Écrit par l'entreprise
Leeuwenbrug 115A, 7411TH, Deventer, Pays-Bas

Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Vera nam de moeite naar onze wensen en beperkingen te luisteren. En daarna kwam ze met een voorstel dat precies aansloot. Goede informatie wat je kon verwachten en duidelijke omschrijving van de reis en de 4 kleine maar charmante hotels. Een voorbeeld van haar aandacht was dat de hoteleigenaar wist van een loopbeperking van mijn vrouw en ons daarom een plek op de begane grond aanbood.
De door Vera aangeleverde inspiratie was een enorm goed hulpmiddel om onze reis optimaal te beleven.
De 4 verblijven in alle windrichtingen hebben ons een complete indruk gegeven van het hele eiland en de verschillen van bewoners en omgeving. Complimenten.
We hebben een mooie reis gehad en alles was in de puntjes geregeld door Vivencia Travel, privé vervoer was elke keer optijd, hotels waren kleinschalig en gezellig, binnenlandse vluchten en de ferry heen en terug was ook goed afgestemd, tours op de verschillende eilanden waren ook erg leuk.
We hadden een beetje wateroverlast in Sal vanwege de tropische storm maar daar kon Vivencia Travel natuurlijk niets aan doen.
Contact met het lokale bureau Cabo Mundo travel agency verliep ook goed dus een topvakantie gehad.
Bedankt Vivencia Travel voor deze mooie vakantie.
Petra

Goede support bij boeken
Correct, betrokken in de contacten
Tophotels in ons arrangement

Réponse de Vivencia Travel
We hebben een prachtige rondreis gemaakt door het binnenland van Griekenland in het noord westen.
Alles netjes geregeld door Vivencia Travel. Allemaal mooie hotels op prachtige locaties allemaal met hun eigen charme. We hebben ervan genoten.

Réponse de Vivencia Travel
Na een prettig intakegesprek, werden al onze wensen meegenomen in een mooi reisvoorstel. Vervolgens werd alles goed voorbereid en hebben we een fantastische reis gehad. Afgezien van een paar kleine incidenten, was alles prima verzorgd. De prettige communicatie en de afhandeling van het een en ander, waren dik in orde.

Réponse de Vivencia Travel
De kleinschalige en fantastische accommodaties die in de natuur zijn gelegen spreekt ons erg aan. Weinig kleine kinderen, weinig lawaai. Het eten in die accommodaties zijn heerlijk en goed. De tripjes mogen jullie met meer enthousiasme aanbevelen. De dorpjes met muurschilderingen van ambachten en zijn echt de moeite waard om te stoppen en foto's te maken, in Suni en Tinnura. In Orgosolo zijn er ook vele muurschilderijen maar meer politiek gerelateerd. De grot bij Alghero is heel bijzonder en heerlijk om bij warmte in de boot te zitten en te varen. De prachtige en bijzondere crypte in Cagliari is echt de moeite waard om te zien. De boot tocht langs de eilanden rond La Maddalena is ook heerlijk om te doen voor het snorkelen en zwemmen in het mooie heldere wateren. We hadden toevallig ook in Oliena een folklorisch weekend bezocht, wat ook bijzonder was. Ik zou jullie willen attenderen om meer van de bijzonderheden uit Sardinië met de reizigers mededelen betreft activiteiten.
Verder was het een geweldige en fantastische vakantie geweest.

Réponse de Vivencia Travel
Vanaf het huren van de auto tot aan het verblijven in verschillende soorten hotels en verblijven alles klopt. Heerlijk eten, mooie stranden, bergen en dorpjes. Corsica is een aanrader.

Réponse de Vivencia Travel
Vivencia heeft in aanloop naar onze rondreis heel fijn met ons meegedacht. We hadden zelf wat ideeën over aanpassingen in een voorbeeldreis en na gesprekken over en weer hebben we een voorstel gekregen. Daar wilden we nog een aanpassing op en die kwam ook binnen een dag. Keurig op tijd kregen we alle vouchers en vooraf nog wat extra achtergrond informatie en tips voor de nodige voorpret. Bij het online inchecken ging wat mis en na 1 telefoontje is dat ook direct opgelost. Van de reis zelf hebben we ieder moment genoten. Wat ons vooral aansprak waren de accommodaties; kleinschalig, met zorg ingericht en met persoonlijke aandacht ontvangen en begeleid.

Réponse de Vivencia Travel
Wij kijken terug op een fantastische vakantie waarin alles tot in de puntjes geregeld was. De bijzondere locaties, de weidse uitzichten en het heerlijke gastronomische aanbod maakten elke dag opnieuw een feestje. Ook de huurauto — een Toyota C‑HR met slechts 5400 km op de teller — droeg bij aan het zorgeloze gevoel. Comfortabel, compleet uitgerust en perfect voor de route.
Het reis-inspiratieboekje was een schot in de roos. Wij hebben er veelvuldig gebruik van gemaakt en vooral het charmante plaatsje Cefalù heeft ons hart gestolen. Dankzij de duidelijke tips en mooie routes konden we optimaal genieten.
Daarnaast willen wij Luuk graag bedanken voor het samenstellen van deze reis. Alles sloot naadloos aan op onze wensen, en zelfs het omboeken van de vlucht (op ons eigen verziek)werd binnen een uurtje geregeld. Dat is service waar je blij 😊van wordt.
Kortom: een topvakantie die onze verwachtingen heeft overtroffen. Wij zijn meer dan tevreden!
Berry & Evelien

Réponse de Vivencia Travel
Vivencia heeft ons goed geholpen tijdens het voortraject, goed geluisterd naar onze wensen. De door hen gekozen accommodaties waren fijn, mooi gelegen, mooie kamers, goed ontbijt. Van begin tot eind liep alles gesmeerd. Voor herhaling vatbaar.

Réponse de Vivencia Travel
Fijn intakegesprek waarbij we al snel helder hadden wat wij wilden qua reis: een roadtrip naar Sardinië en Corsica. Goed uitgewerkt voorstel gehad, dat ons gelijk erg aansprak. Tijdens de reis was alles goed geregeld, tot aan het vignet voor Zwitserland toe. De accommodaties voldeden zeker aan onze verwachtingen. We hebben enorm genoten van onze reis en wat fijn om helemaal ontzorgt te zijn.

Réponse de Vivencia Travel
De reis naar Corsica was zeer goed georganiseerd. De communicatie verliep prettig en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Dit heeft gedurende de hele reis niet geleid tot bedenkingen of teleurstellingen.
De keuze om zowel op de heen- als terugreis halverwege te overnachten was een goede beslissing. Hoewel de reis vanuit Maastricht in één dag haalbaar is, biedt een rustmoment onderweg zeker meer comfort en draagt het bij aan een ontspannen vakantiegevoel. Je hebt immers vakantie, dus het is prettig om niet alles in één keer af te leggen. Wat betreft de gekozen hotels op Corsica kan ik enkel aangeven dat deze prima waren. De accommodaties voldeden aan de verwachtingen en sloten goed aan bij de reis. Hoe ik deze vakantie zou omschrijven? Als een prachtige reis met een uitstekende balans tussen rust, natuur, cultuur en ontspanning. Juist die afwisseling heeft deze reis bijzonder gemaakt. Al met al kijken wij terug op een geweldige vakantie die door jullie uitstekend is verzorgd. Ik zal Vivencia Travel zeker aanbevelen aan familie, vrienden en kennissen

Réponse de Vivencia Travel
Vanaf het 1e contact een zeer prettige en constructieve samenwerking. Samen met Vivencia hebben we de reis in de details gepland en de klaiene aanpassingen die we graag wilden werden perfect uitgevoerd. De reis was super, heerlijke tijd gehad en alles wat we hadden verwacht is uitgekomen. Bij de volgende reis zullen we zeker weer bij Vivencia onze wensen neerleggen!

Réponse de Vivencia Travel
Alles was top geregeld door Vivencia. Mijn man was op 2 september jarig. Op onze kamer stond een fles bubbels koud van Vivencia. Dit vonden wij heel leuk en attent.

Réponse de Vivencia Travel
We hebben een hele mooie reis gemaakt. Alles was goed georganiseerd. De hotels waren allemaal bijzonder

Réponse de Vivencia Travel
Genoten van onze reis door Sardinie. Vivencia (Luuk) heeft een mooie reis samengesteld op basis van onze wensen. We zijn nooit teleur gesteld en als wij een vraag hadden kregen we snel contact of een reactie op onze mail. AANRADER!!!

Réponse de Vivencia Travel
Goede organisatie, luisteren naar wensen en passen voorstel aan; goed contact en open voor feedback.

Réponse de Vivencia Travel
Reis door mooie aaneengesloten plekken, fijne kleinschalige verblijven en diversiteit qua cultuur, natuur en steden. Beloftes door Vivencia waargemaakt!

Réponse de Vivencia Travel
Een prachtige reis op maat gemaakt met een uitstekende service!