Vikingflyt Avis

1. Coursier

Informations provenant de diverses sources externes

Professionelle, fleksible og billige

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Holdt mine møbler som gidsel

Jeg havde fået et fast tilbud på skrift inden flytningen. Der stod, at prisen var det samme, uanset hvor mange gange de skulle køre og selvom jeg havde mere end antaget. Og de ville komme med 3-4 mænd og 2 biler. Der kom 2 mand og en bil.
Midt i flytningen bliver jeg ringet op fra firmaet og får besked om, at de stopper midt i flytningen og ikke vil køre det sidste, medmindre jeg betaler 5000 kr ekstra. Det vil de have på skrift, inden de fortsætter.
Det er jeg jo så tvunget til.
Derudover stod flere af mine ting ude i regnen i længere tid under flytningen, mens de bare stod og holdt pause ved siden af.
Efter flytningen manglede der 3 flyttetæpper, som var mine private, samt nogle tomme flyttekasser, jeg ikke havde fået brugt.
Der var også møbler, der fik skadet benene, da flyttemændene valgte at tippe møblerne i stedet for at løfte for at få fat. Der manglede også en vigtig pose med skruer og beslag.
Flyttemændene i sig selv var ret flinke.

4 juin 2026

Pas på! Hold jer fra det firma

Kom desværre til at hoppe på deres “gode tilbud”.
Hold jer langt væk fra det flyttefirma. De er nogle kæmpe hustlere og fortryder, at jeg benyttede mig af dem.
Alle jeres aftaler bliver ændret så snart, at de har jeres indbo. Så tager de det som “gidsel”. Fik en ekstra regning på 11000 kr!!
Det er lige til DR programmet “Kontant”.

1 mars 2026

Fortryder viking flyt

Kan virkelig ikke anbefale dem...jeg havde booket dem til at skulle flytte mine møbler idag....de ændre prisen 3 gange...først ville de gøre det for 4000 kr...så 6000 kr..da de skal køre mere end en gang hæver de prisen til 10800 kr...de ville ikke hente det tredje og sidste læs ..UDEN at de fik de første 10800 kr...på mobilepay eller kontant nu og her...deres chef siger ydeligere i tlf at de vil penge for 3.læs...samt at der skulle være betalt dagen før....det har jeg skisme aldrig hørt om...da min mor skal låne mig pengene...betaler vi IKKE før de sender en faktura eller noget...vi er klar til at gå til advokat hvis det bliver nødvendigt

5 novembre 2020

Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Flyt Danmark som jeg havde booket til flytningen kom ikke, men sendte Viking flyt. De kom 2 timer for sent, havde en alt for lille bil med. Jeg havde skrevet udførligt hvilke ting der skulle flyttes. De havde absolut intet begreb på at flytte møbler, kunne ikke finde ud af få et spisebord ud af døren. De skulle hele tiden snakke om hvordan de skulle håndtere de forskellige møbler, og vi måtte køre to gange, da de heller ikke kunne pakke bilen. Jeg skulle betale med mobilepay til et privat nr, og fik aldrig nogen faktura.

8 septembre 2020

Super god oplevelse

Vores oplevelse med Vikingflyt var over al forventning. Flyttemændene var hårdtarbejdende, effektive og omhyggelige og firmaet udviste STOR fleksibilitet (vi havde regnet med en elevator, der ikke virkede mv.) Stor ros herfra!

16 juillet 2020

Kompetent, effektivt og påpasselig

Var faktisk lidt nervøs på forhånd da jeg bestilte firmaet da der ikke var nogen anmeldelser og deres priser virkede til at være for gode til at være sandt. Men da jeg havde mis kommunikation med døgnflyt,valgte jeg i sidste øjeblik vikingflyt. Og jeg var super glad for dem, de var effektive og passede på tingene.

Fem store stjerner😁

27 mai 2019