Heldere website met goede omschrijvingen van de items. Voor mijn gevoel echte parels gescoord! Geluk gehad met dat alle maten passen. Super snelle en keurige verzending en kicken briefje erbij met dan... Voir plus
She is the sweetest and always has the best and most high quality vintage!! Also fair prices and Tessa is so fun on social media. Definitely check out her instagrams! (Psssst also often amazing vin... Voir plus
Ik heb laatst mijn eerste Vintess Vintage pareltje (hello cowboy Carl) via de Instagram storysale gekocht, wat een cadeautje was dit om uit te pakken! Tessa stopt er echt veel liefde en zorg in, heeft... Voir plus
Ik volg Tessa al een ruime tijd op instagram en wordt altijd vrolijk van de storysales! Afgelopen week voor het eerst een blouse en waistcoat besteld, snelle levering en oh wat een fantastische kledi... Voir plus
Carefully curated vintage, by Tessa de Ruijter
Pays-Bas
- vintess-vintage.myshopify.com
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Super!
Duurzaam, mooie vintage stukken en persoonlijke touch in de verzending. Ook had ik mijn bestelling snel in huis. Aanrader!

Leuke collectie!
Leuke collectie, snelle verzending, goed verpakt. Ik ga er zeker nog eens bestellen!

Réponse de Vintess Vintage
Mooie kleding en goede communicatie…
Mooie kleding en goede communicatie over wanneer het verzonden zou worden! Zou hier de volgende keer zeker weer vintage kleding bestellen! 😊
Super snel en prachtige kleding
Super snel en prachtige kleding! Ook een lieve boodschap erbij. Ik ben tevreden.
Snelle levering en een prachtige jurk!
Vintage Droomjurk
Ik ben ontzettend blij met mijn mooie vintage jurk! Het pakketje was goed aangekomen en was zelf gedecoreerd met een cadeautje en een handgeschreven kaartje. Dankjewel!
Goede service net verpakte kleding. Zag er goed uit. Erg blij met mijn aankoop
Snelle service, mooi verpakt met een persoonlijke boodschap

Réponse de Vintess Vintage
Super leuke items en een hele…
Super leuke items en een hele vriendelijke en lieve verkoopster die alle items met liefde uitzoekt en perfectioneerd.

Vintage pareltjes
Al een paar keer kleding besteld bij Vintess Vintage en altijd super tevreden. Mooie kwaliteit, ruikt heerlijk, goed verpakt en snelle verzending. Tessa haar service is top en ze vindt echt vintage pareltjes. Een aanrader!

Snelle levering
Snelle levering, goede foto’s en was erg blij met het product. De beschrijving was erg goed.
Tevreden
Keurig verpakt, heel mooi item en persoonlijke boodschap erbij. Helaas wat langere verzend tijd maar dat lag aan PostNL, niet aan Vintess. Aan te raden!

Toppertje
Super vriendelijk en behulpzaam! Correcte artikels zoals beschreven en ook altijd prachtig. Leuke kleine attenties die je dag maken <3

Geweldig
Geweldig item besteld op VintessVintage. Deze werd snel opgestuurd en bezorgd en was super leuk verpakt met een lief kaartje en nog een klein bijzonder cadeautje, werkelijk een verassing! Item zag er perfect uit ben er super blij mee.