Jeg er glad for den købte vin, men de 5***** stjerner gives i særdeleshed for for Mays gode service, da leveringen gik galt. Der blev fuldt op med opringning til mig - og kontakt til WeBrinq straks... Voir plus
L'entreprise a répondu
Når Vinfordig.dk skriver: "Vi stræber altid efter at yde fantastisk service," er det ikke tomme ord. Det oplevede jeg ved mit sidste køb, hvor noget gik galt for fragtfirmaet - de 60 flasker kom i s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Havde bestilt tapas til en større gruppe - men ramte desværre i sygdom på dagen .... her var bare smil på og ingen sure miner over en sen afbestilling - som faktisk endte med at vi tog det bestilte ma... Voir plus
L'entreprise a répondu
Som altid super service og venlig og smilende betjening. En fysisk butik som buger af lækre vine (og andre gode drikkevarer) samt lækre delikatesser samt en onlineshop hvor du kan finde det meste af... Voir plus
L'entreprise a répondu
Siden 2014 har vi distribueret kvalitetsvin og spiritus til hele Danmark. Vi brænder for at levere jordnær service og give dig den bedst muligt oplevelse. Vi ses hos Vin For Dig!
Torvegade 1, 6650, Brørup, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
For nylig bestilte jeg sammen med et par kammerater nogle kasser med blandede flasker til billige penge. Tilbuddet skulle vi forstå, var særligt attraktivt da der var tale om væltede paller med nogle overlevende flasker. Alle kasserne vi modtog havde identisk indhold og efterlod os med fornemmelsen af at der mere var tale om et markedsstunt end et reelt uheld.

Réponse de Vinfordig.dk
Hurtig klar til udlevering, super god rom, som blev pakket pænt ind.

Réponse de Vinfordig.dk
Rigtig fine hvidvine til en virkelig god pris, nemt at bestille og hurtig levering

Réponse de Vinfordig.dk
En fin forretning og online butik.
Bestilte denne gang 2 x 6 flasker vin fra et kaos med væltede flasker.
Der stod forskellige flasker.
Bestilte jo i troen på, at jeg så ikke fik 2 ens kasser 🙈 hvilket er tilfældet. 2 helt identiske kasser...øv

Réponse de Vinfordig.dk
Nemt at finde rundt på deres hjemmeside og gode tilbud dukker jævnligt op, butikken er lige så indbydende som personalet er. Godt tilfreds 👍

Réponse de Vinfordig.dk
Jeg handler ofte hos “Vin for dig” - både på nettet og i deres fysiske butik i Brørup.
De har et godt udvalg i både vin og spiritus - og ved den personlige handel i Brørup er der altid god service fra Marco og Mathias.
De bedste anbefalinger herfra.

Réponse de Vinfordig.dk
Som altid super service og venlig og smilende betjening. En fysisk butik som buger af lækre vine (og andre gode drikkevarer) samt lækre delikatesser samt en onlineshop hvor du kan finde det meste af sortimentet.
Jeg kan kun på det varmeste anbelafe Vin for Dig.

Réponse de Vinfordig.dk
Jeg er glad jeg efterspurgte en ost og nu kan jeg få den men 3 gange måttet gå forgæves på samme vin men gik alligevel med noget 😉