Bestellen ging heel snel, binnen no time in huis! Ben erg tevreden, zou niet meer zonder willen/kunnen.
Echt aangenaam verrast als 40+er! Ben al langere tijd op zoek naar de juiste supplementen. Voel me oprecht beter, fitter en mijn hormoonhuishouding is beter in balans. Daarnaast is het fijn om het thu... Voir plus
Prima service! Wilde het abonnement ff stopzetten omdat ik zelf niet iedere dag de supplementen neem. Heb een mooi voorraadje liggen en als ik daar weer doorheen ben ga ik zeker door! Direct geholpen... Voir plus
Ik wil geen bestelling meer hebben ,ik gebruik het nu 3 maanden ,zonder enige verandering
Vitful is een Nederlands vitaminemerk dat als doel heeft de toekomst van vitamines vorm te geven en mensen een goed gevoel te geven met vegan, op abonnement gebaseerde supplementen die ontwikkeld zijn voor vrouwen in gedachten om zo de ideale mix tussen kruiden, mineralen en vitamines te krijgen.
Pays-Bas
- vitful.nl
Aucune trace de demande d’avis
Natuurlijke ingrediënten
Allereerst ziet de verpakking er super vrolijk uit! Ik vind het zelf erg handig om capsules te slikken waarbij alles in 1 zit. Zo heb ik alles in 1 keer binnen. Het zijn natuurlijke ingrediënten wat ik ook belangrijk vind. Daarnaast snel geleverd. Ik raad dit dus zeker aan :)

Natuurlijk formules
Natuurlijk formules - alles in 1 capsule wat handig. Snelle levering. Ik ben zeker fan!!

Réponse de Vitful
Alles wat ik nodig heb in één capsule
Alles wat ik nodig heb in één capsule, ik ben om! Heb het gelijk al mijn vriendinnen aangeraden.