5/6 weken later nog steeds mijn bestelling niet, na aantal verzoeken mijn geld terug ook geen reactie meer, ook ik heb al ergens anders besteld volgende dag meteen in huis, nog met de pakketbezorger g... Voir plus
Ik heb een product besteld bij Vitafer-L, maar de kwaliteit is totaal niet zoals geadverteerd. Het product dat ik heb ontvangen is duidelijk anders dan wat op de website wordt getoond en lijkt nie... Voir plus
Top product, prima service, afhandeling geschied heel snel. Dat de goederen laat aangeleverd worden, ligt niet aan Vitafer-L Het product is voor iedereen aan te bevelen. Volgende keer bestel ik wee... Voir plus
Fue una buena experiencia ya que el proceso de compra y pago es muy fácil. Se presentó inconveniente con la empresa de envíos pero tuve apoyo y acompañamiento constante por parte del equipo de "Re... Voir plus
Vitafer-L is meer dan zomaar een supplement. Het is een bewuste keuze voor een gezonde levensstijl, ondersteund door natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan je welzijn. Met de voordelen van Vitafer-L kun je een vitaler leven leiden en je dagelijkse activiteiten met volle energie aanpakken. Wat ons onderscheidt? Onze formule is zorgvuldig ontworpen om de behoeften van jouw lichaam aan te vullen en te ondersteunen, terwijl we transparantie en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. We streven ernaar om een verschil te maken in jouw leven, en we zijn er trots op dat Vitafer-L daar een belangrijke rol in speelt.
schotse hooglanden 14, 1060 NM, Amsterdam, Pays-Bas
- info@vitafer-l.nl
- vitafer-l.nl
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Les gens ont aussi consulté
Ik had liter besteld ik krijg half…
Ik had liter besteld ik krijg half liter en zou volgende dagzijn krijg 5 dagen later klein bijtje jammer

Réponse de Vitafer
Ik heb mijn product nog niet ontvangen…
Ik heb mijn product nog niet ontvangen en de track en trace code verwijst mij naar een Italiaanse site waar er geen vertaling is dus snap het helemaal niet. Wel heel lastig

Réponse de Vitafer
Het doet wat ze beloven
Kennis gemaakt met het product op de Kamasutra beurs en heb nu online besteld en was de volgende dag al binnen.
Het werkt echt, omdat ik nu meer gevoel en meer zin in sex heb.
Delivery was just on time..product work…
Delivery was just on time..product work very good.
Buena atención y excelente producto
Fue una buena experiencia ya que el proceso de compra y pago es muy fácil.
Se presentó inconveniente con la empresa de envíos pero tuve apoyo y acompañamiento constante por parte del equipo de "Refuerzo Masculino" Vitafer L a través de WhatsApp.
Recibí finalmente el producto en buen estado; es el producto original.
Seguiré comprando este producto en los próximos meses.
Ik kreeg geleverd wat ik besteld heb
Top product
Het product is voor iedereen aan te bevelen. Volgende keer bestel ik weer bij jullie. Goed bezig, ga zo door!!