⭐️⭐️⭐️⭐️
Vin på bordet leverer en rigtig god oplevelse. Han er imødekommende og står altid klar til at forklare og uddybe, så man føler sig tryg i sit valg.
Servicen er professionel, og man mærker tydeligt passionen bag. Kan klart anbefales!
“Vin Paa Bordet er en dansk online vinhandel med fokus på kvalitet, gode priser og personlig service. Vi importerer selv vin fra udvalgte producenter og tilbyder vin hvor du får maksimal værdi for pengene. Vores mål er at give dig en tryg og enkel vinoplevelse, hver gang.”
Danemark
Aucune trace de demande d’avis
Super gode vine samt professionel rådgivning. Fornuftige prise.
Vinpåbordet leverer en service, der i den grad adskiller sig fra mængden. Fra det øjeblik jeg trådte ind i universet af nøje udvalgte vine, blev jeg mødt af en professionalisme og passion, som man sjældent oplever. Sortimentet er kurateret med en tydelig kærlighed til håndværket, og hver flaske fremstår som en personlig anbefaling frem for blot et produkt på en hylde.
Rådgivningen er imødekommende, kompetent og aldrig påtrængende. Man mærker hurtigt, at her er man i hænderne på mennesker, der virkelig ved, hvad de taler om – og som samtidig formår at formidle deres viden med både elegance og ydmyghed. Leveringen var ligeledes upåklagelig: hurtig, omhyggelig og med en fornem opmærksomhed på detaljen.
Alt i alt en oplevelse, der efterlader et indtryk af kvalitet, omtanke og reel passion for vin. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Vinpåbordet og ser allerede frem til min næste bestilling.
Super lækre vine til gode priser. Kan varmt anbefales.
Helt exceptionel gode vine til priser der er til at betale.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super god oplevelse!
Stort og overskueligt udvalg, hurtig levering og virkelig god kvalitet. Kundeservicen er hjælpsom og imødekommende. Kan varmt anbefales!