Altid gode vine...nogen gange til latterligt lave priser. Levering er inkluderet ved køb over 499 kr. Meget favorabelt. Levering er altid sket planmæssigt den snes gange jeg har bestilt. Dog sk... Voir plus
Hva kan jeg si? Jeg vet ikke om man som dansker kan helt forstå det her, men prøv likevel: forestill deg være vant med norsk Vinmonopol, mektig glad for rødvin og deretter oppdage Vinmedmere.dk. Enkel... Voir plus
Altid hurtig ekspedition. Har typisk flasker man ikke ser andre steder og altid gode tilbud. Handler gerne igen😊
Jeg ringede for at høre, om jeg kunne hente min bestilling i Vejen, da jeg havde brug for vinen dagen efter, men fik at vide, at det ikke længere var muligt at afhente fra lageret. Straks sagde eksped... Voir plus
VIN MED MERE .DK er Danmarks største webshop med vin & spiritus. Du finder altid et stort udvalg og minimum 7.500 forskellige varianter fra hele verden til stærke priser. VIN MED MERE .DK har en AAA®-kreditrating (Trippel-A) hvilket er den bedst mulige kreditrating. Det er under 2 % af alle danske selskaber som har en AAA-rating.
Sverigesvej 3, 6600, Vejen, Danemark
- 22991455
- Kundeservice@vinmedmere.dk
- vinmedmere.dk
Répond généralement dans un délai de 24 heures
hurtig og korrekt ekspedition
Altid hurtig ekspedition
Vinen lever absolut op til mine…
Vinen lever absolut op til mine forventninger.
Hurtig, effektiv og super vin ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hurtig og effektiv - købte først 6 fl. så blev vi lige nød til at købe yderligere 12 fl. Campo Piano/ den hvide Amarone super god vin til en super god pris 👍🏻
Vinen var mega god, svarede helt til Forventningerne
Det var en super god vin og så nemt med leveringen lige til døren 😊
Hurtig levering og stort sortiment til…
Hurtig levering og stort sortiment til fornuftige priser.
Hurtig service
Fin og hurtig levering
Hurtig levering og da transport…
Hurtig levering og da transport ødelagde en af vinkasserne kom der en ny få dage efter. Super service helt op på terrassen.
Hurtig levering lige til døren
Hurtig levering lige til døren, kan kun anbefales..
Super fin oplevelse!
Bestilte en pakke med 6 flasker vin i påsken, så ordren er højst sandsynlig blevet ekspederet efterfølgende tirsdag. Om torsdagen stod der 6 flasker vin, forsvarligt pakket, i carporten. 🙂
Hurtig ekspedition og ikke en finger at sætte på oplevelsen.
God og hurtig levering igen og med
God og hurtig levering igen og med
Fornuftigt priser.
Hurtig og fejlfri levering
Hurtig og fejlfri levering, alt spillede. Kan kun anbefales.
God hjælp ved valg af hvidvine.
Gode vine og meget andet.
Gode vine, imødekommenhed og altid god service. Hurtig levering.