voir plus

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires
  2. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

A Scandinavian health & wellness brand.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

A répondu à 14 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

veldig fornøyd med kundeservicen!

veldig fornøyd med kundeservicen! utrolig bra kundeservice! jeg har tidligere bestilt fra vigur og alltid vært fornøyd med deres produkter! jeg kjøpte nylig 3 mineral tannkremer som jeg dessverre ikke likte konsistensen på så jeg sendte mail om at jeg ville returnere de 2 som var uåpna og da fikk jeg pengene tilbake og trengte ikke å returnere produktene tilbake! 10 av 10 kundeservice!

16 avril 2026

Dårlig kvalitet blålysbriller

Ønsket meg Titanium frameless blålysbriller og mottok disse i gave. Dessverre var brillene av svært dårlig kvalitet, innfatning fremstod som løs og skrall mens glassene ga mye gjenskinn og var svært vanskelige å få rene. Kontaktet kundeservice og fortalte om problemet, ønsket mulighet for retur i bytte mot tilgodelapp da brillene ikke lever opp til beskrivelsen fra siden, men kun ble brukt 1 kveld og ikke hadde noen skader. De var ikke villige til å gi meg mulighet for retur da gaven ble kjøpt for lenger enn de 14 dager de tilbyr dette; men dersom brillene har den kvalitet vigur/Odin mener er god nok til å selge til kunder burde det vært uproblematisk å sende disse i retur da de fremstår akkurat slik de var da jeg åpnet gaven. Dette kunne blitt en god kundeopplevelse og jeg kunne blitt en gjentagende kunde, dessverre har ikke denne kvaliteten hverken av produkt eller kundeservice fristet til gjentagelse.

24 mars 2026

Ypperlige blålys briller.

Ypperlige blålys briller.

Du finner ett snodig spektrum av produkter i denne kategorien; enten er det så latterlig lav-kvalitets glass som må senkes i syre for å rengjøres til 150,- eller latterlige dyre briller til over 2000,- (dere vet hvem dere er, svindel).

Vigur gir akkurat det som forventes til en helt rimelig pris. De har god passform, ypperlige "glass".
Kommer til å anbefale Vigur for alle bekjente som søker blålysbriller.

16 mars 2026

Jeg synes det var kjipt å vente 4…

Jeg synes det var kjipt å vente 4 måneder på varene. Betaling gjort ved bestilling. Ingen e-post med forsikringer om at de ikke har glemt meg så jeg purret underveis på status. Brillene var en forhåndsbestilling så jeg var forberedt på litt ventetid, 4 måneder var langt over. Brillene kom på lager men da var ikke resten av bestillingen min reservert til meg

18 mars 2026

Helt ærlig, denne FUNKER!!

Magnesium body lotoin

Dette er helt ærlig det beste produktet jeg har brukt penger på noen gang! Jeg har urolige ben (restless legs) hver kveld og har vært plaget av dette i flere år. En vakker dag kjøpte mannen min denne kremen til meg, og siden den dagen ble livet mitt enda bedre❤️ Jeg måtte helt klart bestille en til da den første jeg fikk ble tom. Endelig finnes det noe der ute som faktisk FUNKER! Den gir en følelse jeg vil beskrive som bedøvende for krampene i bena. Bena mine får ro. Jeg får ro. Jeg får SOVE!!
Jeg påfører den både på leggene og føttene, og krampene gir seg da jeg er ferdig å smøre. Det er faktisk helt sjukt. Tusen tusen takk til Vigur som faktisk har klart det🫶🏼🫶🏼🫶🏼 Jeg kommer alltid til å være takknemlig for oppfinnelsen av dette produktet faktisk🙌🏼 Anbefales skikkelig, skikkelig på ekte!!

23 mars 2026

Forsinket siden desember i fjor

Bestilte produkter i begynnelsen av desember i fjor, men fikk ikke produktene pga at de var utsolgt. Greit nok! Ventet til februar da jeg tok kontakt på nytt. Fikk da beskjed om at produktene var ventet inn om kort tid, så jeg bestemte meg å vente litt til.
Produktene kom inn og ble etter sigende sendt i slutten av februar, hvor PostNord gav melding om at de hadde fått notis om at de hadde mottatt leveranse informasjon, men at de fremdeles ventet på selve leveransen.

Sendte mail til Vigur med spørsmål om leveransen snart kom, hvor de svarte at jeg kunne følge forsendelsen på sporingsnummeret som PostNord hadde oppgitt.
Problemet er at enten har ikke Vigur sendt pakken enda, eller så har PostNord glemt å scanne inn ordren videre til forsendelse.

Alt i alt, en kjip opplevelse og jeg kommer ikke til å handle mer hos Vigur.

8 décembre 2025

Gode produkter, rask hjelpsom kundeservice

Gode produkter og rask hjelpsom kundeservice. Endelig funnet deodorantar uten aluminium som faktisk fungerer mot svettelukt hele dagen. Talgkremene fungerer kjempebra som et beskyttende lag mot vær og vind på vinteren, og lukter godt (har bare prøvd den med urter). Talgkremen er også fin å mikse med foundation, evt ha under sminke som en primer, for de som er plaget med tørr hud.

2 mars 2026
Logo de vigur.no

Réponse : vigur.no

Takk for at du har tillit til merkevaren vår.

Heia Vigur!

Vennlig, respektfull og generøs kundeservice. Og veldig gode produkter!

3 mars 2026
Logo de vigur.no

Réponse : vigur.no

Takk for at du har tillit til merkevaren vår.

Det virker bra men…

Det virker bra , eneste som manglet var bruksanvisning på produktet, måtte gå til en tredjepart for informasjon av inntak og brukerdosering.

2 mars 2026