Super fin oplevelse fra start til slut. Blev taget super godt imod ved første besøg, perfekt gennemgang af hele forløbet, som efterfølgende viste sig at være spot on, og netop afsluttet. Fuld anbef... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Vision på Frederiksberg specialiserer vi os i RLE linseudskiftning til dig over 45 år, som ønsker et permanent godt syn. Vi tilbyder også højkvalitets-briller, kontaktlinser og behandling af tørre øjne. Book en gratis tid på Visionsyn.dk eller ring for rådgivning på 33 23 30 10.
Tryghedsgaranti på alle behandlinger

Gammel Kongevej 179, 1850, Frederiksberg C, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Jeg er super glad for at få skiftet linser hos jer. Det virker rigtig godt. 😊

Réponse : Vision på Frederiksberg
Jeg har i december fået lavet linse operation 😀 det er nok det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år. Da jeg var til undersøgelse følte jeg mig helt tryk og sådan var det hele vejen igennem 👍 efter 25 år med briller er jeg meget taknemmelig for at kan se et liv uden briller. 👓 tusinder tak til hele holdet som har været super hele vejen. Vh Mette 🤗👍👍

Réponse : Vision på Frederiksberg
Jeg fik anbefalet Vision fra en kollega, det tog mig et år før jeg tog mig sammen til få lavet en linseoperation og må sige det var en god beslutning. De første 3 uger havde jeg en del tilvænning men fik en super god hjælp af personalet som forklarede og undersøgte om alt var som det skulle være og det var det. Dejligt med et godt firma og gode medarbejdere som giver sig tid til at undersøge og forklare alt man bliver i tvivl om.
Nu 3 måneder efter er det den bedste beslutning jeg har taget og alt er perfekt

Réponse : Vision på Frederiksberg
Jeg fik skiftet linser i november 2025, og er super tilfreds med resultatet. Alle mine aftaler hos Vision, har været positive, og yderst venligt personale.

Réponse : Vision på Frederiksberg
Super fin oplevelse fra start til slut.
Fuld anbefaling herfra til alle implicerede og kompetente medarbejdere.
Hold kæft det er lækkert at kunne se uden briller

Réponse : Vision på Frederiksberg
I maj 2025 fik jeg foretaget en operation med udskiftning af linser gennem Vision Frederiksberg. Allerede to dage efter operationen kunne jeg læse uden briller, og i starten så alt meget godt ud.
Men præcis på den 7. dag begyndte jeg at opleve lysglimt i mit højre øje, sorte prikker samt store mørke striber, der bevægede sig inde i øjet. Jeg kontaktede straks Vision Frederiksberg, hvor jeg fik at vide, at det var et normalt fænomen efter operationen, og jeg blev sendt hjem.
Der gik flere dage, og min tilstand blev kun værre. Klinikken kontaktede kirurgen, som havde udført operationen, men da hun ikke bor i Danmark og kun kommer hertil lejlighedsvis for at operere, fik jeg besked på at vente, indtil hun kom igen. Jeg blev fortsat beroliget med, at alt var normalt.
Til sidst viste det sig, at jeg havde fået en nethindeløsning / rift i nethinden. Jeg blev sendt til Glostrup Hospital, hvor lægerne var meget overraskede over, at jeg var blevet henvist så sent til undersøgelse.
Som resultat måtte jeg gennemgå en hel måned med behandling på Glostrup Hospital, og senere var jeg nødt til at rejse til et andet land for at få en laserbehandling, pga i Danmark har vi ikke disse lasere.
Selv nu, knap et år efter operationen, har jeg stadig mange “floaters” i øjet og glaslegemesammenfald, og jeg oplever ofte hovedpine og svimmelhed.
Jeg skriver denne anmeldelse for at advare andre patienter. Nogle gange forsøger vi at spare et par tusinde kroner på en operation, men hvis der opstår komplikationer, kan man stå uden hjælp, fordi kirurgen ikke befinder sig i Danmark. Den tabte tid kan i værste fald koste en person synet.
Vær derfor meget opmærksom, når I vælger klinik og kirurg.

Réponse : Vision på Frederiksberg
Endelig - ingen brug for briller. Jeg har aldrig vænnet mig til briller, så snakken her hos os har mere gået på muligheden for at blive brillerne kvit, end at købe rejse til Langbortistan eller købe ny bil.
Vi undersøgte markedet og fandt ud af at prisen for linseoperation hos Vision, ganske vist er højere end hvis valget var faldet på at få udført operationen i Polen eller Tyrkiet. Til gengæld spares rejsen, også når arbejdet skal tjekkes efter 4 måneder.
Alt forløb på allerbedste måde: Alle Visions medarbejdere virkede overbevisende professionelle; ved forundersøgelsen, under selve operationen (ca. 10 minutter pr. øje) og ved det efterfølgende 4 måneders tjek.
Nu, et halvt år efter operationen, har jeg stort set ikke brug for briller. Kun når jeg skal læse de allermindste bogstaver (mindre end dem her på telefonen), kan det, når lyset er svagere end dagslys, være nødvendigt at sætte +1 foran øjnene.
Og hvor er det befriende at undgå brillevask, dug og regn på brillerne, køb af nye briller - og ikke mindst friheden uden briller (ikke mindst når jeg skal fokusere på noget, der lå udenfor brillens læsefelt.

Réponse : Vision på Frederiksberg
At vågne op og kunne se 100% klart uden briller eller kontaktlinser er den bedste investering, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Efterkontrollerne har været lige så grundige som resten af forløbet, og deres 5-års tryghedsgaranti giver en god ro i maven.

Réponse : Vision på Frederiksberg
En tryg og meget professionel oplevelse. En meget tryg oplevelse, lige fra forundersøgelse, operation og kontrol. Jeg har allerede anbefalet VISION til flere i mit netværk, søde og kompetente medarbejder hele vejen.

Réponse : Vision på Frederiksberg
Utrolig dygtigt professionelt og informativt personale fra forundersøgelse til øjenoperationen som var skift af linser og efterfølgende opfølgningskonsultationer.
Så var det tilmed billigt i forhold til andre
Steder

Réponse : Vision på Frederiksberg
Nu er det 14 dage siden, jeg fik skiftet linser hos Vision.
Det er mange år siden, jeg har set så godt ud.
Sikken en frihed og livskvalitet det har givet, ikke at skulle bære briller. Alt forløb trygt, godt og 100 % smertefrit.
Super professionel og behagelig oplevelse.

Réponse : Vision på Frederiksberg
Super professionelle en tryg og super behandling søde og venlige mennesker .dygtig og effektiv kirurg

Réponse : Vision på Frederiksberg
Jeg har fået lavet en linseoperation i oktober og er super glad for resultatet. Var mega nervøs, men har fået den mest professionel behandling hele vejen igennem. Alle var søde og tålmodige. Kan kun varmt anbefale Vision Syn for deres måde at være på også sparer man da også lige 10.000 dk. ift. andre steder :-)

Réponse : Vision på Frederiksberg
Helt igennem en god oplevelse. Imødekommende personale og professionel behandling, god information omkring operationen og efterfølgende kontrol. En smule ubehag, men ingen smerter og jeg kan se tydeligt igen. Tak til Vision og deres medarbejdere.

Réponse : Vision på Frederiksberg
Min mand og jeg ønskede begge at få ordnet vores øjne og valgte Vision. Hurra for det! Der var kyndig og meget venlig service hele vejen igennem. Først hos Vision på Frederiksberg, hvor vi fandt ud af, hvad der passede os bedst. Så det søde personale og den dygtige læge før under og efter operationen og så til de to efterfølgende tjek hos Vision. Vi er imponerede og helt fantastisk glade, både for resultatet og deres meget behagelige og professionelle behandling af os. TAK! Jeg vil til enhver tid anbefale Vision.

Réponse : Vision på Frederiksberg
Yderst venligt og kompetent personale hele vejen igennem, lige fra forundersøgelse til selve operationen og de efterfølgende kontroller.
Og resultatet af min linseudskiftning: helt perfekt, fantastisk syn, og ingen problemer lige fra dag 2. Farvel til briller og kontaktlinser. Skønt!

Réponse : Vision på Frederiksberg
God rådgivning forud for linseudskiftning. Gode og trygge omgivelser og personale til selve operationen. Jeg blev ringet op dagen efter for at følge op og har efterfølgende været til to kontroller med professionelt og dygtigt personale, der gav sig tid til at svare på spørgsmål og uddybe. Kan kun anbefales!!

Réponse : Vision på Frederiksberg
Alt foregik meget professionelt og de er meget serviceminded

Réponse : Vision på Frederiksberg
En savoir plus sur les différents types d'avis.