VitaePro Sverige Avis 1 681

TrustScore 4 sur 5

3,9

Eftersom jag inte hade kontakt med någon person så är min "köpupplevelse" endast relaterad till er webbsida. Beställningsformuläret, och den varuinfo och de anvisningar det innehåller, är klart och... Voir plus

Det var lätt att pausa leveransen en omgång. Snabba svar och trevligt bemötande. Hur VitaePro påverkar mina muskler och leder vet jag inte. Har aldrig haft problem med det men jag tar ViteaPro i föreb... Voir plus

Så klart att alla dessa kändisar gör reklam när dom får rejält betalt, jag tror att många penning kåta kändisar gärna säger: DET FUNKAR FÖR MIG, när dom kan tjäna en rejäl slant på sitt kända namn,... Voir plus

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

À propos de VitaePro Sverige

I över 20 år har vi på VitaeLab haft kundnöjdhet som en av våra högsta prioriteringar.

VitaeLab är en del av NutraQ Norway AS, ett ledande företag inom hälsoprodukter, som har levererat kosttillskott av högsta kvalitet sedan 2002.

Vår huvudprodukt, VitaePro, är utvecklad av norska näringsexperter och innehåller flera växtextrakt, vitaminer, antioxidanter och omega-3-fettsyror.

Med fokus på kvalitet och effekt har VitaePro blivit ett av Nordens mest sålda kosttillskott. Vårt mål är att göra en positiv skillnad i människors vardag – och vi arbetar ständigt för att förbättra oss för att kunna hjälpa fler att uppnå en hälsosammare livsstil.

VitaeLabs erfarna kundtjänst finns tillgänglig för att svara på eventuella frågor du kan ha. Våra öppettider är vardagar kl. 08:30-16:30.

VitaePro - för dina muskler och leder

Kosttillskottet som hjälpt hundratusentals människor i över 20 år
VitaePro innehåller bland annat vitamin D, som är känt för sin effekt på musklerna, samt det naturliga växtextraktet Boswellia serrata, som är bra för lederna. VitaePro innehåller också ingredienser med dokumenterad effekt på energinivå, immunsystemet och hjärtat.
Utvecklat i Norge med kvalitet i varje led
VitaePro är framtaget av VitaeLab, som grundades 2002 i Norge. Kosttillskott är framtaget för att komplettera en vanlig kost med noggrant utvalda växtextrakt, vitaminer, antioxidanter och omega-3-fettsyror. Varje ingrediens genomgår noggranna tester för att säkerställa renhet, säkerhet och kvalitet.
Med ingredienser som är bra för kroppen
Leder och muskler: Boswellia serrata bidrar till att hålla lederna bekväma. Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. Energinivå: Vitamin B12 och C stöttar energinivån, genom att de bidrar till att minska trötthet och utmattning. Immunsystem: Zink, selen och vitamin D bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion. Hjärtat: Tiamin samt omega 3-fettsyrorna DHA och EPA bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag).
Ingen bindnings- eller uppsägningstid
När du beställer VitaePro behöver du inte oroa dig för bindnings- eller uppsägningstid. Vår kundservice står alltid till tjänst för att anpassa ditt abonnemang efter dina önskemål och behov. Vi sätter dig som kund i centrum och vill göra det enkelt för dig att bibehålla en hälsosam livsstil.
Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig
Vi uppskattar det förtroende och stöd vi får från våra kunder, och vi kommer fortsätta att arbeta hårt för att leverera de bästa kosttillskotten och den bästa kundservicen på marknaden. Vi är stolta över att kunna säga att hela 94% av våra kunder är mycket nöjda med vår kundservice. Undersökning från 2024 (10 422 svar). Mycket nöjd= 5 (skala 1-5).

Promotion box for VitaePro Sverige

VitaePro - för dina muskler och leder

Ta hand om dina muskler och leder – beställ idag för endast 179 kr.

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

2 k avis

20 avril 2026

Réponse : VitaePro Sverige

Tack för din feedback! Vad bra att allt fungerade.

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, visste vad jag ville ha!

Réponse : VitaePro Sverige

Tack för din feedback! Härligt att det fungerade bra.

Réponse : VitaePro Sverige

Tack för din feedback, fint att du upplevde att all information var lättillgänglig!

Tack för din feedback!

Med vänlig hälsning, Katarina

Det funkade alldeles utmärkt att…

Det funkade alldeles utmärkt att beställa varor från er. Avvaktar nu leveransen och hoppas att de hjälper mig eftersom jag är lite trög i mina ben. Hoppas på att de hjälper!

17 avril 2026

Réponse : VitaePro Sverige

Tack för ett fint omdöme! Vi hoppas att du kommer uppleva lindring av dina besvär. Om det dyker upp några funderingar längs vägen finns vår kundservice redo måndag-fredag att svara på dina frågor.

Lätt att beställa

Lätt att beställa. Oerhört lång leveranstid!

Réponse : VitaePro Sverige

Tack för din feedback! Om du upplever lång leveranstid, så ber vi dig ta kontakt med vår kundservice så att vi kan hjälpa dig.

Réponse : VitaePro Sverige

Om du har några frågor kring din leverans, uppskattar vi att du kontaktar oss på kundservice, så att vi kan hjälpa dig.

Med vänlig hälsning, Katarina

Kanske hade lite högt ställda…

Kanske hade lite högt ställda förväntningar. Hoppades på att knäna skulle kännas mycket bättre. Planerar därför att göra ett uppehåll. Det är svårt att minnas hur knäna kändes innan jag började med Vitaepro. Kanske att jag återkommer. Mvh Kenneth

4 avril 2026

Réponse : VitaePro Sverige

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Vi förstår att det kan kännas frustrerande när resultaten inte riktigt motsvarar förväntningarna. Effekten av kosttillskott kan variera från person till person, och ibland kan det ta lite tid innan man upplever skillnad.

Det är såklart helt okej att ta en paus, och du är alltid varmt välkommen tillbaka om du vill ge det ett nytt försök framöver. Har du några frågor eller funderingar är du också välkommen att kontakta vår kundservice

9 avril 2026

Réponse : VitaePro Sverige

Härligt att höra att leveransen kom fram till dig i tid, det glädjer oss!