violasky.com Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Skønt undertøj i en lækker, blød kvalitet. I mønstre og farver, der adskiller sig positivt fra andre mærker. Danskejet og med kvindelig ledelse, der gør en dyd ud af den personlige kundeservice,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, smuk og delikat indpakning og så var produktet virkelig lækker og lever op til produkt beskrivelse osv. Er meget glad

Noté 5 sur 5 étoiles

Produktet er af høj kvalitet og sidder godt, og adskiller sig desuden fra de bikinier, man generelt ser. Hurtig fremsendelse. Man kunne måske anfægte, at de benyttede modeller på hjemmesiden ikke... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne rose personalet i butikken for en fantastisk service og en uovertruffen vejledning, jeg har handlet i butikken gennem et par år og er altid blevet vejledt og hjulpet når jeg har haft br... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de lingerie

Écrit par l'entreprise

Viola Sky is Lingerie and Swimwear that embraces your unique beauty. A Scandinavian lingerie brand established in 2004. Here you will find beautiful and feminine lingerie, underwear, nightwear and swimwear designed by the Danish designer Sonja Wolffbrandt Christensen. "My passion is to create beautiful underwear for women that enhances their beauty and gives them a sense of confidence and comfort. I believe that beautiful underwear can be a great way to show yourself love. I hope to inspire women to appreciate their bodies and prioritize beautiful and well-fitting underwear as the foundation of their daily attire". All collections are made of soft and exclusive materials and are available in sizes 36-46 and 70A-85G. You find Viola Sky Online and in the Lingerie boutique on Smallegade 43B, 2000 Frederiksberg

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

44 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Skønne varer og hurtig ekspidition

God service, skønne varer

4 février 2025

Kære Malene ❤️
Tak for de flotte stjerne, det gør stor lykke her.
- Og tusind tak for at handle hos Viola Sky.

God oplevelse

God oplevelse, hurtig og fint leveret ♥️

4 février 2025

Kære Lisbeth ❤️
Hvor er det dejligt du har haft en god oplevelse, jeg håber vi må få fornøjelsen en anden gang.
tusind tak for de flotte stjerne.

Lækkert

Flot lingeri i lækkert stof. Fint indpakket og hurtig levering.

10 février 2025

Kære Annette ❤️
Tusind tak for at tage dig tid til at skrive så flot en anmeldelse. Dejligt du bemærker alle detaljerne, jeg håber vi får fornøjelsen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastiske produkter og meget fint…

Fantastiske produkter og meget fint pakket ind :)!

3 février 2025

Kære Anne ❤️
Tak for tilliden og den fine anmeldelse. Det er så utrolig dejligt at læse. Jeg håber vi får fornøjelsen igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Top-lækkert undertøj og meget hurtig…

Top-lækkert undertøj og meget hurtig afsendelse. Glæder mig til at bruge undertøjet for at glæde mig selv, og til at søde min kæreste “skal pakke mig ud”, iført lækkert nyt undertøj.

31 janvier 2025

Kære Anne ❤️
Sikken en skøn anmeldelse, tusind tak for den. Det er dejligt at høre Viola Sky vækker glæde hos både dig og din kæreste.

hurtig levering

lækre farver på pyjamassen, og hurtig levering samt pakket ind på en delikat måde.

7 janvier 2025

Kære Camilla ❤️
1000 tak for din flotte anmeldelse. Det er vel nok dejligt at høre du er glad for pyjamassen. Jeg håber du får mange gode stunder i den.

Jeg elsker Viola Sky

Jeg elsker Viola Sky, så god kvalitet, det holder sig pænt i så mange år, elsker deres trusser, silkeundertrøjer og natkjoler. Også super god betjening og hurtig levering.

6 janvier 2025

Kære Sara ❤️
Af hjertet tak for de flotte ord. Det er det hele værd. Tak for at tage dig tid til at skrive her.

Super lækkert

Super lækkert, blødt og velsiddende undertøj. Passer i størrelse til hvad jeg vanligt bruger.
Smuk og indbydende indpakning med et håndskrevet kort.

7 janvier 2025

Kære Pernille ❤️
Hvor er det helt vidunderligt skønt at høre. TAK for din fine anmeldelse, det er så dejligt at læse.

Den fineste forretning

Den fineste forretning, betjening og det smukkeste lingeri

17 décembre 2024

Kære Mitzi ❤️
Af hjertet tak for tilliden og tak for de smukke ord. Det er altid en fornøjelse. Tak for at handle hos os.
KH Sonja

god service

god service, personlig hilsen, god kvalitet, unika

2 décembre 2024

Kære Finn ❤️
1000 TAK for din flotte anmeldelse. Tak fordi du handler hos os, vi sætter stor pris på tilliden.

Høj kvalitet

Høj kvalitet - super service. Her får man særlig kvalitet til priser som i et stormagasin.

28 novembre 2024

Kære Jakob ❤️
TAK for din super flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre.

Smukke produkter :)

29 novembre 2024

Kære ID Lingeri ❤️
1000 tak. Jeg er stolt og glad for at Viola Sky produkterne er repræsenteret i jeres fine butik i Roskilde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Behagelig og professionel service i en…

Behagelig og professionel service i en pen butik. Gode produkter til realistiske priser

28 novembre 2024

Kære Terje 💗

Tusind tak for den fine anmeldelse. 🙏🏻 Vi håber at have fornøjelsen at se dig en anden gang.

Godt produkt

Godt produkt, delikat formidling, hurtig levering.

29 octobre 2024

Kære Signe 💗
Tak for de rosende ord. Vi glæder os til at kunne hjælpe en anden gang.
De bedste hilsner Sonja

Dejlig oplevelse

Hurtig levering, lækker indpakning og skønne produkter. En dejlig oplevelse som altid.❤️

25 octobre 2024

Kære Malene 💗
Tusind tak for din super søde og flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget at få sådan en skøn anmeldelse.
Kh Sonja 🥰

Kære Kathrine 💗

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du havde en dejlig shoppeoplevelse, og at du er tilfreds med produkterne. Det betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Viola Sky.

Kh Sonja - Viola Sky

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus